Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
Колега, по-точно от това което е написал badvan просто не виждам как може да се обясни. Скалите не са кръстени по някакъв начин , че да пишем и името на скалата.fokobg написа:Мисалта ми беше колега да посочват точно местата от горе посочените,тези места ги знаем но каде точно се взвма риба както пишем ние от варна,днес на вълнолома взвмах едиси колко заргани,това имах предвит или трябва и ние да започнем да пишем,днес на юг от центара на варна хванах едиси колко заргани,някакси нестава налиkockopm написа:Ми това вече е писаноfokobg написа:Колеги това южно от бургас място няма ли си име че постояно така го пишете?
според мен не е колегиало,сега аз ако реша да идвам кам бургас за заргани каде да го тарся това южно място
вземете пример от нас варненските рибари ние винаги пишем каде точно дава риба,наслука на всички колеги рибари
badvan написа: Относно местата за риболов по Южното черноморие (във връзка с предната тема):
1. Вилна зона Червенка, до с.Черноморец - скалите.
2. Боджака, след Созопол (нос "Германката"), ако успеете да се проврете между оградите на вилите и хотелите.
3. Скалите след къмпинг Веселие (Смокиня).
4. Гореспоменатия нос Агалина и следващия (малката Агалина - точно преди Дюни).
5. Носа след шофьорския плаж под строежа на Аркутино (срещу Змийския остров).
6. Маслен нос и Коракя всички удобни скалички в резервата до Перла (Приморско).
7. Лозенец и къмпинг Оазис - класика в жанра (но малко по-късно - към септември)
8. Залива до завод "Пасат" - Царево
9. Скалите от с.Варвара до Ахтопол
Като цяло по-южните дестинации се препоръчват в по-късна есен.
Бих добавил Синеморец и скалите в края на старата част на Созопол
-
- учете се от него
Хората имаха предвид следното:
- Днес на Германката - толкова заргана..
- На Агалина - толкова и ......т.н.
И аз спрях да уточнявам, защото взеха да ми се сърдят приятелите
Не за друго, а защото местата са с ограничени места за риболов и неможе да се наредят доста рибари като на буните или като на вълнолома
Но истината е една - Рано пиле.... добро място заема

И аз спрях да уточнявам, защото взеха да ми се сърдят приятелите

Не за друго, а защото местата са с ограничени места за риболов и неможе да се наредят доста рибари като на буните или като на вълнолома

Но истината е една - Рано пиле.... добро място заема

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
strijok написа:Хората имаха предвид следното:
И аз спрях да уточнявам, защото взеха да ми се сърдят приятелите![]()
Не за друго, а защото местата са с ограничени места за риболов и неможе да се наредят доста рибари като на буните или като на вълнолома![]()
Но истината е една - Рано пиле.... добро място заема![]()
![]()
Ти май си единствения който ме разбра колега

имаш една

- Моряка
- кандидат преподавател
Истина има и друга(без укор)всеки драпа да се раздуят дащни места,и когато ги научи ,драпа да не се раздува много
И ,колкото повече "по-равните " завземат и заграждат достъпни,удобни и дащни за риболов места,толкова повече ще се скриват останалите
Така,че не се сърдете един друг,който е настоятелен и всеотдаен към риболова,ще си намери местенца
То кога ли не е било така от ухо на ухо 
Ходете по срещи,пишете на лични на колеги доказани и си правете густото
и риболова.

Ходете по срещи,пишете на лични на колеги доказани и си правете густото

А сега де? 

Колеги аз неказвам защото местата са много ограничени но никой неможе да хване моята риба нито аз неговата
.
Стават големи навалици на страшно малки разтояния.Пожелавам успех на всички утре сутринта пак ще пробвам да видя

Стават големи навалици на страшно малки разтояния.Пожелавам успех на всички утре сутринта пак ще пробвам да видя
-
- научил се да хвърля
Браво МорякоМоряка написа:Истина има и друга(без укор)всеки драпа да се раздуят дащни места,и когато ги научи ,драпа да не се раздува многоИ ,колкото повече "по-равните " завземат и заграждат достъпни,удобни и дащни за риболов места,толкова повече ще се скриват останалите
Така,че не се сърдете един друг,който е настоятелен и всеотдаен към риболова,ще си намери местенца
То кога ли не е било така от ухо на ухо
Ходете по срещи,пишете на лични на колеги доказани и си правете густотои риболова.
-
- ще става разбирач
Колега Фоко,места се разбират при лоши резултати
Примерно-
Което априори означава,че другаде е добре
Това си е вид информация все пак
ПП.Утре на мириус ша ги скъсам.70-80броя минимум.Който ми заеме мястото сега да му мисли

bokooll написа:Една бърза разходка до равда и обратно.Морето е сърдито.Вълна и вятър.Риба слабо да не кажа хич.
и т.н.strijok написа:Жечев не беше много доволен от плочата, насрещен вятър и вълна
Което априори означава,че другаде е добре

ПП.Утре на мириус ша ги скъсам.70-80броя минимум.Който ми заеме мястото сега да му мисли

-
- учете се от него
Въпроса е в това, че малко колеги влагат мисъл при обсъждането на предстоящия риболов и искат на готово да им се снася информация. Лошо няма в това да споделиш местата за риболов, но дали ще ти отвърнат със същото на следващия ден, защото не може да бъдеш едновременно на всички места, пък и то рибата не е еднакво нагъсто навсякъде
.
Всички ни гони спортната злоба - кой колко хванал днес, къде е бил, как е ловил с какъв такъм и куп въпроси свързани с това да бъдем преди другите на мястото и с повече хваната риба и ........
Къде изчезна колегиалността, искрената радост, когато видиш колегата до теб да вади риба и още много такива дребни неща, които ни правят ЧОВЕЦИ
Май се отпуснах повечко - НАСЛУКА на всички и да не ми заемете мястото на Агалината утре
, че Жечев требе да фани и той 

Всички ни гони спортната злоба - кой колко хванал днес, къде е бил, как е ловил с какъв такъм и куп въпроси свързани с това да бъдем преди другите на мястото и с повече хваната риба и ........
Къде изчезна колегиалността, искрената радост, когато видиш колегата до теб да вади риба и още много такива дребни неща, които ни правят ЧОВЕЦИ

Май се отпуснах повечко - НАСЛУКА на всички и да не ми заемете мястото на Агалината утре

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Май се отплеснахме от темата за което се извинявам,но всеки път когато отида за риба спецялно на вълнолома и видя някой колега който се мъчи да хваща заргана и неможе,винаги се мъча даму помогна със каквото могаstrijok написа:Въпроса е в това, че малко колеги влагат мисъл при обсъждането на предстоящия риболов и искат на готово да им се снася информация. Лошо няма в това да споделиш местата за риболов, но дали ще ти отвърнат със същото на следващия ден, защото не може да бъдеш едновременно на всички места, пък и то рибата не е еднакво нагъсто навсякъде![]()
.
Къде изчезна колегиалността, искрената радост, когато видиш колегата до теб да вади риба и още много такива дребни неща, които ни правят ЧОВЕЦИ![]()
Май се отпуснах повечко - НАСЛУКА на всички и да не ми заемете мястото на Агалината утре, че Жечев требе да фани и той
Използвайте в пълна сила опцията ЛС за получаване на по-точна информация. Който е давал инфо, задължително и ще получи. Съвсем нормално е да не се дава наготово информация на хора целящи единствено извличане на такава от форума. Всеки индивидуално преценява в каква степен ще разкрие своите места 

То накрая на личен чат ще минем всички,докато пиша това гледам 4-ма регистрирани и 17 пиявици в морски риболов!rumci написа:Използвайте в пълна сила опцията ЛС за получаване на по-точна информация. Който е давал инфо, задължително и ще получи. Съвсем нормално е да не се дава наготово информация на хора целящи единствено извличане на такава от форума. Всеки индивидуално преценява в каква степен ще разкрие своите места
Зарганолог
Рамо до рамо,е кво от това,таймън по весело.Много навътре го вземате колеги,купети си два декара в морето и ще сами
Който иска споделя,който чете само, е кво,толкоз,
Направи си сайт и пускай който искаш,тук сме фрии всички,поне до тоз момент.
За това ходете къдет ви е кеф и когато ви е кеф.Че пара за испускане мноого виждам тук.

Направи си сайт и пускай който искаш,тук сме фрии всички,поне до тоз момент.
За това ходете къдет ви е кеф и когато ви е кеф.Че пара за испускане мноого виждам тук.