Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
- Coldeye^
- научил се да хвърля
Re: BG Рибалка
Незнам защо, но като изтегля играта има само иконата на играта (една жълта рибка) и инструкция на български.
Незнам така ли трябва да е, но като щракна 2 пъти на ехе-то ми вади грешка за липсващ mscoree.dll файл
Ще помоля някой колега който вече е подкарал иначе прекрасната игра да ме намери в скайп coldeye9292 и да ми изпрати играта архивирана след като вече е била инсталирана за да мога и аз да и се насладя
Предварително благодаря
Незнам така ли трябва да е, но като щракна 2 пъти на ехе-то ми вади грешка за липсващ mscoree.dll файл

Ще помоля някой колега който вече е подкарал иначе прекрасната игра да ме намери в скайп coldeye9292 и да ми изпрати играта архивирана след като вече е била инсталирана за да мога и аз да и се насладя

Предварително благодаря
Нека запазим България чиста за нашите деца!

-
- вече хвърля и на тежко
Ако проблема е само в липсата на mscoree.dll може да си го дръпнеш от тук:
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... ml?mscoree
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... ml?mscoree

- Coldeye^
- научил се да хвърля
И това пробвах, сега не ми дава грешка, но като щракна 2 пъти на иконата се появява за 1 секунда пясъчния часовник и до там... 

Нека запазим България чиста за нашите деца!

Инсталирах Сборка Версия 2.3.0.0 Beta 5 и руската версия си работи нормално, обаче българската не иска. Руската е 161 мб, а папката с БГ версия - 46.3 мб. Не знам откъде идва разликата, но ...просто не тръгва.
-
- вече хвърля и на тежко
Да не е повреден архива.Дръпни я наново от тук: http://file.bg/c25757GRrLOstih написа:Инсталирах Сборка Версия 2.3.0.0 Beta 5 и руската версия си работи нормално, обаче българската не иска. Руската е 161 мб, а папката с БГ версия - 46.3 мб. Не знам откъде идва разликата, но ...просто не тръгва.
Архива,след като го изтеглиш трябва да бъде 33 487 КБ,а след като го разархивираш папката ти трябва да е 46,4 МБ
Вътре трябва да съдържа това:

Няма как да не тръгне,щом другите ти рибалки вървят.Сага я терлих и я стартирах пробно специално за теб.
Успех!!

Пак не иска. Явно нещо се бие със системата, но пък с руската версия нямам проблем. Здраве да е! Ще опитам да я подкарам на друг компютър.
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- натискам го и кво нищо не става не мога да хвана и една риба - много изнервящо то на живо по-лесно се хващаТрябва да натиснеш Enter като ти потъне плувката.

Риболовец,а не рибар съм аз!!
-
- вече хвърля и на тежко
Чалъма е да поразцъкаш менютата на играта и да почетеш малко.По Българска от това немога да я направя.katri написа:- натискам го и кво нищо не става не мога да хвана и една риба - много изнервящо то на живо по-лесно се хваща.Много тъпа игричка според мен като цяло или пък има някакъв чалъм ,за който аз не знам .....

Пауза се дава с F1
Успехи!!

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Спасе ,Евала братко.
Не само за играта ,ами и за отзивчивоста.
На всеки се стремиш да дадеш отговор,ама не четат колегите.Сигурно е изписан цял тон с обяснения и разсъждения по играта ,ама на кой му се играе да попрегледа 50-тина страници.
Аз си бях качил и старата побългарена от теб 2.0.54 ли беше ,вече не помня ,ама ми кандисва бързо.Виж ,ако направиме нещо по въпроса със сървърите за онлайн игра тогава ще бъде друго нещо.
Работиш ли нещо по въпроса или нямаш време ?
На всеки се стремиш да дадеш отговор,ама не четат колегите.Сигурно е изписан цял тон с обяснения и разсъждения по играта ,ама на кой му се играе да попрегледа 50-тина страници.
Аз си бях качил и старата побългарена от теб 2.0.54 ли беше ,вече не помня ,ама ми кандисва бързо.Виж ,ако направиме нещо по въпроса със сървърите за онлайн игра тогава ще бъде друго нещо.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
здравейте, една грешка открих - на обявата за изкупуване на шаран не се изкупуват шараните...
-
- вече хвърля и на тежко
Само така.Това е целта на теста,да търсим грешките,а не да се учим да играем,за това има друга тема.А и всеки,който има желание за такава може да я пусне.Благодаря за откритието,ще се опитам да го оправя.gogoltd написа:здравейте, една грешка открих - на обявата за изкупуване на шаран не се изкупуват шараните...
Успехи и за в бъдеще!!

-
- вече хвърля и на тежко
Вярно,на времето бях качил сървара,но четох два дни глупости ,писна ми и го махнах.Повече не съм правил опити.То и сега руснаците имат нещо такова,но не съм влизал да го видя.Вероятно ще работи и на тази,трябва някой мераклия с реално IP за да пробваме.Но чесно казано по ми е интересно да се занимавам с правенето на бази отколкото със сървъри.За сега чакам да чуя мнението на повечко колеги,че да решим с какви бази да продължим нататък.d_bozhkov написа:Спасе ,Евала братко.

играта е в тестов период нека всеки да казва ако нещо не е в ред... как се играе играта подробно е опбяснено тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a
моля прохождащите рибари да прочетат горното от корица до корица
а тук споделяйте идеи за развитие на БГ-Риболова
спасе на мене ми пропадна командировката и сега съм в отпуск - ще се опитам да направя една база. ако имам затруднения ще ти пиша на лична но нека първо няколко дена да отпочина ..
моля прохождащите рибари да прочетат горното от корица до корица

спасе на мене ми пропадна командировката и сега съм в отпуск - ще се опитам да направя една база. ако имам затруднения ще ти пиша на лична но нека първо няколко дена да отпочина ..
-
- вече хвърля и на тежко
Грешката е,че съм писал "Шаран",а там се изкупува Див шаран.Който иска може да си смени картинката в папка Images/blanks/blank_3.png с тази:gogoltd написа:здравейте, една грешка открих - на обявата за изкупуване на шаран не се изкупуват шараните...

Десен бутон на снимката и я запазвате някъде,след това заменяте вашата с тази.
Наслука!!