Кремвирш за....... шаран

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Иван-Клисура
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Кремвирш за....... шаран

Мнение от Иван-Клисура »

След няколко неуспешни излета реших да отида на друго езеро на което бях ходил 1 път и хванах 6,5кг шаран.
До 14ч. нямах и 1 пипане, а колегата до мен хвана 2- 10 и 5.5кг (на месо от консерва- като нашето русенско варено). Е добре ама нямах нищо подобно- само топчета(3 вида), царевица(3 аромата) и гранули. Поотчаян седнах да ям и.......... изненада. В храната ми имаше нарязани кремвирши. Сложих 1 на косъм и след малко- удар, но след 3-4 метра се откачи (на това езеро куките трябва да са без контри). Последва удар на топче(тигров фъстък)- 6кг. След малко 8кг.- на кремвирш. Тъкмо го доближих до кепа и другата аларма изпищя. Вдигнах и тази въдица и със 2 пръчки в ръцете- просто не можех да направя нищо. Колегата със русенското се притече на помощ и вдигна кепа с 8 килограмовия, но за нещастие дгугия се откачи. Претегляне ,снимки (друг е въпроса, че като видях снимката ми идеше да му счупа ръчичките- с половин глава съм, добре че го накарах да щракне още 1). После хванах още 1- 6кг. на топче и предоволен си тръгнах, но другата събота пак съм там(със много русенско и кремвирши). Ако не си дойда до България де- брат ми участва в офроуда в Троян (а пък и той спечели последното в Бистрица- Миро).
Аватар
kita20008969
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kita20008969 »

Е това ако го прочете някой от Английското посолство,съвсем ще забранят на Българи и Румънци да посещават Англия. :lol: :lol:
Аватар
Иван-Клисура
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Иван-Клисура »

аааааааа недей така. По-примерен рибар от мене няма- кеп(1метър), платнище, куки без контри и специална стръв- кремвирши :shock: :lol: :lol: :lol: . Ако знам че ша кълват, другия път и пържолки мо`е да им предложа Изображение
Последно промяна от Иван-Клисура на Нед Окт 29, 2006 11:26 am, променено общо 1 път.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Иван-Клисура написа:аааааааа недей така. По-примерен рибар от мене няма- кеп(1метър), платнище, куки без контри и специална стръв- кремвирши :shock: :lol: :lol: :lol: . Ако знам че ша кълват, другия път и пържолки мо`е да им предложаИзображение
Ваньо, :idea: по-добре става със (шунка) нарязана на кубчета :wink:

прегледай и този форумhttp://www.fishing-mania.com/
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
Иван-Клисура
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Иван-Клисура »

Абе колеги що не мога да кача снимка. След като напиша (квото и да е), от галерията отварям снимката и копирам(адреса). След това се връщам на писаното, натискам имедж, пейст и пак имедж. Като гледам уж го правя както сте ми обяснили, а като отворя съобщението има нещо като адрес, но не отваря снимка
Аватар
Иван-Клисура
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Иван-Клисура »

а за това не се бях сетил(шунка) :oops: . Макар че съм ловил на шунка шарани и 1 мряна- 3,5кг ,но преди доста време. И това ще го пробвам. Мерси адаш и НАСЛУКА
Аватар
kita20008969
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kita20008969 »

Иван-Клисура написа:Абе колеги що не мога да кача снимка. След като напиша (квото и да е), от галерията отварям снимката и копирам(адреса). След това се връщам на писаното, натискам имедж, пейст и пак имедж. Като гледам уж го правя както сте ми обяснили, а като отворя съобщението има нещо като адрес, но не отваря снимка
И аз трудно се справям,прати ги на мейла на МАРТО-carpbg,или на РАДО малкия, те ще ги качат :wink:
Аватар
Carp Master
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Carp Master »

Коя снимка искаш да ти се покаже???
Аз ще се опитам да я Past-на :)
Разговор в къщата на рибар:
- Откъде се връщаш? - пита го съпругата му.
- От язовира!
- А къде е рибата?
- В него ...
Аватар
Иван-Клисура
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Иван-Клисура »

е чак на сланина никога не бях пробвал, но нищо не пречи да се провери
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Иван-Клисура написа:от галерията отварям снимката
Май първо трябва да качиш снимките , например във http://www.snimka.bg/ , и от там копираш адреса , и проблем няма ..

А пък пъстървата на Доспат я ловят със локум на дъно .. :roll: :roll: :roll:

Изображение
ето те и тебе .. :)
На платено не одим !
Аватар
Иван-Клисура
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Иван-Клисура »

мерси сампо. Наслука
Публикувай отговор