Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Кремвирш за....... шаран
Модератор: Paublo_Eskobar
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Кремвирш за....... шаран
След няколко неуспешни излета реших да отида на друго езеро на което бях ходил 1 път и хванах 6,5кг шаран.
До 14ч. нямах и 1 пипане, а колегата до мен хвана 2- 10 и 5.5кг (на месо от консерва- като нашето русенско варено). Е добре ама нямах нищо подобно- само топчета(3 вида), царевица(3 аромата) и гранули. Поотчаян седнах да ям и.......... изненада. В храната ми имаше нарязани кремвирши. Сложих 1 на косъм и след малко- удар, но след 3-4 метра се откачи (на това езеро куките трябва да са без контри). Последва удар на топче(тигров фъстък)- 6кг. След малко 8кг.- на кремвирш. Тъкмо го доближих до кепа и другата аларма изпищя. Вдигнах и тази въдица и със 2 пръчки в ръцете- просто не можех да направя нищо. Колегата със русенското се притече на помощ и вдигна кепа с 8 килограмовия, но за нещастие дгугия се откачи. Претегляне ,снимки (друг е въпроса, че като видях снимката ми идеше да му счупа ръчичките- с половин глава съм, добре че го накарах да щракне още 1). После хванах още 1- 6кг. на топче и предоволен си тръгнах, но другата събота пак съм там(със много русенско и кремвирши). Ако не си дойда до България де- брат ми участва в офроуда в Троян (а пък и той спечели последното в Бистрица- Миро).
До 14ч. нямах и 1 пипане, а колегата до мен хвана 2- 10 и 5.5кг (на месо от консерва- като нашето русенско варено). Е добре ама нямах нищо подобно- само топчета(3 вида), царевица(3 аромата) и гранули. Поотчаян седнах да ям и.......... изненада. В храната ми имаше нарязани кремвирши. Сложих 1 на косъм и след малко- удар, но след 3-4 метра се откачи (на това езеро куките трябва да са без контри). Последва удар на топче(тигров фъстък)- 6кг. След малко 8кг.- на кремвирш. Тъкмо го доближих до кепа и другата аларма изпищя. Вдигнах и тази въдица и със 2 пръчки в ръцете- просто не можех да направя нищо. Колегата със русенското се притече на помощ и вдигна кепа с 8 килограмовия, но за нещастие дгугия се откачи. Претегляне ,снимки (друг е въпроса, че като видях снимката ми идеше да му счупа ръчичките- с половин глава съм, добре че го накарах да щракне още 1). После хванах още 1- 6кг. на топче и предоволен си тръгнах, но другата събота пак съм там(със много русенско и кремвирши). Ако не си дойда до България де- брат ми участва в офроуда в Троян (а пък и той спечели последното в Бистрица- Миро).
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
аааааааа недей така. По-примерен рибар от мене няма- кеп(1метър), платнище, куки без контри и специална стръв- кремвирши
. Ако знам че ша кълват, другия път и пържолки мо`е да им предложа 

Последно промяна от Иван-Клисура на Нед Окт 29, 2006 11:26 am, променено общо 1 път.
- ivan_yo
- разбира нещата
Ваньо,Иван-Клисура написа:аааааааа недей така. По-примерен рибар от мене няма- кеп(1метър), платнище, куки без контри и специална стръв- кремвирши![]()
![]()
![]()
. Ако знам че ша кълват, другия път и пържолки мо`е да им предложа

прегледай и този форумhttp://www.fishing-mania.com/
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Абе колеги що не мога да кача снимка. След като напиша (квото и да е), от галерията отварям снимката и копирам(адреса). След това се връщам на писаното, натискам имедж, пейст и пак имедж. Като гледам уж го правя както сте ми обяснили, а като отворя съобщението има нещо като адрес, но не отваря снимка
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И аз трудно се справям,прати ги на мейла на МАРТО-carpbg,или на РАДО малкия, те ще ги качатИван-Клисура написа:Абе колеги що не мога да кача снимка. След като напиша (квото и да е), от галерията отварям снимката и копирам(адреса). След това се връщам на писаното, натискам имедж, пейст и пак имедж. Като гледам уж го правя както сте ми обяснили, а като отворя съобщението има нещо като адрес, но не отваря снимка

- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Май първо трябва да качиш снимките , например във http://www.snimka.bg/ , и от там копираш адреса , и проблем няма ..Иван-Клисура написа:от галерията отварям снимката
А пък пъстървата на Доспат я ловят със локум на дъно ..

ето те и тебе ..

На платено не одим !
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка: