Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Всичко най-добро, колеги!
Модератор: sapuna
Всичко най-добро, колеги!
Тъй като едно мое мнение беше изтрито, независимо че темата в която беше споделено то, се развиваше съвсем културно и уважително между отделните участници, е редно да напусна форума. Със сигурност подобно поведение е дребнаво, но това е оконачтелното ми решение, след кратък размисъл, защото не съм свикнал някой да си позволява да цензурира мненията ми. Убеден съм, че ще съжалявам за него, но през живота си съм се упреквал за достатъчно много крайни постъпки, за да ме спре още една. Без интернет и форуми съм живял много по-дълго, отколкото с тях(не малко също, между другото). Тук намерих много добри приятели, които оставям със съжаление, но се надявам да ги срещна отново - за някои го знам със сигурност, а за други се позоввам на будисткия мироглед, според който хората, намерили се веднъж, са орисани да го правят отново и отново - завинаги. Така че ми остава единствено да изчакам достатъчно време, за да се убедя в това.
В пристъп на раздразнение, мислех да премахна всичките си постове, но в последствие коректността и здравия разум(не мързела!) ми подсказаха, че подобно отношение към Форума не е оправдано и простимо, защото той е място за общуване, всичко казано тук принадлежи на него и потребителите му, а по подобен начин би се загубила диалогичността му, която го омисля. Освен това всички знаем поговорката "казана дума - хвърлен камък"...
Именно по тези прични аз спирам тук, като най-искрено пожелавам всичко най-добро на Форума и потребителите му, защото е чудесно да има повече различни мнения, както и места, където да бъдат изразени те. И виннаги съм се дразнил от безсмислена цензура, дори и такава с "профилактична" насоченост. Не говорим за крайни форми на предоставяне право на изказ, както тази в титаничната мисъл на Ж.Ж.Русо( един хилав, на пръв поглед мизантропичен и циничен индивид, за тези, които евентуално биха стигнали до тук) - "...аз не съм съгласен с нито дума от това, което казвате, но съм готов да умра за правото Ви да го кажете...", а за много по прозаични неща.
Дано някой не изтълкува мнението ми като повод за изява - пази боже! Изявил съм се предостатъчно другаде, за да е необходимо да го правя по такива примитивни начини, амортизирайки клавиатурата си при това.
Всичко най-добро, колеги! Давайте напред - зад нас всички знаем какво има!
п.с. Моля да не ми отговаряте, защото всичко останало е единствено шлайфане на его, а аз го имам в излишък!

В пристъп на раздразнение, мислех да премахна всичките си постове, но в последствие коректността и здравия разум(не мързела!) ми подсказаха, че подобно отношение към Форума не е оправдано и простимо, защото той е място за общуване, всичко казано тук принадлежи на него и потребителите му, а по подобен начин би се загубила диалогичността му, която го омисля. Освен това всички знаем поговорката "казана дума - хвърлен камък"...
Именно по тези прични аз спирам тук, като най-искрено пожелавам всичко най-добро на Форума и потребителите му, защото е чудесно да има повече различни мнения, както и места, където да бъдат изразени те. И виннаги съм се дразнил от безсмислена цензура, дори и такава с "профилактична" насоченост. Не говорим за крайни форми на предоставяне право на изказ, както тази в титаничната мисъл на Ж.Ж.Русо( един хилав, на пръв поглед мизантропичен и циничен индивид, за тези, които евентуално биха стигнали до тук) - "...аз не съм съгласен с нито дума от това, което казвате, но съм готов да умра за правото Ви да го кажете...", а за много по прозаични неща.
Дано някой не изтълкува мнението ми като повод за изява - пази боже! Изявил съм се предостатъчно другаде, за да е необходимо да го правя по такива примитивни начини, амортизирайки клавиатурата си при това.
Всичко най-добро, колеги! Давайте напред - зад нас всички знаем какво има!
п.с. Моля да не ми отговаряте, защото всичко останало е единствено шлайфане на его, а аз го имам в излишък!
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Всичко най-добро, колеги!
a6kolsyn
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тя, бялата лястовица все не идва и не идва 

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- сериозен играч
Мунчо,надявам се да размислиш!!!!Поздрави и аз ще продължавам да попреглеждам твоите пуристки разкази в другия форум! 

- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- сериозен играч
Човече,трили са мнения на всички нас! Тъй,че преглътни един път,размисли,и работата ще се оправи. Его имаме всички,кой повече,кой по малко! Не си струва да се отказваш от форума!
-
- фен клуб-скобар
Мунчо,не те познавам лично,ама те уважавам като много добър спинигист.
Не се впрягай за такива дребни неща.Живота си тече.
П.П.Без това добрите спинигисти са малко,та да останеме и без твоите компетентни мнения.
П.П.2 Аз ,между другото ,не съм по железата.
Не се впрягай за такива дребни неща.Живота си тече.
П.П.Без това добрите спинигисти са малко,та да останеме и без твоите компетентни мнения.
П.П.2 Аз ,между другото ,не съм по железата.
- Николай Неделков
- учете се от него
Абе големи хора сте , айде малко по-сериозно , какви са тия децки работи 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Важното е човек да не се ядосва. Тук сме даси говорим и споделяме не да се караме.grandal_331 написа:Човече,трили са мнения на всички нас! Тъй,че преглътни един път,размисли,и работата ще се оправи. Его имаме всички,кой повече,кой по малко! Не си струва да се отказваш от форума!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Лошо е когато 2 Ицовци напуснат форума за 1 ден.
Още по лошо е когато тези Ицовци са Бутника и Муня,специалисти в различни области,от които не само прохождащи в риболова има какво да научат.
Респект момчета,ще се наложи да четем вашите постове в друг форум.
пп:Не можах да разбера ,защо аджаба темата на муня беше делната.
Господа модератори комунизма си отиде,надявам се сте го разбрали.
Вече има свобода на словото и не виждам причина от редактиране на такива теми.
Още по лошо е когато тези Ицовци са Бутника и Муня,специалисти в различни области,от които не само прохождащи в риболова има какво да научат.
Респект момчета,ще се наложи да четем вашите постове в друг форум.

пп:Не можах да разбера ,защо аджаба темата на муня беше делната.
Господа модератори комунизма си отиде,надявам се сте го разбрали.
Вече има свобода на словото и не виждам причина от редактиране на такива теми.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Мунчо.. само ей такива ще останат, дето пишат турска дума на латинища с арабски цифриmishel написа:a6kolsyn

А най-лошото е, че въобще не знаят що го пишат, защото едвали са ти прочели целия пост...

Последно промяна от AL KAPONE на Пон Сеп 28, 2009 9:19 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Ице, ако ми беше някъде наблизо такъв щеше да изядеш по красивата ти вратляга, че свят щеше да ти се извие брато ! Стегни се малко ! МолИм те !!!
- maranzika
- сериозен играч
Доколкото имам някакви наблюдения за Ицо,то съм сигурен че преди да постъпи така го е премислил страшно много.Така че според мене няма смисъл да го убеждаваме колко бърка.Според мене трябва да насочим усилията си да убеждаваме господа модераторите когато сбъркат.
Ице ,няма да престана да чета мненията ти в другите форуми.Човек винаги има какво да научи от теб.
Ице ,няма да престана да чета мненията ти в другите форуми.Човек винаги има какво да научи от теб.

Ееееееех Мунчо Мунчо , прочети си подписа бре :
.
Избора си е твой , аз не бих се отказал.
Дразнещата ме милиционерщина във форума никога не е липсвала , и мои постове са трити от слабоумни и неграмотно пишещи модератори , но това не е било причина да се фръцна . Обърни внимание , текучеството при тях е по голямо отколкото при насБоже, колко мъка има по този свят, Боже!

Избора си е твой , аз не бих се отказал.
На платено не одим !
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
;(AL KAPONE написа:Мунчо.. само ей такива ще останат, дето пишат турска дума на латинища с арабски цифриmishel написа:a6kolsynдано си доволен
![]()
От доста време насам форума се промени , за зло или добро се подмлади. Ама пустата младеж няма спирка - спами , дразни и какво ли още не. Няма лошо - пубертета не прощава! Но хората се поизнервиха , няма го разбирането , обяснението и тн. Приятелката ми се регистрира , чете,чете зададе въпрос ( за някой може би елементарен) и бе освиркана и след това дори и затвориха темата. Тя помоли мода и си изтри акаунта.
Истинските експерти в риболова все по-малко пишат. Ангажирани са хората , не могат да влязат и за 1 час да прочетат 20 теми с по 50 оспамени страници например. Трябва да уважаваме хората отделили си от времето да споделят от житейския си опит и да ни направят съпричастни на техните излети. А Мунчо определено е един от тях ! Без него форума ще стана с една крачка по-напред към teen-ager.bg, pomagalo , bg-mamche и тн. Да не забравя какво означава думата " Форум". Всеки има право на мнение !
Мунчо , батка, ако беше от някой карп тиим да сме те пуснали да си ходиш, ама тук се нуждаем от пуристките ти съвети .. спининга все повече се популяризира и са нужни хора с експириънс ...