Всичко най-добро, колеги!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Всичко най-добро, колеги!

Мнение от Мунчо »

Тъй като едно мое мнение беше изтрито, независимо че темата в която беше споделено то, се развиваше съвсем културно и уважително между отделните участници, е редно да напусна форума. Със сигурност подобно поведение е дребнаво, но това е оконачтелното ми решение, след кратък размисъл, защото не съм свикнал някой да си позволява да цензурира мненията ми. Убеден съм, че ще съжалявам за него, но през живота си съм се упреквал за достатъчно много крайни постъпки, за да ме спре още една. Без интернет и форуми съм живял много по-дълго, отколкото с тях(не малко също, между другото). Тук намерих много добри приятели, които оставям със съжаление, но се надявам да ги срещна отново - за някои го знам със сигурност, а за други се позоввам на будисткия мироглед, според който хората, намерили се веднъж, са орисани да го правят отново и отново - завинаги. Така че ми остава единствено да изчакам достатъчно време, за да се убедя в това. :D
В пристъп на раздразнение, мислех да премахна всичките си постове, но в последствие коректността и здравия разум(не мързела!) ми подсказаха, че подобно отношение към Форума не е оправдано и простимо, защото той е място за общуване, всичко казано тук принадлежи на него и потребителите му, а по подобен начин би се загубила диалогичността му, която го омисля. Освен това всички знаем поговорката "казана дума - хвърлен камък"...
Именно по тези прични аз спирам тук, като най-искрено пожелавам всичко най-добро на Форума и потребителите му, защото е чудесно да има повече различни мнения, както и места, където да бъдат изразени те. И виннаги съм се дразнил от безсмислена цензура, дори и такава с "профилактична" насоченост. Не говорим за крайни форми на предоставяне право на изказ, както тази в титаничната мисъл на Ж.Ж.Русо( един хилав, на пръв поглед мизантропичен и циничен индивид, за тези, които евентуално биха стигнали до тук) - "...аз не съм съгласен с нито дума от това, което казвате, но съм готов да умра за правото Ви да го кажете...", а за много по прозаични неща.
Дано някой не изтълкува мнението ми като повод за изява - пази боже! Изявил съм се предостатъчно другаде, за да е необходимо да го правя по такива примитивни начини, амортизирайки клавиатурата си при това.
Всичко най-добро, колеги! Давайте напред - зад нас всички знаем какво има!

п.с. Моля да не ми отговаряте, защото всичко останало е единствено шлайфане на его, а аз го имам в излишък!
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
mishel
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Всичко най-добро, колеги!

Мнение от mishel »

a6kolsyn
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Тя, бялата лястовица все не идва и не идва :cry:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Мунчо,надявам се да размислиш!!!!Поздрави и аз ще продължавам да попреглеждам твоите пуристки разкази в другия форум! :wink:
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:twisted: Мунчо бе, какви ги вършиш ,човече !? Не те разбирам пич , имах те за "железно копиле" , а ти ми се правиш на героят от темата :http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=28987 !!! Ако те помоля да останеш ,надали ще го направиш ! И все пак те моля , малцина сте тези дето ми доставяте душевен оргазъм с писанията си и мненията си !!! Бъди железар , а !?
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Човече,трили са мнения на всички нас! Тъй,че преглътни един път,размисли,и работата ще се оправи. Его имаме всички,кой повече,кой по малко! Не си струва да се отказваш от форума!
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Мунчо,не те познавам лично,ама те уважавам като много добър спинигист.
Не се впрягай за такива дребни неща.Живота си тече.

П.П.Без това добрите спинигисти са малко,та да останеме и без твоите компетентни мнения.

П.П.2 Аз ,между другото ,не съм по железата.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Абе големи хора сте , айде малко по-сериозно , какви са тия децки работи :evil:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
ewto
новобранец
новобранец

Мнение от ewto »

grandal_331 написа:Човече,трили са мнения на всички нас! Тъй,че преглътни един път,размисли,и работата ще се оправи. Его имаме всички,кой повече,кой по малко! Не си струва да се отказваш от форума!
Важното е човек да не се ядосва. Тук сме даси говорим и споделяме не да се караме.
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Лошо е когато 2 Ицовци напуснат форума за 1 ден.
Още по лошо е когато тези Ицовци са Бутника и Муня,специалисти в различни области,от които не само прохождащи в риболова има какво да научат.
Респект момчета,ще се наложи да четем вашите постове в друг форум.
:drinkers: :drinkers: :drinkers:
пп:Не можах да разбера ,защо аджаба темата на муня беше делната.
Господа модератори комунизма си отиде,надявам се сте го разбрали.
Вече има свобода на словото и не виждам причина от редактиране на такива теми.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

mishel написа:a6kolsyn
Мунчо.. само ей такива ще останат, дето пишат турска дума на латинища с арабски цифри 8) дано си доволен 8)
А най-лошото е, че въобще не знаят що го пишат, защото едвали са ти прочели целия пост... :?
Последно промяна от AL KAPONE на Пон Сеп 28, 2009 9:19 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

Ице, ако ми беше някъде наблизо такъв щеше да изядеш по красивата ти вратляга, че свят щеше да ти се извие брато ! Стегни се малко ! МолИм те !!!
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Доколкото имам някакви наблюдения за Ицо,то съм сигурен че преди да постъпи така го е премислил страшно много.Така че според мене няма смисъл да го убеждаваме колко бърка.Според мене трябва да насочим усилията си да убеждаваме господа модераторите когато сбъркат.
Ице ,няма да престана да чета мненията ти в другите форуми.Човек винаги има какво да научи от теб. :!:
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Ееееееех Мунчо Мунчо , прочети си подписа бре :
Боже, колко мъка има по този свят, Боже!
Дразнещата ме милиционерщина във форума никога не е липсвала , и мои постове са трити от слабоумни и неграмотно пишещи модератори , но това не е било причина да се фръцна . Обърни внимание , текучеството при тях е по голямо отколкото при нас :lol: :lol: :lol: .
Избора си е твой , аз не бих се отказал.
На платено не одим !
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

AL KAPONE написа:
mishel написа:a6kolsyn
Мунчо.. само ей такива ще останат, дето пишат турска дума на латинища с арабски цифри 8) дано си доволен 8)
;(

От доста време насам форума се промени , за зло или добро се подмлади. Ама пустата младеж няма спирка - спами , дразни и какво ли още не. Няма лошо - пубертета не прощава! Но хората се поизнервиха , няма го разбирането , обяснението и тн. Приятелката ми се регистрира , чете,чете зададе въпрос ( за някой може би елементарен) и бе освиркана и след това дори и затвориха темата. Тя помоли мода и си изтри акаунта.
Истинските експерти в риболова все по-малко пишат. Ангажирани са хората , не могат да влязат и за 1 час да прочетат 20 теми с по 50 оспамени страници например. Трябва да уважаваме хората отделили си от времето да споделят от житейския си опит и да ни направят съпричастни на техните излети. А Мунчо определено е един от тях ! Без него форума ще стана с една крачка по-напред към teen-ager.bg, pomagalo , bg-mamche и тн. Да не забравя какво означава думата " Форум". Всеки има право на мнение !
Мунчо , батка, ако беше от някой карп тиим да сме те пуснали да си ходиш, ама тук се нуждаем от пуристките ти съвети .. спининга все повече се популяризира и са нужни хора с експириънс ... :) Седи тука и не се ядосвай за глупости :)
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”