Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: BG Рибалка
В играта има качен готов профил с много пари за тестване.Има и качен трайнер,вие каво искате да дойда и да ви наловя риба ли?Тази тема съм я пуснал специално за тестване на играта от майстори.За тия,които сега се запознават с играта колегата gogoltd е дал линк към другата тема самo два поста по-назад.Моля не пълнете темата със спам! Има качен и дешифратор,можете да си напълните целия компютър с риба ако искате!shumaher_k написа:А на кое място най-върви,че парите ми свършиха за ядене и няма нищоСЛОЖЕТЕ ПОВЕЧЕ РИБА....

Добре де айде по леко с нервите,има хора,които искаме да споделяме опит по игровия процес-кое,кога,на какво кълве и т.н.Щом не може тука ,а линка ,който е дал колегата ни връща на темата за руската рибалка по джиесемите ли да го правиме?Щото това да хванеш риба и да няма къде да се похвалиш не си е работа братче. 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Понеже доколкото разбрах темата е за доискусуряване на играта,само да кажа,не че е болка за умиране,но когато мъжагата пие сок го отчита като алкохол,някой да не прекали.
И и понеже не съм видял а и не разбирам,клевалка има ли,или ще има?
И и понеже не съм видял а и не разбирам,клевалка има ли,или ще има?

-
- вече хвърля и на тежко
Напротив,точно тук му е мястото.Извинявайте,ако съм обидил някого!Може би съм прекалил с нервите,но когато си положил месеци труд да направиш нещо по-добро от една стара игра (тая версия се играе от Август 2008г.) и някой ти изкрещиvovik1985 написа:Добре де айде по леко с нервите,има хора,които искаме да споделяме опит по игровия процес-кое,кога,на какво кълве и т.н.Щом не може тука ,а линка ,който е дал колегата ни връща на темата за руската рибалка по джиесемите ли да го правиме?Щото това да хванеш риба и да няма къде да се похвалиш не си е работа братче.
.Да да,именно изкрещи,защото знаете,че писането във форумите с главни букви е равнозначно на крещене.И когато в кутията с ЛС вместо да четете забележки по играта и кнструктивни предложения,времето ви минава да четете и триете съобщения от рода на "Как да си направя въдицата на дъно","Как да си регулирам дълбочината на плувката",Къде да ловя за повече пари" и др.такива.Извинявайте,но мисля,че и вашите нерви нама да издържат.парите ми свършиха за ядене и няма нищоСЛОЖЕТЕ ПОВЕЧЕ РИБА....
Въпреки всичко,мисля,че нищо лошо не е станало.Живота продължава

В играта има вкарани следните риби:
Код за потвърждение: Избери целия код
СЛАДКОВОДНИ
Автомобилна гума
Бабушка
Белица
Бибан
Брияна
Брияна
Бял амур
Бяла мрена
Бяла риба
Гол шаран
Гулеш
Див шаран
Дънер
Езерна пъстърва
Елец
Есетра
Златиста каракуда
Змиорка
Карагьоз
Каракуда
Костур
Кротушка
Люпявец
Михалца
Моруна
Морунаш
Мъздруга
Огледален шаран
Платика
Попче
Пъстър толстолоб
Рак
Распер
Резовски карагьоз
Речен кефал
Ротан
Сабица
Сивен
Скобар
Скъсан ботуш
Слънчевка
Сом
Толстолоб
Уклей
Червеноперка
Черна мрена
Чига
Шаран
Щипок
Щука
МОРСКИ
Атерина
Барбуня
Галя
Зарган
Илария
Калкан
Кефал
Лаврак
Лефер
Лихнус
Меджид
Морска игла
Морска котка
Морска лисица
Морски дракон
Паламуд
Писия
Платерина
Пясъчно попче
Сардина
Сафрид
Скорпид
Скумрия
Стронгил
Хамсия
Черноморска акула
Черноморска пъстърва
Код за потвърждение: Избери целия код
червь
Бръмбър
Бял червей
Грах
Домат
Еднодневка
Жабче
живец
Зеленина
Зеле
Картоф
Кубче кашкавал
Кюспе
Личинка корояд
Месо от рак
Мида
Муха
Манка
Макарони
Мишка
Мамарец
Морска хлебарка
Морской гребешок
Морски червей
Нереис
Опашка от рак
Охлюв
Парченца месо
Парченца риба
Попово прасе
Перловка
Протеиново топче
Ручейник
Скарида
Тесто
Хляб
Херкулес
Хирономида
Хайвер
Хирономус
Царевица
Щурец
Извинявам се на ръководството на форума за дългия пост,но мисля че беше необходим за успешното продължаване на проекта.
Наслука на всички!!

Последно промяна от bai_spas на Нед Окт 04, 2009 5:46 am, променено общо 1 път.

- forest
- новобранец
Абе бай Спасе защо не си променил най важното,
където показва парите и времето е още на руски пише Время: .... Деньги: .... ,
където и да си постоянно се вижда и е много дразнещо. Все пак като ще е българска рибалка да е само на български, също и стръвта червЪ.... и в настройки има две графи още на руски, Общие и още една. Това за стръвта ще можеш да го оправиш, но това от "бордовия компютър" Время и Деньги ?
? Май няма от къде да го смениш на български, защото със дешифратора който руснаците бяха пуснали нестава. И то какво излиза мъчим се да побългарим руската рибалка, ама пак неможе. Поне не основата.
Затова би трябвало да се тръгне наново,изцяло нова игра, а не да преработваме руската. Даже и папката с тескта в играта си пиши Russian, а не е Bulgarian. А за да се тръгне да се прави истинска българска рибалка трябва човек с познания...,ти и затова неправиш на 2.3.0.0 защото за нея непуснаха спомагателни програми, дешифратор и т.н. , като се използват тия програмки всичко това е преработка на РУСКАТА версия, и не е българска. Иначе браво за труда де, ако можеш помъчи се от къде да смениш Время и Деньги на български, защото както казах това постоянно се вижда и е леко дразнещо, като се има предвид че се смята за побългарена версия. А и за какво си си сложил това sp на всяка снимка, тя играта дето се казва още нищо неструва в сравнение с руската 2.3 например, а ти си я белязал сякаш някой ще ти я вземе, руснаците толкова версии пуснаха и не са 'белязали' снимките на водоемите. Просто дразни допълнително. Според мен трябва да се почне наново направата на играта, а не само с квото има да се побългарява рибалката, защото каквото и да се прави тя си остава в основата руска, и не всичко ще може да се смени, както това с Деньги и Время. Имам един познат админ от рус-фиша, и ще го питам как са започнали да я правят рибалката точно тази новата-стара версия 2.0, да даде напътствия помагала и всичко с което са я започнали,и ще ги дам тук, и вече с тях програми и др. да се мъчим да правим чиста рибалка от нищото, а не както сега теглим руската игра и да я деформираме с програмки като дешифратор и др пуснати от руснаците, и после да мислим че е българска.
И аз няколко месеца небях влизал, но като гледам няма развитие, даже и руската версия не се играе.

И аз няколко месеца небях влизал, но като гледам няма развитие, даже и руската версия не се играе.
ето един човек дето идея си няма за какво говори...
ти приятелю знаеш ли че за направата на една игра (говориме за чисто нов проект) е нужен екип програмисти (естествено финансово подсигурени), които да се занимават само с направата на играта.
дори ако имаме финансово осигуряване и екип... пак са нужни месеци, да не кажа години за да се финализира подобен проект...
и твоя познат админ от рус-фиш ще ти даде пак проект на руска рибалка(ако го направи), което пак си е побългаряване на руската игра.
аз не знам какво искаш от спас - човека сам се е заел да направи нещо и то безплатно - но ние типично по български му благодарим с изказвания от рода на горното.
направо нямам думи
бих помолил ако някой иска-да помага
ако не иска да помага - поне да не пречи с подобни изявления
ти приятелю знаеш ли че за направата на една игра (говориме за чисто нов проект) е нужен екип програмисти (естествено финансово подсигурени), които да се занимават само с направата на играта.
дори ако имаме финансово осигуряване и екип... пак са нужни месеци, да не кажа години за да се финализира подобен проект...
и твоя познат админ от рус-фиш ще ти даде пак проект на руска рибалка(ако го направи), което пак си е побългаряване на руската игра.
аз не знам какво искаш от спас - човека сам се е заел да направи нещо и то безплатно - но ние типично по български му благодарим с изказвания от рода на горното.
направо нямам думи
бих помолил ако някой иска-да помага
ако не иска да помага - поне да не пречи с подобни изявления
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бай Спасе включи
Слънчевка
Чига
Есетра
Гигантски карп
Дунавско попче
---------------------------------
Стръв
Магданос
Папур
Жито
Макарон
Кускус
Ручейник
Дървеница/дървесен бръмбар
мравка
Протеиново топче
-------------------------------
Захранка
Кроасан
и Карп
Това е от мен незнам захранките и как ще ги вкараш,но просот предлагам
За стръвта мога да дам обяснения всяка за къква риба е и колко добре взима рибата на нея а и за рибите коя на къкво взима....
Слънчевка
Чига
Есетра
Гигантски карп
Дунавско попче
Стръв
Магданос
Папур
Жито
Макарон
Кускус
Ручейник
мравка
Протеиново топче
Захранка
Кроасан
и Карп
За стръвта мога да дам обяснения всяка за къква риба е и колко добре взима рибата на нея а и за рибите коя на къкво взима....

Без риболов няма любов !
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тъй тъй намерих малко свободно време и направих една страничка на вашето произведение на изкуството
ето го и Линка към него
Ако нещо съм пропуснал моля да бъда корегиран !
Приемете го като възнаграждение за добрата работа
ето го и Линка към него
Ако нещо съм пропуснал моля да бъда корегиран !
Приемете го като възнаграждение за добрата работа

Без риболов няма любов !
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Май не си играл играта преди да постнеш това.Повечето стръв я има.И ручейника и кускуса и протеиновото точе и макароните.Не съм се заглеждал ,но мисля ,че и есетрата и гигантския карп ги има.Макар че едва ли ги има в българските водоеми.Играта за това е БГ ,за да съответства рибата реално на рибата ,която е във водоема.Нима очакваш като при руснаците да хващаш крокодили и тюлени ?ExTaZzY написа:Бай Спасе включи
Слънчевка
Чига
Есетра
Гигантски карп
Дунавско попче
Стръв
Магданос
Папур
Жито
Макарон
Кускус
Ручейник
мравка
Протеиново топче
Захранка
Кроасан
и Карп
Виж може да се помисли да се включи като опция някоя амфора,съкровище или ухапване от пепелянка.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Спасе направих две бази Айтос и Порой архивирах Datata но незная как да ти я пратя да ги разгледаш и ако искаш да ги преработиш ида ги поставиш в играта. С каквото мога се мъча да помогна само ми пиши каде да пусна архива. 
мисля че направих нещо по въпроса който иска може да го дръпне от тук:
http://4storing.com/75sjfg/a37626387029 ... 9c743.html
Пунах този пост в личното ти съобщение но незнам дали си го получил затова го пускам тука, снимките могат да се подменят с други но за рибите там малко съм бос мисля че маже да даде някъде грешка това е от мене.

мисля че направих нещо по въпроса който иска може да го дръпне от тук:
http://4storing.com/75sjfg/a37626387029 ... 9c743.html

Пунах този пост в личното ти съобщение но незнам дали си го получил затова го пускам тука, снимките могат да се подменят с други но за рибите там малко съм бос мисля че маже да даде някъде грешка това е от мене.

-
- вече хвърля и на тежко
А как мислиш,дали като смениш снимките нама да започнеш да хвърляш въдицата по клоните на върбите?pey4o написа: снимките могат да се подменят с други но за рибите там малко съм бос мисля че маже да даде някъде грешка това е от мене.

За снимките и така си ми харесват но за рибите незная, може да дадът някаде грежка за това се обръщам към теб,ако можеш нещо да направиш по въпроса ще съм ти много благодарен 

-
- вече хвърля и на тежко
Отговорил съм ти на Личното Съобщение.pey4o написа:За снимките и така си ми харесват но за рибите незная, може да дадът някаде грежка за това се обръщам към теб,ако можеш нещо да направиш по въпроса ще съм ти много благодарен

- Николай Неделков
- учете се от него
Играта е доста добра. Вчера и днес я разучавам , има какво да се пооправи , но определено Бай Спас заслужава аплодисменти
Ето няколко хубави зачетни рибки от различни видове

Ето няколко хубави зачетни рибки от различни видове

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;