Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: ЗАРГАН - 2009г
Аз пък от към 6:10 до към 7ч само мокри маратонки на вълнолома
То бива карък, ама чак пък толкова... Егати вълната. Викам да проверя на петрол уж за по завет ама същата работа.

Извинявам се за спама но вчера бях на вълнолома.Хванах си една зарганка ,но мисълта ми беше друга.А ве колеги голяма мръсотия оставяме след себе си там .Заприличало е на бунище.Ако всеки си прибира боклуците си след себе си и поне по един чужд боклук, на вълнолома ще е по-приятно да се риболува !
-
- новобранец
fokobg написа:Сигурно е от някаде на юг от бургас![]()
![]()

да, много на юг
исках да Ви развеселя малко, ама е хубавица,нали

- ей няма да скачате с мойте пенизи от лани , ве ейМалък ама вече знае написа:от снощи

-
- новобранец
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги, някой има ли информация как е в момента морето? Вълна, вятър ... ?
Вятъра почти спря, но има все още малко вълна на вълнолома, тоест СТАВА. Успех!Penev написа:Колеги, някой има ли информация как е в момента морето? Вълна, вятър ... ?
Хавайски копиехвъргач!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Мерси колега, жив и здрав да си. Ще ида да поизкъпя червеитеRadush написа:Вятъра почти спря, но има все още малко вълна на вълнолома, тоест СТАВА. Успех!

мерси ...на зарганите специално , най-големия дето е писъл тук е Чурулика , ама нещо се губи на хоризонта 

Някой бургазлия не е ли ходил скоро надолу да каже как е положението със зарганите
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ако Германката е достатъчно надолу да споделя в сряда от 6:30 до 8:00 - 5 хванати и 2 изтървани. Около мене положението беше подобно.zografa написа:Някой бургазлия не е ли ходил скоро надолу да каже как е положението със зарганите
Последно промяна от kkiryazov на Чет Окт 01, 2009 4:01 pm, променено общо 1 път.
Туку що се връщам от вълнолома голяма бозе е морето по буните е същата работа от тая сутрин обикалям морето вълнолома,1,2,3, буна на всякаде нищо и за капак ме наваля един страхотен дъж добре че имах дъждобран,несмятам че днес морето ще даде нещо,вече се прибрах иPenev написа:Мерси колега, жив и здрав да си. Ще ида да поизкъпя червеитеRadush написа:Вятъра почти спря, но има все още малко вълна на вълнолома, тоест СТАВА. Успех!

-
- новобранец
хубаво е,че е валяло такмо да падне малко температурата на водата,но кога щте стане това аз мисля че трябва да истине водате че да почне да дава както трябва,но дали е така както си мисля един господ знае