Къде си бре драги ми Дурумий?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Къде си бре драги ми Дурумий?

Мнение от batmilen »

Къде си бре драги ми Дурумий? От тая риба дето я "мъкнеш с КОФИ" да не ти се схванаха ръцете, че не драснеш някой ред във форума... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

оооо.....дърто магаре......къде си бре... :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

На по-гадното място - пред компа..... гадняри такива :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Сега с тоя ранен сняг ще има да си дръгнеш дъртио още много време пред компа....хахаха... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

мани...мани.........пак ши'си чешем коравите глави Изображение
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Отивам за калкан...къде...не казвам на ръка....хахаха... :lol:

Изображение

Я виж Жорето как лови риба у гьола...с ръце или... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Тоз' гьол си нямаш представа кво яко място е .... добре си е Жорето там ..... има да му дишаме пушека понеже е напред с материала той....да ти кажа аз , Батка :lol: :lol: :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

:lol: :lol: :lol: аааа и дъртото е заделило бурканче.....сега като гледам как са подкарали светата митничка....ша се извъди и той добър мирянин :lol: :lol: :lol: па и гола снимка ми лепнало тва магаре у форума...брей мънички дечица има бре.... :lol: :lol: :lol:

и да земеш да дойдеш да видиш що сомчетата ми кълват...свещ им палим мехлюзино и на проповед редовно в параклиса ходя....я питай Дорумийй богопомазан какъв параклис имам на брега за молитви ???

па кой те кара за сом да се молиш...моли се за трафиканти мекере :twisted: та да има хляб челядта ти... :lol: :lol: :lol:

туй лято ако е рекъл шефа отгоре ша има две нови спални с една баня...кат притурчица на виличката...мож да си докараш рунтавото дупце там по твой избор за време :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

па и гола снимка ми лепнало тва магаре у форума...брей мънички дечица има бре....

Ами имати снимките в разни албумчета тука ...дали са вътре или на страничките на форума ква разлика... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Да не съм ти я правил азе тая снимка с рибата по...бански...разперил ръце кат некой същински Аполон...хахаха :lol:И тая снимка у гьолу е от албумчето... :lol: много е готина...хахахаха.... :lol:

Пливай пливай Жоре...кат рибу у жопу..че като влезем в Европейския...ще обложат и кабелите на кабеларките с данък....ша се плаща на метър... :lol: Ще има да го търсите доброто и "топло" време...ама нъцки...както казва благоугодния Дурумий... :lol: :lol: :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

ти глей да се съберем, че и зимаска при мен кълват разни рибки...а Ивайловградската каракуда е с особени вкусови качества...не се шегувам...някой я предпочитат пред шарана...

пък и имам заделени екземпляри за трофейна дружинка... :lol: :lol: :lol:

колкото до кабелете...те и сега са подложени на доста данъци налози и такси...:twisted:

така че.... :?:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ще видим...време има бол...а сега е време за риболов по морето...риба може да няма ....ама нема да се откажа да ходя на риболов... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”