Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Къде си бре драги ми Дурумий?
Модератор: dantho.mihov
Къде си бре драги ми Дурумий?
Къде си бре драги ми Дурумий? От тая риба дето я "мъкнеш с КОФИ" да не ти се схванаха ръцете, че не драснеш някой ред във форума...

-
- сериозен играч
-
- сериозен играч

и да земеш да дойдеш да видиш що сомчетата ми кълват...свещ им палим мехлюзино и на проповед редовно в параклиса ходя....я питай Дорумийй богопомазан какъв параклис имам на брега за молитви ???
па кой те кара за сом да се молиш...моли се за трафиканти мекере

туй лято ако е рекъл шефа отгоре ша има две нови спални с една баня...кат притурчица на виличката...мож да си докараш рунтавото дупце там по твой избор за време

Господ може всичко чада мой !
па и гола снимка ми лепнало тва магаре у форума...брей мънички дечица има бре....
Ами имати снимките в разни албумчета тука ...дали са вътре или на страничките на форума ква разлика...
Да не съм ти я правил азе тая снимка с рибата по...бански...разперил ръце кат некой същински Аполон...хахаха
И тая снимка у гьолу е от албумчето...
много е готина...хахахаха....
Пливай пливай Жоре...кат рибу у жопу..че като влезем в Европейския...ще обложат и кабелите на кабеларките с данък....ша се плаща на метър...
Ще има да го търсите доброто и "топло" време...ама нъцки...както казва благоугодния Дурумий...

Ами имати снимките в разни албумчета тука ...дали са вътре или на страничките на форума ква разлика...

Да не съм ти я правил азе тая снимка с рибата по...бански...разперил ръце кат некой същински Аполон...хахаха

Пливай пливай Жоре...кат рибу у жопу..че като влезем в Европейския...ще обложат и кабелите на кабеларките с данък....ша се плаща на метър...

-
- сериозен играч
ти глей да се съберем, че и зимаска при мен кълват разни рибки...а Ивайловградската каракуда е с особени вкусови качества...не се шегувам...някой я предпочитат пред шарана...
пък и имам заделени екземпляри за трофейна дружинка...

колкото до кабелете...те и сега са подложени на доста данъци налози и такси...
така че....
пък и имам заделени екземпляри за трофейна дружинка...

колкото до кабелете...те и сега са подложени на доста данъци налози и такси...

така че....

Господ може всичко чада мой !