КАЛИАКРА

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Стефан Няголов
новобранец
новобранец

Re: КАЛИАКРА

Мнение от Стефан Няголов »

На 01. октомври, 2009 г. - лошо време - неподходящо за спорт.
Констатирах присъствието на делфини , пред изхода на "Болата".
Няколко смелчаци се пробваха, но слабо реализиране на риба- личи че е пръсната.
Ще чакаме.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Стефан Няголов написа:........Ще чакаме.
Що ве,там ли ще спиш ?
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Oт 11.00 до 16.00ч. няколко чернокопа и три кила сафридакис,трима ловяхме.
Познати,рано сутринта са взели по четири пет кила чернокоп. за около 15мин.толкова се задържал пасажа, появили се делфини и това било.
Като цяло рядка и пръсната днес. :supz:
Изображение
Аватар
milen kordov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milen kordov »

chipi_ написа:Oт 11.00 до 16.00ч. няколко чернокопа и три кила сафридакис,трима ловяхме.
Познати,рано сутринта са взели по четири пет кила чернокоп. за около 15мин.толкова се задържал пасажа, появили се делфини и това било.
Като цяло рядка и пръсната днес. :supz:
Малеййй,за 15 мин 4-5 кг......те да не са бачкали с трал......
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Много и иедро :D Мониторът е бил кал от риба,но за мн.малко време.
Изображение
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Днес някой да е влизал?
Информацията ми е че до обяд са имали по 15кг.на човек.Чернокоп.
Айде се някой е бил на фронта. :supz:
Изображение
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Да инфо има, но някой май се е поолял, макар че в живарниците на другите негледам....Днес на Болата от 7.20 до 14 следобяд(наложи се да излезем щото ни свършваше горивото, а и дигна вълна (2-3 бала)), та равносметката е: тръгна първо сафрид (около 2кг) и след8.40-9 рибата я пръсна чернокопа ( риби между 23-30 см) - 42 риби, като на моменти се губеше за по около час, и 2 карагьоза (по около 400-450гр.)....всичко на дрейф....надявам се да съм бил изчерпателен....между другото доста от колегите излязоха около него час (поне 70%)...наслука на всички :wink:
0885022272 / 0885897615
lefi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lefi »

първо- след като прочетете това ще отнеса много -да го....и я си ....но въпреки това немога да не пиша в НАЙ-ЛЮБИМАТА МИ ТЕМА.И така -защо не ходя да ловя риба на Болата-от 1 септември до днес (около 25 читави дни а аз мога да ходя всеки ден ) по средно10 кг.баси ЧЕТВЪРТ ТОН РИБА !!!!Ееее,ще ми трябват 5-6 сергии за реализация.Та тая тема придоби образа на - РК-та споделят дневния улов-пиши се само за килограми,килограми и пак килограми.Чесно да споделя -НЯМА ПО МЕСАРАРСКА ТЕМА в сайта. дори днес 6-7 лодки са останали да спът на ПЛАЖА !!!! за да могат утре рано да СА ПЪРВИ,ДА ВЗЕМАТ ПОВЕЧЕ МЕСО ЩОТО ИМАТ ФРИЗЕРИ А И БУЛЯ ЧАКА ДА МАРИНОВА И СОЛИ....ще спът на плажа- а вечерта се очертава тежка,студена и ще вали ,а и вътъра не лъже.и утре -аз20кг.,аз 30.не е ли време модераторите да прегледат и темите в раздела сладка вода за да открият ОГРОМНАТА разлика между риболовен и МЕСАРСКИ раздел в който се е превърнал МОРСКИЯ РИБОЛОВ .спирам щото ако съм намерил съмишленици значи съм писъл достатъчно ,а ако другите са повече , е,ще ме сърби там долу доста.....
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Колегата ще ти кажа аз защо пиша кг.в постовете си.
Ами ти и другите колеги да си направят сметка как дава.Защото за мене бройки не е даване :D
аз имам фризери и буркани,да пълня. :lol:
Изображение
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

lefi написа:първо- след като прочетете това ще отнеса много -да го....и я си ....но въпреки това немога да не пиша в НАЙ-ЛЮБИМАТА МИ ТЕМА.И така -защо не ходя да ловя риба на Болата-от 1 септември до днес (около 25 читави дни а аз мога да ходя всеки ден ) по средно10 кг.баси ЧЕТВЪРТ ТОН РИБА !!!!Ееее,ще ми трябват 5-6 сергии за реализация.Та тая тема придоби образа на - РК-та споделят дневния улов-пиши се само за килограми,килограми и пак килограми.Чесно да споделя -НЯМА ПО МЕСАРАРСКА ТЕМА в сайта. дори днес 6-7 лодки са останали да спът на ПЛАЖА !!!! за да могат утре рано да СА ПЪРВИ,ДА ВЗЕМАТ ПОВЕЧЕ МЕСО ЩОТО ИМАТ ФРИЗЕРИ А И БУЛЯ ЧАКА ДА МАРИНОВА И СОЛИ....ще спът на плажа- а вечерта се очертава тежка,студена и ще вали ,а и вътъра не лъже.и утре -аз20кг.,аз 30.не е ли време модераторите да прегледат и темите в раздела сладка вода за да открият ОГРОМНАТА разлика между риболовен и МЕСАРСКИ раздел в който се е превърнал МОРСКИЯ РИБОЛОВ .спирам щото ако съм намерил съмишленици значи съм писъл достатъчно ,а ако другите са повече , е,ще ме сърби там долу доста.....
:smt023 :smt023
Верно колеги,лефи е прав,колкото и хубаво да ,е че горе има риба,някои от вас вече имат по 150 кг риба и нагоре,добре-буркани,фризери ами де да знам кюфтета..
То кефа си е кеф,ами ако можете да изядете 300кг риба до другия септември ок,защото сезона е в средата,ама ако ли не грехота е да разсипвате рибата.
Зарганолог
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Да, между другото колегата lefi е прав.....тръгнах си към 15.30...и по пътя до Варна се разминах с 6-7 лодки...които бързаха "най-вероятно за някъде там" и най-вероятно хората се канят да пренощуват някъде наоколо, за да са насутринта на стенд-бай....дано...нека и те да докопат рибата, но аз живея пред вълнолома и в момента като гледам в тъмницата , бочките на фар-ватера бая се клатят....а горе трябва да е доста по-зле...но дано да имат и те слука :?
0885022272 / 0885897615
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Lefi,прав си разбира се.
Някои с цената на живота си,гледат да натрупат "световни" количества риба.
Но морския риболов за разлика от сладководния си има други правила,и не мога да огранича писането за такива успехи на колегите.
Виждаш сам,че морето дава 3-4 месеца в годината,после пас.
След месец темите в морския ще замрат.
И цяла зима ще си чешем езиците,а модераторите ще трият доста мнения.
Всеки по свой начин гледа на спорта наречен РИБОЛОВ
Изображение

Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Кептан.Последните няколко поста не са ли за триене :wink:
Хората полудяха с мерки и теглилки. :D
Изображение
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Извинявам се за спама.Нагла и бракониерска изява ли ще е ако зимата ловя с по пет шест волти каица.Става въпрос за между десет и петнадесет риби на излет,който е четири или пет пъти в месеца.Пак казвам извинявам се за спама просто иксам колегите с лодките и с многото килограми риба да кажат какво мислят.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

chipi_ написа:Кептан.Последните няколко поста не са ли за триене :wink:
Хората полудяха с мерки и теглилки. :D
До тук не виждам нищо за триене,ако ти виждаш,трий.Изображение
Все пак да не забравяме,че всеки има право на мнение.
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”