Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
Re: BG Рибалка
Такаааа... Значи и аз от немай къде се захванах с тази крастичка, щото се чудя някой път какво да правя на работата. (само да не види някой шеф, че пиша тук!
) Та се почна едно ловене, трошене на въдици и прочее, само дето ми излиза от време на време едно съобщение и не мога да разбера какво иска! Не е много често, но пък дразни. Та ей го и него, до колкото мога да го покажа, защото в "снимкаБГ" намалят размера и малко не се разпознава текста:

Предполагам, че и на други е излизало същото, но нека си кажат и останалите. Ами това е от мен.
Поздрави за усърдието!

Предполагам, че и на други е излизало същото, но нека си кажат и останалите. Ами това е от мен.
Поздрави за усърдието!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
На мен ми е излизало на Струма или Марица.
На Марица на "Вира" хванах 23кг щука и 7кг распер.
На Марица на "Вира" хванах 23кг щука и 7кг распер.
-
- вече хвърля и на тежко
Не му е мястото в тая тема,но да ви информирам,макар че пуснах съобщение и в другата тема.
Руснаците пуснаха клевалка за 3.0.0 beta 7 Клевалката е от Vecha(истинска
)
За да не я търсят в другата тема,мераклийте да теглят от тук
ЦЪК
Наслука!!
Руснаците пуснаха клевалка за 3.0.0 beta 7 Клевалката е от Vecha(истинска

За да не я търсят в другата тема,мераклийте да теглят от тук

Наслука!!

Последно промяна от bai_spas на Пет Окт 02, 2009 7:24 am, променено общо 1 път.

-
- вече хвърля и на тежко
Просто искам да кажа ЕВАЛА на спас и рео за труда

-
- ще става разбирач
МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ , НО ДА СПОДЕЛЯ ,МНОГО СЕ ЯДОСАХ. т азначи реших сам да си разработвам профила . Събрах някой лев и реших да очаствам на турнир.Речено сторено платих си таксата изпружих се на езерото да лова раци като целта на турнира беше най голям рак. Та цъкам си раците и изведнъж глоба за ХВАНАТИ РАЦИ ,15 палки. Бах му майката изпружих се.Проверих забраните , е баш сега нямаше забрана за рак на Езерото. Почудих се кво да парвя и реших да разкарам раците. Отидох в базата и тамън да ги продам втора глоба за 15 палки. С две думи ебаха ми мамата. А като се има в предвид че участвах в турнир за раци , мамата си е..ло. От там хвани пусни ,като си оставях най големия .И така до края натрупах още 4 палки глоби за раци, И най големия ташак че не спечелих за 2 грама от третия. ебало си майката . И ми са струва много тъпо да продължа ка то имам 2 бона кеш и 34 бона задължения( и то в рурнир за който съм дал 12 бона).
-
- вече хвърля и на тежко
Вероятно си забравил да си купиш лиценз.Рака го има още в първия лиценз.
Наслука!!

Наслука!!

за рак се иска лиценз - тва е ясно....fizika01 написа:.... И най големия ташак че не спечелих за 2 грама от третия. ебало си майката . И ми са струва много тъпо да продължа ка то имам 2 бона кеш и 34 бона задължения( и то в рурнир за който съм дал 12 бона).
съвет от мен - почни играта с друг профил... с толкова глоби кармата ти е отишла на кино .... а от нея зависи колко големи риби хващаш
и от време на време си архивирай папка ../Profiles в директорията на играта
така ако се случи подобна беда си вадиш профила от архив и готово....
другия начин е да излезеш от играта с Alt+F4 , защото като излизаш по нормалния начин играта прави сейв
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Как да вляза в сървър на тази игра?
Благодарности за положения труд Спасе.Предлагам да добавиш "моруна" ,наи-голямата риба в бъгарските води.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Влизаш в "живарника" и кликаш два пъти на рибата. Там ти пише разни неща. Кликаш "На живец" и си готов. Мисля, че рибата трябва да бъде не повече от 100гр. Дано съм помогнал.ribkata написа:Искам да попитам... Как да си напрая живец...ама "По 2-я начин"...?
-
- научил се да хвърля
Тва ми е ясно
... имам в предвит как да го напрая безкраен или нещо от сорта ..? 

!!!НАСЛУКА!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Моруната я има вкарана в играта,просто в поста си за рибите на предната страница съм допуснал правописна грешка и вместо "Моруна" съм написал "Морунаш" 2 пъти.Оправих го.Не търсете да я ловите обаче.В играта я има,но не съм я заселил още на никоя база,след като чуя още мнения в следващото издание ще бъде включена.suny_77 написа:Благодарности за положения труд Спасе.Предлагам да добавиш "моруна" ,наи-голямата риба в бъгарските води.
Наслука!!

-
- вече хвърля и на тежко
При добро желание с дешифратора могат да се направят чудеса.Играта е достатъчно разбита,в нея тайни няма.Понеже се занимавам с правенето,с разбиването няма да се занимавам.ribkata написа:Искам да попитам... Как да си напрая живец...ама "По 2-я начин"...?

Чакам вашето мнение!
Наслука!!