Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: BG Рибалка
Дай някоя снимка на Загорка и ще ти направя специално за теб,като на градски,накоя и друга локация!maniogada написа:Колеги браво за играта.Ама ако може сложете някоя локация от истинското езеро Загорка.Там ми е минало детството и като ги гледам тази снимки ми е малко кофти.

-
- новобранец
С най-голямо удоволствие ама нямам фотоапарат.Ако може някои друг колега да помогне ще съм му много благодарен.bai_spas написа:Дай някоя снимка на Загорка и ще ти направя специално за теб,като на градски,накоя и друга локация!maniogada написа:Колеги браво за играта.Ама ако може сложете някоя локация от истинското езеро Загорка.Там ми е минало детството и като ги гледам тази снимки ми е малко кофти.
-
- новобранец
Между другото одеве хванах еди сом на Дунав на Делта-1 на 5107 малка,а ми пише,че съм го хванал на живец.
-
- новобранец
Между другото одеве хванах един сом на Дунав на Делта-1 на 5107 малка,а ми пише,че съм го хванал на живец.
- stoilkatastz
- ще става разбирач
ПОКЛОН, НА СПАС И РЕО

гугъла за нас работи бре хораmaniogada написа:С най-голямо удоволствие ама нямам фотоапарат.Ако може някои друг колега да помогне ще съм му много благодарен.bai_spas написа:Дай някоя снимка на Загорка и ще ти направя специално за теб,като на градски,накоя и друга локация!maniogada написа:Колеги браво за играта.Ама ако може сложете някоя локация от истинското езеро Загорка.Там ми е минало детството и като ги гледам тази снимки ми е малко кофти.

http://photo-cult.com/album.php?fld=8245&pg=1
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря много!На тия не бях попадал,прекрасни са.От тях в близките дни ще направя изцяло нова база "Езерото".От вчера след обяд до преди малко нямах интернет и от скука направих 7 локации на "Езерото" със снимките,които имах.Който иска може да ги пробва.Теглете от тукgogoltd написа: гугъла за нас работи бре хораето линкче - има страхотни снимки
http://photo-cult.com/album.php?fld=8245&pg=1

Разархивирате и заменяте папката "houm" в папка "Maps" с тази от архива и готово.Можете да си запазите старата някъде за да си я върнете при желание.До няколко дни ще направя с новите снимки,че сега ме е стегнал един артрит,трудно седя на компа.Но за това по-късно.Бих те помолил,ако можеш да намериш хубави снимки на някоя пъстървова река.Ще ми се със следващото преработено издание да пусна още една морска база (по севернато черноморие) и една база на някоя пъстървова река.
Наслука на всички!!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На Созопол,Залива,най бързо се правят точки и пари,на скарида,кълват постоянно калкани които дават много.
-
- ще става разбирач
Ибах мааму....цъках си...и помня в руската версия като закачиш нещо малко и понякога големи сомове го ядяха и така вадих си нещо малко и изведнъж хоп нещо дръпна здраво и го извадих оказа се това

При следващото хвърляне по същия начин ,хоп :

А резултата бе това :

И те така това е един успешен метод за риболов на Созопол.Успех,колеги
Венци.
При следващото хвърляне по същия начин ,хоп :
А резултата бе това :
И те така това е един успешен метод за риболов на Созопол.Успех,колеги
Венци.
- stoilkatastz
- ще става разбирач
направих си мои профил.изпих водката която се полага.след ден отивам на созопол и алкохола ми е пълен до горе,и взе да бърка такама ама не се напива.
тук съм събрал малко снимки. за съжаление са от различни реки и езера..... http://file.bg/c26535ZMVXn и http://file.bg/c26536NhgHjbai_spas написа: Бих те помолил,ако можеш да намериш хубави снимки на някоя пъстървова река.
оп намерих и друго нещо със страхотни снимки.
има раздели за реки и езера и морски http://stock.evgenidinev.com/themes/rivers/6.html
тука може да се извадят снимки и за други локации
всяка снимка е с пояснение къде е снимана
Браво за играта много е добра ...

-
- научил се да хвърля
Хора ще направите ли нещо като клевалка... че така е много трудно на турнирите ...
невярвам Спас да няма некои списак ... 

!!!НАСЛУКА!!!
-
- научил се да хвърля
Кво става е
Играете ли ? даваите савети препоръки каде калве...какво... на ква стръв ... 

!!!НАСЛУКА!!!
Само на черно море там на карида кълвеribkata написа:Кво става еИграете ли ? даваите савети препоръки каде калве...какво... на ква стръв ...