Търся info за колесар .

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

nikgeo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Търся info за колесар .

Мнение от nikgeo »

Колеги, разбрах, че във Варна или по точно във Виница, има майстор, който изработва колесари за лодки по поръчка. Моля, ако има някой адреса на работилницата и тел. за връзка, моля да го сподели.

Благодаря предварително.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Търся info за колесар .

Мнение от Тедо »

nikgeo написа:Колеги, разбрах, че във Варна или по точно във Виница, има майстор, който изработва колесари за лодки по поръчка. Моля, ако има някой адреса на работилницата и тел. за връзка, моля да го сподели.

Благодаря предварително.
Защо не отидеш до Тръстеник, Русе... http://www.dea-bg.com/
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Фирмата за производство на колесари трябва да е лицензирана по технотест и ТЮВ за да сложат номер на рамата иначе вече е невъзможна регистрация в КАТ. :wink:
Стефан Няголов
новобранец
новобранец

Мнение от Стефан Няголов »

Колега , това лято - 2009 се свързах фирмата DEO от Тръстеник, по повод на колесар за лодка.
Същият бе доставен от там за два дена ./ До Варна/ Имаше всички документи и аз успешна го регистрирах в КАТ.
Много са коректни .
Успех.
simon
новобранец
новобранец

Мнение от simon »

аз също си взех колесар от тръстеник русенски окръг декември миналата година.на другия ден го регистрирах без проблем.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

нямаше да го препоръчвам, ако има проблеми... и като цени са от най-изгодните...
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

Тедо написа:нямаше да го препоръчвам, ако има проблеми... и като цени са от най-изгодните...
пазарувал съм от тях перфекниса , и в момента моста на колесара ми е кнот
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Преди седмица регистрирах колесар собствено производство. Просто минаваш на технотест. Дават ти номер който да ти бъде набит.Аз го набих в сервиза на ситроен и след това го регистрирах без проблем. Всичко с гржданската и технотеста ми излезе 260 лв. Така че това от лицензираните производители за момента не се изисква.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

колко ти излезе самият колесар и поцинкова ли го?
аз съм правил с тъста ми 3 колесара и излизаха към 1000лв частите без труда и протокол от ТТ... не съм убеден, че си заслужава разправията, освен ако имаш собствена работилница...
nikgeo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikgeo »

Колеги, зная за колесарите от Тръстеник. Само, че видях и колесар, изработен от майстора от Виница. Просто ми хареса повече самото качване на лодката върху колесара. Колесарите му са със сертификат. Предимството е, че ги изпълнява по поръчка, т.е., така както ги искаш. Може да е с малки разлики от стандартните, но пък в малките детайли е гъдела. :D
Стефан Няголов написа:...
Същият бе доставен от там за два дена ./ До Варна/ .....
Успех.
Колега, благодаря за информацията. Не знаех, че ги доставят на място. Все се чудих, как ще го закарам до Добрич, при положение, че не е регистриран. Няма ли да имам проблем с прекрасните "органи", които са готови винаги да ти "помогнат" да олекне портмонето ти. :D :axe:
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
nikgeo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikgeo »

Колеги, намерих телефона на въпросния майстор в mobilen.bg. Който търси намира. :axe: Намерих и снимка на колесара.

Сага пък ще помоля :oops: за мнението Ви. Не съм притежавал или използвал до сега колесари. Просто ми хареса как се качва лодката върху него. Лодката, с която ще се ползва е надуваема, с твърдо дъно и надуваем кил. Ако евентуално се замени с RIB, ще може ли да се използва същия колесар, без реконструкция.

Това е колесара.

Изображение
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

перфектен е за надуваема лодка няма по удобно нещо,това е единственият вариант да можеш да я качваш и сваляш сам
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

nikgeo написа:Колеги, разбрах, че във Варна или по точно във Виница, има майстор, който изработва колесари за лодки по поръчка. Моля, ако има някой адреса на работилницата и тел. за връзка, моля да го сподели.

Благодаря предварително.
Нещо повече знаеш ли за Виница ?
Мога да разпитам комшиите там.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
nikgeo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikgeo »

Не, нямам друга информация. Видях такъв колесар на Болата и попитах от къде са го купили и отговорът беше, че от някакъв цех във Виница. А намерих телефона им 0898 732 473 в mobile-то.
Аватар
mario.vutov
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от mario.vutov »

Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”