Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Търся info за колесар .
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- вече хвърля и на тежко
Търся info за колесар .
Колеги, разбрах, че във Варна или по точно във Виница, има майстор, който изработва колесари за лодки по поръчка. Моля, ако има някой адреса на работилницата и тел. за връзка, моля да го сподели.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Търся info за колесар .
Защо не отидеш до Тръстеник, Русе... http://www.dea-bg.com/nikgeo написа:Колеги, разбрах, че във Варна или по точно във Виница, има майстор, който изработва колесари за лодки по поръчка. Моля, ако има някой адреса на работилницата и тел. за връзка, моля да го сподели.
Благодаря предварително.
-
- кандидат преподавател
Фирмата за производство на колесари трябва да е лицензирана по технотест и ТЮВ за да сложат номер на рамата иначе вече е невъзможна регистрация в КАТ. 

-
- новобранец
Колега , това лято - 2009 се свързах фирмата DEO от Тръстеник, по повод на колесар за лодка.
Същият бе доставен от там за два дена ./ До Варна/ Имаше всички документи и аз успешна го регистрирах в КАТ.
Много са коректни .
Успех.
Същият бе доставен от там за два дена ./ До Варна/ Имаше всички документи и аз успешна го регистрирах в КАТ.
Много са коректни .
Успех.
аз също си взех колесар от тръстеник русенски окръг декември миналата година.на другия ден го регистрирах без проблем.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
нямаше да го препоръчвам, ако има проблеми... и като цени са от най-изгодните...
пазарувал съм от тях перфекниса , и в момента моста на колесара ми е кнотТедо написа:нямаше да го препоръчвам, ако има проблеми... и като цени са от най-изгодните...
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Преди седмица регистрирах колесар собствено производство. Просто минаваш на технотест. Дават ти номер който да ти бъде набит.Аз го набих в сервиза на ситроен и след това го регистрирах без проблем. Всичко с гржданската и технотеста ми излезе 260 лв. Така че това от лицензираните производители за момента не се изисква.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
колко ти излезе самият колесар и поцинкова ли го?
аз съм правил с тъста ми 3 колесара и излизаха към 1000лв частите без труда и протокол от ТТ... не съм убеден, че си заслужава разправията, освен ако имаш собствена работилница...
аз съм правил с тъста ми 3 колесара и излизаха към 1000лв частите без труда и протокол от ТТ... не съм убеден, че си заслужава разправията, освен ако имаш собствена работилница...
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги, зная за колесарите от Тръстеник. Само, че видях и колесар, изработен от майстора от Виница. Просто ми хареса повече самото качване на лодката върху колесара. Колесарите му са със сертификат. Предимството е, че ги изпълнява по поръчка, т.е., така както ги искаш. Може да е с малки разлики от стандартните, но пък в малките детайли е гъдела.

Колега, благодаря за информацията. Не знаех, че ги доставят на място. Все се чудих, как ще го закарам до Добрич, при положение, че не е регистриран. Няма ли да имам проблем с прекрасните "органи", които са готови винаги да ти "помогнат" да олекне портмонето ти.Стефан Няголов написа:...
Същият бе доставен от там за два дена ./ До Варна/ .....
Успех.

!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги, намерих телефона на въпросния майстор в mobilen.bg. Който търси намира.
Намерих и снимка на колесара.
Сага пък ще помоля
за мнението Ви. Не съм притежавал или използвал до сега колесари. Просто ми хареса как се качва лодката върху него. Лодката, с която ще се ползва е надуваема, с твърдо дъно и надуваем кил. Ако евентуално се замени с RIB, ще може ли да се използва същия колесар, без реконструкция.
Това е колесара.

Сага пък ще помоля

Това е колесара.

перфектен е за надуваема лодка няма по удобно нещо,това е единственият вариант да можеш да я качваш и сваляш сам
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Нещо повече знаеш ли за Виница ?nikgeo написа:Колеги, разбрах, че във Варна или по точно във Виница, има майстор, който изработва колесари за лодки по поръчка. Моля, ако има някой адреса на работилницата и тел. за връзка, моля да го сподели.
Благодаря предварително.
Мога да разпитам комшиите там.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- вече хвърля и на тежко
Не, нямам друга информация. Видях такъв колесар на Болата и попитах от къде са го купили и отговорът беше, че от някакъв цех във Виница. А намерих телефона им 0898 732 473 в mobile-то.
- mario.vutov
- научил се да хвърля
- Обратна връзка: