Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Олово-изчисления
Модератор: emo vasilev
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Олово-изчисления
Здравейте.Направих,някой изчисления които,ще са ми много полезни при направата на тежести .Тъй,като ен съм сигорен в сметките си,ще пусна снимки,ако може някой да ги потвърди.

Искам да се извиня,за грознописа ми .Предварително,Благодаря на отзовалите се .

Искам да се извиня,за грознописа ми .Предварително,Благодаря на отзовалите се .
Re: Олово-изчисления
Съгласен съм със сметките. Лице х височина х плътност.
Теи като гледам според моите изчисления е така.Но нека някои които се занимава с това а не като мен от физиката в 8 клас да сподели
Драм каква мерна единица е че нещо съм пропуснал уроците.Не искам да се заяждам но маи ще да е грам.
Поздрави
Драм каква мерна единица е че нещо съм пропуснал уроците.Не искам да се заяждам но маи ще да е грам.
Поздрави

simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Само не разбрах тези изчесления за направа на матрица ли ти трябват.Понеже за матрица ти трявба един добър струг и добър стругар нищо повиче.
А това от кой клас е, че като го гледам, имам чувството че не съм ходил на училище
Или пак ме е нямало в час 

А това от кой клас е, че като го гледам, имам чувството че не съм ходил на училище

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега от горния ред,когато преписах плътноста на оловото,а именно 11,35g/cm3 След което съм се объркал и съм написъл латинската буквичка gEm1l написа:Теи като гледам според моите изчисления е така.Но нека някои които се занимава с това а не като мен от физиката в 8 клас да сподели
Поздрави
ми нали трябва да му дадеш размери на този стругар, иначе като ти направи една матрица с която оловото ти да излиза 50гр или пък 300гр а на теб ти трябват 100 ква файда че е добърchestarfield написа:Само не разбрах тези изчесления за направа на матрица ли ти трябват.Понеже за матрица ти трявба един добър струг и добър стругар нищо повиче.![]()
А това от кой клас е, че като го гледам, имам чувството че не съм ходил на училищеИли пак ме е нямало в час

Незнанието не е извинение.