Олово-изчисления

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Олово-изчисления

Мнение от eminem94 »

Здравейте.Направих,някой изчисления които,ще са ми много полезни при направата на тежести .Тъй,като ен съм сигорен в сметките си,ще пусна снимки,ако може някой да ги потвърди.

Изображение

Изображение

Искам да се извиня,за грознописа ми .Предварително,Благодаря на отзовалите се .
Astor
новобранец
новобранец

Re: Олово-изчисления

Мнение от Astor »

Съгласен съм със сметките. Лице х височина х плътност.
Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Em1l »

Теи като гледам според моите изчисления е така.Но нека някои които се занимава с това а не като мен от физиката в 8 клас да сподели
Драм каква мерна единица е че нещо съм пропуснал уроците.Не искам да се заяждам но маи ще да е грам.
Поздрави :drinkers:
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Само не разбрах тези изчесления за направа на матрица ли ти трябват.Понеже за матрица ти трявба един добър струг и добър стругар нищо повиче. :wink:
А това от кой клас е, че като го гледам, имам чувството че не съм ходил на училище :oops: Или пак ме е нямало в час :mrgreen:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Em1l написа:Теи като гледам според моите изчисления е така.Но нека някои които се занимава с това а не като мен от физиката в 8 клас да сподели
Драм каква мерна единица е че нещо съм пропуснал уроците.Не искам да се заяждам но маи ще да е грам.
Поздрави :drinkers:
Колега от горния ред,когато преписах плътноста на оловото,а именно 11,35g/cm3 След което съм се объркал и съм написъл латинската буквичка g
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

chestarfield написа:Само не разбрах тези изчесления за направа на матрица ли ти трябват.Понеже за матрица ти трявба един добър струг и добър стругар нищо повиче. :wink:
А това от кой клас е, че като го гледам, имам чувството че не съм ходил на училище :oops: Или пак ме е нямало в час :mrgreen:
ми нали трябва да му дадеш размери на този стругар, иначе като ти направи една матрица с която оловото ти да излиза 50гр или пък 300гр а на теб ти трябват 100 ква файда че е добър
Изображение
Незнанието не е извинение.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”