КАТ-АКТ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

joco

Re: КАТ-АКТ

Мнение от joco »

saksi написа:
sandista написа: Чудно как не са ти задали въпроса " Какво ще правим , колега? "

:D :D Не си и помисли,направо взе да пише.
Нещо по вашия район,след случая с Бяла Слатина :D са се наплашили.
Това ми беше споменато ,като му намекнах за "кафенце" и уж радара бил с памет и т.н. и т.н.

Писах в акта възражение, че съм помислил ,че съм излезнал от населеното място.

Благодаря на всички за съветите.
Няма да обжалвам и да се занимавам.
И на двете села,по скоро махали,преди Роман има табели на входа,но няма на изхода.За това съм абсолютно категоричен.Такива табели има на другото село,в дясно от бензиностанцията за напреко към Ябланица,но за другите две съм абсолютно сигурен,както и че няма абсолютно никакви знаци за ограничение на скоростта.
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Re: КАТ-АКТ

Мнение от bisqo »

мен преди два месеца на изхода на Пловдив за Хасково, ме спират за превишена 28 над ограничението.ходих писах възражение понеже табела за изход от града така и не видях къде има(три пъти гледах за табела а те в последствие я сложиха точно на мястото където се бяха заложили помиярите).излезе ми постановление 100лв и 5 наказателни точки. всичките са такива мизерници, само се чудят от кой да измрънкат 20кинта. толкова да ги мразя че където се разминавам с тях и показвам конфигурацията от три пръста с преобладащ среден :finga:
Изображение
Незнанието не е извинение.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”