Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кражба на рибарски принадлежности завърши със смърт!
Модератор: dantho.mihov
- dedeff
- разбира нещата
Re: Кражба на рибарски принадлежности завърши със смърт!
fest написа:Мисля си, че голяма част от колегите прибързано се изказаха. За да убиеш човек, според мен е нужна по- сериозна причинаИнтерсно ми се стори и мнението - "ще го влачат по съдилища", ами какво да го правят , на мегдана за пример ли да го показват. Върховенството на закона е гаранция за демократичност. Примерът на Кирил е добър, все пак нещата не са просто афект. Ножари,брадвари, стрелци и всякаква друга сган са извън културата и обществото, няма спор надявам се!
Колега,с цялото ми уважение към теб но дали тези среднощни гости не са въоражени и те,стопанина дали не можеше да бъде сега той в чувал,как да действа човечеца в подобна ситуация,а и ако е бил сънен та и в състояни на афект,щом не му е резнал манерката пак добре.Да не се случва на никой от нас дано та му пускам бреникето без да ми мигне окото.
Без жени можем,без риболов не можем!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не...crazybot написа:Наркотици......TRANSKI RIBAR написа:Не бих го убил но бих го осакатил стабилно....
Пример как сините фенове осакатиха един фен на ЦСКА пролетта счупили му ръцете и краката + срязани ахилеси

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Ами,колеги, вземайте закона в ръце и започвайте да го прилагате...А колко сте войнствени само...Някой да е казал, че този, който е откраднал има право..."Върховенството на закона е гарант за демократичност" - законът е и за него, за всички е... Това е разликата, отичаваща цивилизованите общества (
макар и някой да казва , че цивилизацията е упадък на културата ( не е snegk, a Шпенглер) )
Що се отнася до това да "пуснеш на някого едно бренеке", или да "му резнеш манерката" не знам до колко е твоето решение...но последствията може да са ужасяващи(съмнявам се много от Вас да са виждали или присъствали на насилствено отнемане на живота на човек). Но ако все пак греша, и наистина, "окото ти не мигва" да направиш нещо такова, то ти отдавна много си я загазил в личностов план...
П.П. С уважение към всички!

- dedeff
- разбира нещата
И пак сте стига до едно и единствено заключение,а именно нестабилноста на законите,тъй като те са проектирани така,че всеки да има вратичката за бягство.Ей това ако е закон та здраве му кажи,тези господа влизат с взлом в твоя законна собственост катоо по този начин застрашават живота на семейството ти и на твоята собственост за която си блъскал като Кюрд цял живот,а после върви ти се жалвай по Разни институции с неустановен характер,и те ти казват "Ами ти ще имаш да взимаш а той ще има да дава"А и другото,че тези са криминално-проявени.Крадеца си остава крадец.Човека се е защитил,но това е,тъжно но факт,а като се обърни каручката-пътища много.
Поздрави!
Поздрави!
Не да отнемеш човешки живот има оправдание, но ако се защитаваш. А да убиеш за въдица, незнам не мога да убия и не оправдавам убиство. Тъпо е някой да умре и да изчезне заради глупост своя или чужда и двамата са виновни но повече Убиеца трябжало е да е търпелив и разумен. Лично мнение
Въпроса е ,обаче дали въпросните господа са казали дали само въдицата искат да вземат или покрай нея и колата и телевизора и т.н.Аз също съм заварвал мазен мангал у дома да краде и добре че избяга,иначе щеше да отнесе няколко текстолита, пък както беше казал колегата по- горе, после дали ще оживее - Божа работа.А да убиеш за въдица, незнам не мога да убия и не оправдавам убиство.
- skakalec75
- научил се да хвърля
Цивилизованите общества и демокрацията са все още,и ще бъдат загадка за хората.Та нали тези понятия са само мечта,стремеж,а за сега всичко е утопия.fest написа:Ами,колеги, вземайте закона в ръце и започвайте да го прилагате...А колко сте войнствени само...Някой да е казал, че този, който е откраднал има право..."Върховенството на закона е гарант за демократичност" - законът е и за него, за всички е... Това е разликата, отичаваща цивилизованите общества (макар и някой да казва , че цивилизацията е упадък на културата ( не е snegk, a Шпенглер) )
Що се отнася до това да "пуснеш на някого едно бренеке", или да "му резнеш манерката" не знам до колко е твоето решение...но последствията може да са ужасяващи(съмнявам се много от Вас да са виждали или присъствали на насилствено отнемане на живота на човек). Но ако все пак греша, и наистина, "окото ти не мигва" да направиш нещо такова, то ти отдавна много си я загазил в личностов план...
![]()
А закона е закон,независимо какво е нивото на цивилизация,строй и тн.
Докато законите се делят на деократични,варварски или цивилизовани и тн. ще трябва да деистваме понякога и ние,според обстоятелствата поне.Иначе освен въдицата,може и жената да го отнесе или детето,а ние ще трябва да си запушиме ушите да не чуваме крясъци,докато доиде възмездието на демокрацията......
Tubertini ги разбира!

Ей това спестих, колега въпреки че ми беше не езика, просто ме беше страх да си го помисля !!!ще трябва да деистваме понякога и ние,според обстоятелствата поне.Иначе освен въдицата,може и жената да го отнесе или детето,а ние ще трябва да си запушиме ушите да не чуваме крясъци,докато доиде възмездието на демокрацията......
-
- и господ не е толокова добър
Никога не бих убил човек заради каквито и да е материални неща.Само в едно съм сигурен, че ще си защитя семейството, не зависимо от последствията.А когато някой влезе в къщи, дали защитавам семейството, вие си преценете. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- ninastefanina
- сериозен играч
Абе да не му се случва на човек.Гадна работа.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- GODzillata
Оооооооо, коничи-уа, Торанага-сан!snegk написа: Не няма, само ще го делна с това което е на стената, пък дали ще оживее е божа работа![]()
![]()

Мда.....да се борим и със саби да се колим!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
За какво говорим30-годишна жена и 9-годишното й момиченце са открити убити в къщата им в Карнобат, съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Бургас.
Труповете са открити от брата на мъртвата жена, който около 13 часа днес отишъл до къщата на улица "Дунав" 3, за да види сестра си. Когато стигнал обаче, установил, че вратата е заключена и се обадил на съпруга на сестра си, който бил на работа. Той му разрешил да разбие вратата и да влезе в жилището. Вътре намерил телата на сестра си и племенницата си. По труповете на Гергана Иванова и дъщеря й Даяна са открити множество наранявания от остър предмет, вероятно нож, уточниха от полицията.
Убийство е единствената версия, по която работим в момента. По телата са открити множество порезни и прободни рани, съобщи директорът на Областната дирекция на МВР в Бургас главен инспектор Милен Димитров.
Кметът на община Карнобат Георги Димитров съобщи, че убитата жена е работила в съда като секретар-деловодител, предаде "Фокус". Съпругът й Николай от години работи в складовете на местен бизнесмен, съобщи Дарик. Семейството живее във фамилната къща на мъжа. 9-годишната Даяна е единствената им дъщеря. Роднини и близки описаха семейството като кротко и безконфликтно.
Огледът на мястото на кървавото двойно убийство продължава. На мястото е цялото ръководство на ОДП-Бургас.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- dedeff
- разбира нещата
Е,за какво говорим,нямам думи вече 

-
- разбира нещата
Атъйsnegk написа:Само балтията ги оправя![]()

- crazybot
- фен клуб-скобар
Един от двамата значи не е разбрал .TRANSKI RIBAR написа:Не...crazybot написа:Наркотици......TRANSKI RIBAR написа:Не бих го убил но бих го осакатил стабилно....
Пример как сините фенове осакатиха един фен на ЦСКА пролетта счупили му ръцете и краката + срязани ахилеси
Аз знам ,че е продавал където не трябва