Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
batkovi kolio 3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Асеновград-регион

Мнение от batkovi kolio 3 »

Здр те малко инфо за 40 извора щтука остана ли или ГАДОВЕТЕ с мрежите и нея обраха.мерси предварително :drinkers:
debaser
новобранец
новобранец

Мнение от debaser »

10.10.2009 още по тъмно паркирах на Моминския. Много захранка периодично стреляне с бял.
Резултат до обяд 3 мерни кефалчета една каракуда и много малки райрани разбойници.
Тегав риболов.Кефалите ги хванах като експериментирах около хранителното петно.Въпреки това забелязах че са хапнали от манджата.
На обяд се вдигнах кам 40-те. да поогледам за гъби, капут.
Седнах на стената и зихвърлих останалата захранка. с надежда за някой чаушан.
Въпреки че захранката беше тежка по скоро за каракуда се излъгха около 10-на наистина големи уклейки.
Денят определено не беше това което исках но все пак е нещо.
На Моминско имаше много народ.Всички на дъно с по 10 дънни за каракуда.До обяд имаше изкарани не повече от 5-6 каракуди на целия язовир.
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

Колеги , ето свежо инфо за Брягово : Бях там в неделя и реших да мина от другата страна (по пътя през Искра). Пътя на места е доста офроуд , но благополучно се добрах до язовира. Целта ми бяха разбира се белите риби. Язовира доста е спаднал, пазача каза , че го подготвяли за Никулден. Щели да пускат мрежите за толупи. Иначе каза , че чорбаджиите имали договор до 2016г. и при евентуално неразбирателство помежду си (както спомена един колега) поне единият ще продължава да го държи. Лових на тапи на чаушан , хвърлих и две хранилки метод - на царевица и на земен. Излизаха и доста 20 - 25 см. шаранчета на плувка на бял. Иначе резултата за деня - една бяла около кило , една се откачи до брега , беше доста по - голяма и някоя и друга каракуда - последните не съм ги търсил целенасочено.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Поздравления за хубавата тема!!!
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Преди малко се пребирам от Черногорово. Така хубаво се извалатехми за 3 дена :cry: че не ми се мисли за риболов една седмица :?
Вятър силен,спре вятъра мъгла, абе нямам думи една каракуда се излъга да намине през нашия сектор само.
Май преключих със дъния риболов за годината. :wink: само при изключително съблазнителна оферта ще ги извада. :mrgreen:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Похвално,че все още има хубави каракуди в Брягово.Едно време излизаха само от половинка нагоре.Понеже одавна не съм ходил,какви са условията в момента?
TICA FAN
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

То по това се познава истинския рибар, че и след най-голямото капо не се отказва.
Ама предната седмица им разказа играта а?
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

Таксата е 10 лв. и квото хванеш е за теб. Каракудите наистина ги бива , но тамошните сулки са къде - къде по - интересни. Разбира се друго си е когато има какво да ме спаси от валат :wink:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Благодаря за инфото.А има ли ги още гъстите перки?
TICA FAN
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

SONY написа:Благодаря за инфото.А има ли ги още гъстите перки?
Гъстите перки вечи ги няма, а и чаушана гледам намалява, пускането на хишник си каза думата на Брягово.Но много заребител "шаранчета" излизат, незнам популация ли е или са пуснати но на леко ако се запретниш и ги завъртиш 100 шаранчета се прават."Дано не четът браконерите тази тема :evil:
Иначе каракудите на Брягово са супер да си правиш кефа на леко.
Такса 10лева без преспиване със преспиване 20лева, ако решиш да останиш без да хващаш 3лева такса.
В Неделя можи да ида да по-сурна малко каракуда, ако съм трезвен де, че вечерета ще съм на свадба :rolleyes: :drinkers:
Ако има мераклий да заформим един съвместен риболов на леко, мани ги тия дънни вече омръзнаха ми.
Ако има кандидати естествено аз съм записан независимо свадбата.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Aсене, и на мен много ми се ходи, но в неделя е състезанието на гребния и ще ходя с трима от участниците !
Наслука и да си направиш кефа ......... :smt023
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

chestarfield написа: В Неделя можи да ида да по-сурна малко каракуда, ако съм трезвен де, че вечерета ще съм на свадба :rolleyes: :drinkers:
Уф , колега , и на мен много ми се ходи в неделя още повече , че ще е хладно и предполагам че бялата ще се поразмърда още , но и мен ме чака същата съдба (сватба) , пък мойто ставане след такова събитие е след 12.00 :partyman: :smt035 :smt119 Иначе щях да се радвам да се запознаем !
П.П. Аз за там обаче без тапите си не тръгвам
П.П.2 Не мисля че чаушана е намалял кой знае колко - винаги като го ловя за стръв около плувката завира след захранване . Ако се лови целенасочено може да се направи количество. Ма мен ме мързи :D
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

А аз на пияно какви съм ги вършил сутринта,чак на Бодрово се намерих един ден пък не помна как съм отишъл сам с колата. :mrgreen: :rolleyes: :lol:
И бях хванъл два шарана като се събудих на стола :shock: :D :lol: :P
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

А аз на пияно какви съм ги вършил сутринта,чак на Бодрово се намерих един ден пък не помна как съм отишъл сам с колата. :mrgreen: :rolleyes: :lol:
И бях хванъл два шарана като се събудих на стола :shock: :D :lol: :P
и аз така - най-големите риби все на пияно ги хващам :D
Риболовец,а не рибар съм аз!!
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Асене , на първо четене и на мен ми се идва да потъркаляме каракундели. Малко времето ме спира. Драсни ако решиш да ходиш със сигурност.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Ама аз съм там бре хора,дядото го наех за такси :D така че пиян залян аз съм на линия.Кво ще хвана е друг въпрос де :drinkers: :mrgreen: :rolleyes:
http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid= ... 18.10.2009
Времето е направо пивко да му мисли който кара :wink: двулитрово шишенци червено винци малеееееее Минко търси си и ти такси. :lol: Горката каде се губи да се включи и той.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”