Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Асеновград-регион
Здр те малко инфо за 40 извора щтука остана ли или ГАДОВЕТЕ с мрежите и нея обраха.мерси предварително 

10.10.2009 още по тъмно паркирах на Моминския. Много захранка периодично стреляне с бял.
Резултат до обяд 3 мерни кефалчета една каракуда и много малки райрани разбойници.
Тегав риболов.Кефалите ги хванах като експериментирах около хранителното петно.Въпреки това забелязах че са хапнали от манджата.
На обяд се вдигнах кам 40-те. да поогледам за гъби, капут.
Седнах на стената и зихвърлих останалата захранка. с надежда за някой чаушан.
Въпреки че захранката беше тежка по скоро за каракуда се излъгха около 10-на наистина големи уклейки.
Денят определено не беше това което исках но все пак е нещо.
На Моминско имаше много народ.Всички на дъно с по 10 дънни за каракуда.До обяд имаше изкарани не повече от 5-6 каракуди на целия язовир.
Резултат до обяд 3 мерни кефалчета една каракуда и много малки райрани разбойници.
Тегав риболов.Кефалите ги хванах като експериментирах около хранителното петно.Въпреки това забелязах че са хапнали от манджата.
На обяд се вдигнах кам 40-те. да поогледам за гъби, капут.
Седнах на стената и зихвърлих останалата захранка. с надежда за някой чаушан.
Въпреки че захранката беше тежка по скоро за каракуда се излъгха около 10-на наистина големи уклейки.
Денят определено не беше това което исках но все пак е нещо.
На Моминско имаше много народ.Всички на дъно с по 10 дънни за каракуда.До обяд имаше изкарани не повече от 5-6 каракуди на целия язовир.
- bigfish133
- ще става разбирач
Колеги , ето свежо инфо за Брягово : Бях там в неделя и реших да мина от другата страна (по пътя през Искра). Пътя на места е доста офроуд , но благополучно се добрах до язовира. Целта ми бяха разбира се белите риби. Язовира доста е спаднал, пазача каза , че го подготвяли за Никулден. Щели да пускат мрежите за толупи. Иначе каза , че чорбаджиите имали договор до 2016г. и при евентуално неразбирателство помежду си (както спомена един колега) поне единият ще продължава да го държи. Лових на тапи на чаушан , хвърлих и две хранилки метод - на царевица и на земен. Излизаха и доста 20 - 25 см. шаранчета на плувка на бял. Иначе резултата за деня - една бяла около кило , една се откачи до брега , беше доста по - голяма и някоя и друга каракуда - последните не съм ги търсил целенасочено.

Поздравления за хубавата тема!!!

Поздравления за хубавата тема!!!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Преди малко се пребирам от Черногорово. Така хубаво се извалатехми за 3 дена
че не ми се мисли за риболов една седмица
Вятър силен,спре вятъра мъгла, абе нямам думи една каракуда се излъга да намине през нашия сектор само.
Май преключих със дъния риболов за годината.
само при изключително съблазнителна оферта ще ги извада. 

Вятър силен,спре вятъра мъгла, абе нямам думи една каракуда се излъга да намине през нашия сектор само.
Май преключих със дъния риболов за годината.

Похвално,че все още има хубави каракуди в Брягово.Едно време излизаха само от половинка нагоре.Понеже одавна не съм ходил,какви са условията в момента?
TICA FAN
- Кузмич
- dreamer
То по това се познава истинския рибар, че и след най-голямото капо не се отказва.
Ама предната седмица им разказа играта а?
Ама предната седмица им разказа играта а?
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- bigfish133
- ще става разбирач
Таксата е 10 лв. и квото хванеш е за теб. Каракудите наистина ги бива , но тамошните сулки са къде - къде по - интересни. Разбира се друго си е когато има какво да ме спаси от валат 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Гъстите перки вечи ги няма, а и чаушана гледам намалява, пускането на хишник си каза думата на Брягово.Но много заребител "шаранчета" излизат, незнам популация ли е или са пуснати но на леко ако се запретниш и ги завъртиш 100 шаранчета се прават."Дано не четът браконерите тази темаSONY написа:Благодаря за инфото.А има ли ги още гъстите перки?

Иначе каракудите на Брягово са супер да си правиш кефа на леко.
Такса 10лева без преспиване със преспиване 20лева, ако решиш да останиш без да хващаш 3лева такса.
В Неделя можи да ида да по-сурна малко каракуда, ако съм трезвен де, че вечерета ще съм на свадба

Ако има мераклий да заформим един съвместен риболов на леко, мани ги тия дънни вече омръзнаха ми.
Ако има кандидати естествено аз съм записан независимо свадбата.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Aсене, и на мен много ми се ходи, но в неделя е състезанието на гребния и ще ходя с трима от участниците !
Наслука и да си направиш кефа .........
Наслука и да си направиш кефа .........

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- bigfish133
- ще става разбирач
Уф , колега , и на мен много ми се ходи в неделя още повече , че ще е хладно и предполагам че бялата ще се поразмърда още , но и мен ме чака същата съдба (сватба) , пък мойто ставане след такова събитие е след 12.00chestarfield написа: В Неделя можи да ида да по-сурна малко каракуда, ако съм трезвен де, че вечерета ще съм на свадба![]()
![]()

П.П. Аз за там обаче без тапите си не тръгвам
П.П.2 Не мисля че чаушана е намалял кой знае колко - винаги като го ловя за стръв около плувката завира след захранване . Ако се лови целенасочено може да се направи количество. Ма мен ме мързи

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А аз на пияно какви съм ги вършил сутринта,чак на Бодрово се намерих един ден пък не помна как съм отишъл сам с колата.

И бях хванъл два шарана като се събудих на стола

И бях хванъл два шарана като се събудих на стола

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
и аз така - най-големите риби все на пияно ги хващамА аз на пияно какви съм ги вършил сутринта,чак на Бодрово се намерих един ден пък не помна как съм отишъл сам с колата.![]()
![]()
И бях хванъл два шарана като се събудих на стола![]()
![]()
![]()

Риболовец,а не рибар съм аз!!
Асене , на първо четене и на мен ми се идва да потъркаляме каракундели. Малко времето ме спира. Драсни ако решиш да ходиш със сигурност.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ама аз съм там бре хора,дядото го наех за такси
така че пиян залян аз съм на линия.Кво ще хвана е друг въпрос де
http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid= ... 18.10.2009
Времето е направо пивко да му мисли който кара
двулитрово шишенци червено винци малеееееее Минко търси си и ти такси.
Горката каде се губи да се включи и той.

http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid= ... 18.10.2009
Времето е направо пивко да му мисли който кара