Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: BG Рибалка
Тва го знам
и парички дават калаканчетата
от време на време и лефер ... ама рядкост ... те калват на рибата която дърпаш в момента ... искам некои тхт.файл , или нещо от сорта... с локациите,каде ква риба има на кво калве иначе е безмислено да се търси така ... 

!!!НАСЛУКА!!!
Абе някой може ли да каже от начало кадето те пуска с тия водки има ли начин да се продадат или да се изхвърлят,а също и като ти се счупи пръта,взел си кредит и нямаш пари за нов,отначало ли трябва да се започне?
-
- вече хвърля и на тежко
Какъв е проблема?Нали имаш дешифратор,отваряй фаиловете,чети и пиши,тъкмо ще помогнеш и на другите.Аз има нещо предвид по въпроса,но има много писане,а и това още не е окончателния вариант.Като кача другото издание вероятно ще седна да напиша нещо,но за сега ме интересуват други неща.Наптимер кои карти ви харесват повече:ribkata написа: ... искам некои тхт.файл , или нещо от сорта... с локациите,каде ква риба има на кво калве иначе е безмислено да се търси така ...
1 вариант(стилизирани)

Или втория вариант(тупогравски)

И дали не е по-добре да направя рибите "живи"Примерно така:

Наслука и пишете!!

-
- научил се да хвърля
Ас нямам дешифратор ... никога несъм се ровил в играта освен да играя ... значи за мен играта като цяло е супер,мисля че база езеро трябва да се промени с некой бг язовир ... сичко друго е супер ... е и най-вече ще е хубаво да се направи изцяло на бг както некой колеги споменаха ... Още бази и локазии и сичко ще е супер а заменянето на снимките с рибите ... на мен точно неми харесва така но неми и пречи,и картите предлагам да са смесени ... Отностно живеца ще е хубаво да се копува ... малко повече бази по морето както и по езера,реки ... и в крайния завършек ще се надяваме да има нещо като клевалка ... и най вече да е скоро
ми тва е от мен успех на всички !

!!!НАСЛУКА!!!
зрдрасти, хайде подред..bai_spas написа: кои карти ви харесват повече:
значи картите нека да са от по-истинските

рибите нека да са по-истинските

/нали идеята е да се получи нещо близо до реалността/
спасе - на предната страница съм ти пуснал някои снимки, които могат да се използват за нови бази
ако мога да съм полезен с нещо друго - казвай
(отпускът ми мина в домашни задачи - така и не ми остана време да седна и да опитам да направя някоя база

gogoltd написа:зрдрасти, хайде подред..bai_spas написа: кои карти ви харесват повече:
значи картите нека да са от по-истинските
рибите нека да са по-истинските![]()
/нали идеята е да се получи нещо близо до реалността/
спасе - на предната страница съм ти пуснал някои снимки, които могат да се използват за нови бази
ако мога да съм полезен с нещо друго - казвай
(отпускът ми мина в домашни задачи - така и не ми остана време да седна и да опитам да направя някоя база)
Относно за картите и за рибите по-живи и"изтественни"...........аз поткрепям колегата нали това е целта да се направи играта така да се каже по реална

Последно промяна от pey4o на Сря Окт 14, 2009 12:47 pm, променено общо 2 пъти.
-
- ще става разбирач
И аз подкрепям колегите,защото е много по хубаво като уловиш риба да я видиш в водата
-
- новобранец
Здравеите колеги.Някои има ли представа къде се ловят раци на Езерото и на какво.Благодаря предварително.
-
- вече хвърля и на тежко
На 2 локация "Тихия залив" има 287 бройки,но са 75%,а на 8 "Горския плаж са 100 бр.90%.maniogada написа:Здравеите колеги.Някои има ли представа къде се ловят раци на Езерото и на какво.Благодаря предварително.

Ловят се на Червей и Хирономус,а едрите на парченча риба и парченца месо.
Наслука!!

- indalo
- фен клуб-скобар
Почнах я и аз. Евала за положения труд на бай Спас и другите. Относно снимките на рибите, мисля че с истински по ми харева.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Бай Спасе хрумна ми нещо. Защо не добавиш морска захранка като скарида и добавка за морски риболов защото за морето няма каква захранка да се подава.
значи, реших да спра да играя с профил "рибар" и си направих свой профил.
събрах пари за 3 въдици по 10 кг и ... право за калкани
Хващам си аз значи калкани (най-често от един до 3 килограма) ... нещо едро обаче ми къса куките и ми чупи прътите....
Стана ми интересно и стегнах по здрав такъм.... и какво мислите хванах ....
ето го резултата
ловях на скарида и бях хванал дребна рибка която този хубавец излапа почти веднага (затова за стръв е обявен живец)
събрах пари за 3 въдици по 10 кг и ... право за калкани

Хващам си аз значи калкани (най-често от един до 3 килограма) ... нещо едро обаче ми къса куките и ми чупи прътите....
Стана ми интересно и стегнах по здрав такъм.... и какво мислите хванах ....
ето го резултата

ловях на скарида и бях хванал дребна рибка която този хубавец излапа почти веднага (затова за стръв е обявен живец)
- stoilkatastz
- ще става разбирач
незнам дали е грешка,но на тунджа на разлива може да се замята и на другия бряг. 

Не е грешка! Ти в реалността не си ли прехвърлял водоемаstoilkatastz написа:незнам дали е грешка,но на тунджа на разлива може да се замята и на другия бряг.

Ей, да не се засегнеш ся! Все пак е игра

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- вече хвърля и на тежко
Грешка е,но не на играта.В смисъл не я дава грешката играта,а е моя грешка при направата на дълбочините.Оправена е,в слерващото издание няма да е така.Направил съм и 2-3 нови бази.Сега се занимавам с вкарването на още риби.В тая връзка ви моля да погледнете рибите в поста ми от 29.09.2009 на стр. 6 и да дадете предложения за риби,които ги няма в играта.Моля ви давайте предложения само за типично български риби.В смисъл риби,които реално се ловят по българските водоеми и българското черноморие.Благодаря ви предварително!stoilkatastz написа:незнам дали е грешка,но на тунджа на разлива може да се замята и на другия бряг.
Успехи!!