Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Морето"пресъхна"...
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Плоските ми ги носят или като нямат хората ми - си купувам от дъжд на вятър ако ми са прияде, понеже не съм по кибика знаеш го добре.batmilen написа:Ха попчета...калканчета Дурумий...ти от кога не си хващал и папкал от плоските...риби...А
Аз изобщо не ходя на такъв риболов, Батинка

Момченцето високо как се кани само...гледай го тиLocal написа:Тая неделя очаквайте включване от ония с чофките ... Айде стягайте такъмите този уикенд ще е риболовен!!!

Да си наплюнчиш пръста, момко,.... и дано вятърът е милостив към теб

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Локалчоооо.... на онуй място дето се върви много, като духа от Юго Запад как ще му дойде? ... май няма да е зле? ...ама като си помисля за изкачване обратно иLocal написа:....... Бе то и предния път на Созопол имаше вятър ама ....

Ай наслука за тебе ... ама не бъди много сигурен, че ще си сам ... може да запаля и да дойда

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- Local
- учете се от него
durumov написа:Локалчоооо.... на онуй място дето се върви много, като духа от Юго Запад как ще му дойде? ... май няма да е зле? ...ама като си помисля за изкачване обратно иLocal написа:....... Бе то и предния път на Созопол имаше вятър ама ....![]()
Ай наслука за тебе ... ама не бъди много сигурен, че ще си сам ... може да запаля и да дойда
Дааам все едно писмо от умрял

Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч