Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Баластиерите до Кочериново-маломерни щуки
Модератор: bobopeli
Баластиерите до Кочериново-маломерни щуки
На 18.10.(неделя) с колега пробвахме щуките на баластиерите до Кочериново на блесна и воблер, Обиколикхме всички езера, дупки и гьолове при атмосферни условия идеални за щуката, но аз останах капо, а колегата хвана две "писалки на блесна DAM -5, релийз.Какво видяхме
много рибари-десетки тапи; много редки удари на маломерни щуки;в повечето случаи няма прошка-няма релийз(особенно ме впечатли един с нов джип мерцедес и скъпи такъми, който се похвали че е хванал "една по едра"-оказа се "писалка" не повече от 20-25см, още жива.Призовах го да я пусне, но гордо ми отговори, че при нега няма пускане
Това е....

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- разбира нещата
Re: Баластиерите до Кочериново-маломерни щуки
Трябвало е да звъннеш на ИАРА и тогава да видим, колко ще му излезе "огромната" щука.
Разбирам го момчето от глад ще да е умраяло

Разбирам го момчето от глад ще да е умраяло

Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
Прав си колега- никога не съм сигнализирал на ИАРА, с което не се гордея,разбира сеcreativ написа:Трябвало е да звъннеш на ИАРА и тогава да видим, колко ще му излезе "огромната" щука.![]()
![]()
Разбирам го момчето от глад ще да е умраяло![]()

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- кандидат преподавател
Според мен това си е браконерство и такива хора са си браконери
Местя темата където според мен и е мястото

Местя темата където според мен и е мястото

- slavi_8899
- вече хвърля и на тежко
По-миналото лято бяхме там сутринта от 8 до 10, и после на струма ,че беше 40 градуса през деня!Обстановката беше приказна, кипеше живот, ама като успех само баща ми хвана една към 400 гр. на попер, и една доста едра му беше подгонила на попера на една от по-големите локви; аз и още един колега нищо! Имаше едни местни с 2-3 джипки и разправяха че освен щука се ловял сом, шаран , едри линове, каракуди и другите масови риби, ма тогава специално бяха пълно капо.Ако и там нема риба вече (щото аз много се кълнех в кочериново,че там ако идеме ше напраиме риболов) ,то най-вероятно няма да е заради анти-рилийз, а заради претършуване там с разните му браконйерски историй 

- VEVO Fishera
- научил се да хвърля
Дочух, че някякви "мръшловци" всяка година през есента са обикаляли Кочериновските гьолове с ток и изкарвали чували с риба!
Дано да имам късмета да ги докопам или поне да ги снимам!
Дано да имам късмета да ги докопам или поне да ги снимам!
Абсолютно всичко е абсолютно относително!