Провериха ме

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Провериха ме

Мнение от Бачо Илия »

В неделя сутринта ще ни проверяват на Жребчево.....за алкохол :drinkers: :drinkers: :mrgreen:
Изображение
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Резултата от проверката на IDA:
http://vbox7.com/play:ba372b34
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

pachosz написа:Резултата от проверката на IDA:

:D :D :D :D :D
Изображение
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

pachosz написа:Резултата от проверката на IDA:
Този клип наистина е много- много шмешен, а относно контрола по водоемите , положението е направо трагично, аз съм на 33г. за първи път ме провериха миналата зима.
Изображениеима ли комат кучета много
nedyalko1
новобранец
новобранец

Мнение от nedyalko1 »

Добре де тази практика с писането отзад нещо ми е мъглява. Ами ако се пише всеки излет, така като гледам бързо бързо ще си изпиша листчето! И после какво правим???
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Ще се скарат че много си ходил за риба,и много си хващал :) Шега,и аз нямам идея,но за писането найстина държат много.Особено като няма за какво да се хванат друго.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
pai4eto
новобранец
новобранец

Мнение от pai4eto »

До сега са ме проверявали 2 пъти. Вторият път беше тази година на яз. Ивайловград, но никой не погледна дали съм вписвал излети.
Който е роден да лети не може да се влачи по земята!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

nedyalko1 написа:Добре де тази практика с писането отзад нещо ми е мъглява. Ами ако се пише всеки излет, така като гледам бързо бързо ще си изпиша листчето! И после какво правим???
Ами вземат ти 2 лева/мисля толкова бяха/ и ти подменят билета! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Може и да не ми е актуално писанието,ама да кажа и аз нещо- за последните 5 години съм проверяван сал 3 пъти.За изписването на излетите -не е трудно преди всеки излет,рано сабален,преди кафето или след него, докато си чешите т...ите и/или се прозявате,да си впишете датата и водоема,към който стръвно сте се устремили :) Нищо друго -не могат да изискват предварително кат същински Нострадамус :rolleyes: да си пишете вида риба,който ще хванете и количеството на улова в кг.Тези елементи се нашляпват както ви дойде след няколко излета -некви условни приблизителни ,да речем "7 мрени,5 кефала, 1,1 кг".На мен лично някъде към м.август-септември от съответната година ми писва "вписването"и се хващам някоя вечер преди началото на :drinkers: да нафраскам сума ти минали дати-през два-три дни,като излети в билета на обичайните ми водоеми с посочване на измислени риби и килограми.Запълвам изцяло редовете и до края на валидността на билета не се занимавам с повече формалности.Няма ограничение колко често да ходиш за риба,нито има такова за някакъв максималенобщ брой риболовни излети през годината.Не могат да те санкционират при запълнен с излети билет,ако не си вписал настоящия - няма предвидено място и това е! :D
Catana
новобранец
новобранец

Мнение от Catana »

За пръв път ме (ни) провериха на Антонивановци миналото лято(от 2 години ходя по язовири),иначе всеки ден съм по марица и един път не са ме проверили.А колкото до описването на излетите,тва е пълна простотия. :)
Аватар
dess0
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dess0 »

Добре де, щом има опасност да се "заядат" за това, че не е вписан в билета риболовният излет, с уловените риби и т.н., си мисля, че при евентуална проверка винаги бих могъл да кажа, че това е първият ми излет и затова няма вписвания! Нали тези вписвания се правят след излета,...?! Просто ми дойде на ум...
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Аватар
stoil kolev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoil kolev »

hitthehead написа:Добре де, щом има опасност да се "заядат" за това, че не е вписан в билета риболовният излет, с уловените риби и т.н., си мисля, че при евентуална проверка винаги бих могъл да кажа, че това е първият ми излет и затова няма вписвания! Нали тези вписвания се правят след излета,...?! Просто ми дойде на ум...
много правилно :D това е тъпа история за мен--с вписването.
Преди да се надсмееш над другия, помисли за себе си.
ringo_6
новобранец
новобранец

Мнение от ringo_6 »

Пишеш не пишеш това не е от голямо значение ,въпроса е винаги да имаш билет и да не си прекалил с рибата и размера и .Ловя на р.Арда алай ,минават на проверка,бях нагазил с ботушите във водата.Само ме попитаха от къде съм,като им казах че,съм от Пловдив си тръгнаха с думите:-Вие Майните винаги имате билети.
naskox7
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naskox7 »

Мен не са ме проверявали ама аз съм рибар само от горе доле 5 години ... Баща ми вече е на 51 години > никога не е проверяван.Тея ИАРА маняци само са водат по закон и документи че работят.Преди мисля 2 седмици 1 познат на баща ми бил на Тунджа и видял масово да се лови с тройки и парашути, и решил да са обади на ИАРА да има каже, а те "шефовете" му казали: "Момче кво прайш ти на реката в тоя студ.В това време никъде не ходим.Ти по-добре са прибирай вкъщи на топло..." и му затворили :axe: :axe: на тея само тва мога да им покажа: :finga:
Изображение
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Обикалям водоемите от как се помня, сиреч от към 20-тина години. Първия ми билет бащата ми го извади кога бях на 4-5г, още си го пазя за спомен :) Ама един път не са ме провери ли, дали съм редовен или не.

P.S. Ами ако съм "капо" трябва ли да го описвам на съответното място в билета? :D Риторичен въпрос :)
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”