Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Макара с преден аванс.
Модератор: sapuna
Re: Макара с преден аванс.
Ми нали знайш бе батко - Шиманоsapuna написа:Бе да ви кажа,прехвалена е малко Тиката.Получих я в събота и ... ами моите китайчета и въртят по мазно и събират повече.Само аванса им куца.При Скиптъра е много прецизен!

-
- и господ не е толокова добър
sapuna написа:Бе да ви кажа,прехвалена е малко Тиката.Получих я в събота и ... ами моите китайчета и въртят по мазно и събират повече.Само аванса им куца.При Скиптъра е много прецизен!

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Аз пак казвам,че тика не съм ползвал,НО съм вадил риби с новите Корморани про карп 10-пи 6000 с бързия аванс!Макарите за тея пари според мен са си най-добриsapuna написа:Бе да ви кажа,прехвалена е малко Тиката.Получих я в събота и ... ами моите китайчета и въртят по мазно и събират повече.Само аванса им куца.При Скиптъра е много прецизен!

е как па тогава разбра ,че са най-добри?Secret Carp написа:Аз пак казвам,че тика не съм ползвал,НО съм вадил риби с новите Корморани про карп 10-пи 6000 с бързия аванс!Макарите за тея пари според мен са си най-добриsapuna написа:Бе да ви кажа,прехвалена е малко Тиката.Получих я в събота и ... ами моите китайчета и въртят по мазно и събират повече.Само аванса им куца.При Скиптъра е много прецизен!Да си избере човека
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
-
- новобранец
Сикрет, да не си решил да продаваш и тези макари, че ги хвалиш толкова ?
Митак ако не ти харесва Тиката и няма дефекти, мога да я купя от теб на драго сърце. Имам 2 такива и си ги харесвам.

-
- и господ не е толокова добър
Митака явно има малка шпула и затова не му събира влакно.Относно въртенето, върти много леко, просто има един шум който се поражда от платмасовата фтулка на шпулата, която е сложена да не влиза влакно.Аз съм я махнал и съм залипил микропореста гума на самата макара и всичко е гуд.При цена от 100лв. за нова няма аналог 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Danny Fairbrass написа:Сикрет, да не си решил да продаваш и тези макари, че ги хвалиш толкова ?
.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Илийка,всичко което си написал си е самата истина!