Макара с преден аванс.

Модератор: sapuna

Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: Макара с преден аванс.

Мнение от Митев »

sapuna написа:Бе да ви кажа,прехвалена е малко Тиката.Получих я в събота и ... ами моите китайчета и въртят по мазно и събират повече.Само аванса им куца.При Скиптъра е много прецизен!
Ми нали знайш бе батко - Шимано :wink:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

sapuna написа:Бе да ви кажа,прехвалена е малко Тиката.Получих я в събота и ... ами моите китайчета и въртят по мазно и събират повече.Само аванса им куца.При Скиптъра е много прецизен!
:lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

Аз пак казвам,че тика не съм ползвал,НО съм вадил риби с новите Корморани про карп 10-пи 6000 с бързия аванс!Макарите за тея пари според мен са си най-добри :!: Да си избере човека :wink:
Аватар
donky
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от donky »

Secret Carp написа:
Аз пак казвам,че тика не съм ползвал,НО съм вадил риби с новите Корморани про карп 10-пи 6000 с бързия аванс!Макарите за тея пари според мен са си най-добри :!: Да си избере човека :wink:
е как па тогава разбра ,че са най-добри?
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
Danny Fairbrass
новобранец
новобранец

Мнение от Danny Fairbrass »

Сикрет, да не си решил да продаваш и тези макари, че ги хвалиш толкова ? :wink: Митак ако не ти харесва Тиката и няма дефекти, мога да я купя от теб на драго сърце. Имам 2 такива и си ги харесвам.
snegk

Мнение от snegk »

Митака явно има малка шпула и затова не му събира влакно.Относно въртенето, върти много леко, просто има един шум който се поражда от платмасовата фтулка на шпулата, която е сложена да не влиза влакно.Аз съм я махнал и съм залипил микропореста гума на самата макара и всичко е гуд.При цена от 100лв. за нова няма аналог :D
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

Danny Fairbrass написа:Сикрет, да не си решил да продаваш и тези макари, че ги хвалиш толкова ?
.
:lol: :lol: :lol: Не,като гледам по форумите още не съм видял някой да продава корморани като моите-Виж тиката се харчат втора ръка навсякъде,а интересно всеки ги хвали :lol: Има някаква интрига с тея тики ама :roll: Стига сме си чесали езиците,че човека дето е пуснал темата май се интересува по-малко от нас :drinkers:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Илийка,всичко което си написал си е самата истина! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”