Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Мини щукички-ЧЕТАЛКА
Модератор: bobopeli
Мини щукички-ЧЕТАЛКА
Днес ми се провали излета на Овчарица но тъи като бях натоварил кервана реших да посетя Четалка .Не съм сигурен как се пише ЧИ или ЧЕТАЛКА но се намира след село Кирилово западно от Стара загора.Пристигнах към 10ч а на язовирчето пазар 15 човека половината роми .На рибка и блесна излизаха дребни щукички от15-25 см които се прибираха почти от всички посетители.Като залових няколко и ги пусках братята роми с умоляващи очи ме молеха да не я пускам ами да им ги давам били много хубави пекани в тавата .Разочаровах ги и с наслада ги пусках обратно в язовирчето и ги посъветвах да си купят от по едрата каракуда и нея да пекнат ще им излезе по евтино.ТА питам някой от проверяващите няма ли да се завърти еи тъи за разнообразие или ще продължът да се изтребват щукичките безочливо?
Все пак този водоем е непосредствено до Стара загора.
- slayder
- ще става разбирач
Re: Мини щукички-ЧЕТАЛКА
Да им ги даваш ли?
Нещо друго трябва да им се даде на тях

Дава ли? И дава и взема.
-
- ще става разбирач
Наистина е много неприятно.Своеволието е тотално. И аз ходих преди 10 дена там и беше пълно с роми ,които прибираха всичко що мърда. Търсих ИАРА , но не би..... Иначе язовира е Чаталка. Неосъществения проект за питеен водоем...
Христо - наслука на всички
Ех тия ИАРА.. Никога ги няма когато трябва 

-
- разбира нещата
За толкова пари, толкова работа - помисли .som4o написа:Ех тия ИАРА.. Никога ги няма когато трябва

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- научил се да хвърля
не ви е жал за щуките ако бяха българи немаше да забележите!нека и към теп се отнасят така с дискриминация ... да не можеш да си намериш работа да видим нема ли да ловиш риба за прехрана!Пак и това е закона на природата!Не ви е жал за бедните цигани ей 

golden-retriever написа:не ви е жал за щуките ако бяха българи немаше да забележите!нека и към теп се отнасят така с дискриминация ... да не можеш да си намериш работа да видим нема ли да ловиш риба за прехрана!Пак и това е закона на природата!Не ви е жал за бедните цигани ей
Работа няма само за тези на който не им се работи

Извинявам се господата цигани да не се засягат но думата циганин не е станала нарицателно като например думата негър заради цвета на кожата а заради поведението тва че някои го мързи да се научи да бъде човек го обижда си е негов проблем независумо какъв е по потекло А че няма работа го слушам цял живот ма са по край кризата е по одобно
SORRY за спама няма да се повтори

SORRY за спама няма да се повтори
-
- вече хвърля и на тежко
Безочие и безхаберие, навсякаде по родните водоеми!

- akoto13
- ще става разбирач
Не бракониерстват само мангалите но те вършат повечето золуми в мизерната ни държавица
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
-
- ще става разбирач
А повечето мангасари като се обърнеш към тях с ЦИГАНИН се обиждат,все едно аз да се обидя ако ми кажат БЪЛГАРИН.
А по темата -някой да е виждал Бай-мангал да бракониерства сам,винаги са на голяма група та да си пазят страха
А по темата -някой да е виждал Бай-мангал да бракониерства сам,винаги са на голяма група та да си пазят страха

Колекционирам лампови радиоприемници
Те бяха с кола а тя върви с гориво а то струва пари .Не е от липсата на работа и пари липсва самосъзнание.Не казвам че само ромите пребираха рибата но само те бяха нагли да я искат.golden-retriever написа:не ви е жал за щуките ако бяха българи немаше да забележите!нека и към теп се отнасят така с дискриминация ... да не можеш да си намериш работа да видим нема ли да ловиш риба за прехрана!Пак и това е закона на природата!Не ви е жал за бедните цигани ей
Здравей и от мен....не знам дали е правилно , но аз правя нещо друго....примерно както си ги хванал, сложи ги в една кофичка и ги пусни на място кадето няма щучки , а има мегдан за тяхно добро развитие....по тоя начин ако знаеш на колко язовирчета и рекички съм им "развалил" екоравновесието....MECHOLIN написа:Днес ми се провали излета на Овчарица но тъи като бях натоварил кервана реших да посетя Четалка .Не съм сигурен как се пише ЧИ или ЧЕТАЛКА но се намира след село Кирилово западно от Стара загора.Пристигнах към 10ч а на язовирчето пазар 15 човека половината роми .На рибка и блесна излизаха дребни щукички от15-25 см които се прибираха почти от всички посетители.Като залових няколко и ги пусках братята роми с умоляващи очи ме молеха да не я пускам ами да им ги давам били много хубави пекани в тавата .Разочаровах ги и с наслада ги пусках обратно в язовирчето и ги посъветвах да си купят от по едрата каракуда и нея да пекнат ще им излезе по евтино.ТА питам някой от проверяващите няма ли да се завърти еи тъи за разнообразие или ще продължът да се изтребват щукичките безочливо?

-
- научил се да хвърля
абе ромска психология не е сложна но има загатки!пак и помислете колкото по малко щуки толкова повече пастарва костур перка таранка бабушка скобар та дори и мряна аз лично не обичам щуките 

Колкото по малко щука толкова по малко риба бих казалgolden-retriever написа:...колкото по малко щуки толкова повече пастарва...