Мини щукички-ЧЕТАЛКА

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

MECHOLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мини щукички-ЧЕТАЛКА

Мнение от MECHOLIN »

Днес ми се провали излета на Овчарица но тъи като бях натоварил кервана реших да посетя Четалка .Не съм сигурен как се пише ЧИ или ЧЕТАЛКА но се намира след село Кирилово западно от Стара загора.Пристигнах към 10ч а на язовирчето пазар 15 човека половината роми .На рибка и блесна излизаха дребни щукички от15-25 см които се прибираха почти от всички посетители.Като залових няколко и ги пусках братята роми с умоляващи очи ме молеха да не я пускам ами да им ги давам били много хубави пекани в тавата .Разочаровах ги и с наслада ги пусках обратно в язовирчето и ги посъветвах да си купят от по едрата каракуда и нея да пекнат ще им излезе по евтино.ТА питам някой от проверяващите няма ли да се завърти еи тъи за разнообразие или ще продължът да се изтребват щукичките безочливо?
Все пак този водоем е непосредствено до Стара загора.
Аватар
slayder
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Мини щукички-ЧЕТАЛКА

Мнение от slayder »

Да им ги даваш ли? :finga: Нещо друго трябва да им се даде на тях :axe: :axe:
Дава ли? И дава и взема.
besttop
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от besttop »

Наистина е много неприятно.Своеволието е тотално. И аз ходих преди 10 дена там и беше пълно с роми ,които прибираха всичко що мърда. Търсих ИАРА , но не би..... Иначе язовира е Чаталка. Неосъществения проект за питеен водоем...
Христо - наслука на всички
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Ех тия ИАРА.. Никога ги няма когато трябва :evil:
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

som4o написа:Ех тия ИАРА.. Никога ги няма когато трябва :evil:
За толкова пари, толкова работа - помисли . :wink:
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
golden-retriever
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от golden-retriever »

не ви е жал за щуките ако бяха българи немаше да забележите!нека и към теп се отнасят така с дискриминация ... да не можеш да си намериш работа да видим нема ли да ловиш риба за прехрана!Пак и това е закона на природата!Не ви е жал за бедните цигани ей :idea:
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

golden-retriever написа:не ви е жал за щуките ако бяха българи немаше да забележите!нека и към теп се отнасят така с дискриминация ... да не можеш да си намериш работа да видим нема ли да ловиш риба за прехрана!Пак и това е закона на природата!Не ви е жал за бедните цигани ей :idea:

Работа няма само за тези на който не им се работи :wink: Дай по тая логика всички безработни да почнат да се занимават с бракониерство и след 2-3 години даже и слънчевки да няма по водоемите :evil:
hellman
новобранец
новобранец

Мнение от hellman »

Извинявам се господата цигани да не се засягат но думата циганин не е станала нарицателно като например думата негър заради цвета на кожата а заради поведението тва че някои го мързи да се научи да бъде човек го обижда си е негов проблем независумо какъв е по потекло А че няма работа го слушам цял живот ма са по край кризата е по одобно :butthead:

SORRY за спама няма да се повтори
lyubo.h
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lyubo.h »

Безочие и безхаберие, навсякаде по родните водоеми! :evil: :evil: :evil:
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

Не бракониерстват само мангалите но те вършат повечето золуми в мизерната ни държавица
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

А повечето мангасари като се обърнеш към тях с ЦИГАНИН се обиждат,все едно аз да се обидя ако ми кажат БЪЛГАРИН.
А по темата -някой да е виждал Бай-мангал да бракониерства сам,винаги са на голяма група та да си пазят страха :twisted:
Колекционирам лампови радиоприемници
MECHOLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MECHOLIN »

golden-retriever написа:не ви е жал за щуките ако бяха българи немаше да забележите!нека и към теп се отнасят така с дискриминация ... да не можеш да си намериш работа да видим нема ли да ловиш риба за прехрана!Пак и това е закона на природата!Не ви е жал за бедните цигани ей :idea:
Те бяха с кола а тя върви с гориво а то струва пари .Не е от липсата на работа и пари липсва самосъзнание.Не казвам че само ромите пребираха рибата но само те бяха нагли да я искат.
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

MECHOLIN написа:Днес ми се провали излета на Овчарица но тъи като бях натоварил кервана реших да посетя Четалка .Не съм сигурен как се пише ЧИ или ЧЕТАЛКА но се намира след село Кирилово западно от Стара загора.Пристигнах към 10ч а на язовирчето пазар 15 човека половината роми .На рибка и блесна излизаха дребни щукички от15-25 см които се прибираха почти от всички посетители.Като залових няколко и ги пусках братята роми с умоляващи очи ме молеха да не я пускам ами да им ги давам били много хубави пекани в тавата .Разочаровах ги и с наслада ги пусках обратно в язовирчето и ги посъветвах да си купят от по едрата каракуда и нея да пекнат ще им излезе по евтино.ТА питам някой от проверяващите няма ли да се завърти еи тъи за разнообразие или ще продължът да се изтребват щукичките безочливо?
Все пак този водоем е непосредствено до Стара загора.
Здравей и от мен....не знам дали е правилно , но аз правя нещо друго....примерно както си ги хванал, сложи ги в една кофичка и ги пусни на място кадето няма щучки , а има мегдан за тяхно добро развитие....по тоя начин ако знаеш на колко язовирчета и рекички съм им "развалил" екоравновесието.... :roll:
golden-retriever
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от golden-retriever »

абе ромска психология не е сложна но има загатки!пак и помислете колкото по малко щуки толкова повече пастарва костур перка таранка бабушка скобар та дори и мряна аз лично не обичам щуките :axe:
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

golden-retriever написа:...колкото по малко щуки толкова повече пастарва...
Колкото по малко щука толкова по малко риба бих казал :(
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”