80 милиона евро...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

80 милиона евро...

Мнение от batmilen »

Пътувам с колата за работа тази сутрин....и между музиката чувам с половин ухо...еди кой си..ИД в Дирекцията по рибарството се срешнал с някакъв бургаски управник... и му ОБЕЩАЛ, че за 7 години ще се направят 15 рибарски пристанища ...Евросъюза отпуснал 80 милиона евро...20 милиона за инфра структурата...Брех мааму...80-20=60 ...

20 милиона за 15 пристанища и...60 милиона за хонорари и други мурафети...ма тъй като слушах с половин ухо...може да не съм направил точно сметката...ама може и да е... :lol:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

60 милиона евро са за зарибяване на водоемите със попови лъжички. :shock: :shock:
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

и комари :lol:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Бате ако от тия 60мил. пипнеш нещо и ти да не забравиш да почерпиш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

60 милиона цирея да им излезат на гъза... :lol:
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

60 милиона евро- добре е, ще си имат за нови, джипари , бази за отдих, вили , дано да оставят нещо и за зарибяването :evil:
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

амииии

Мнение от Gan4eff »

наи много да пипне некои грип на гиола че са както захлади времето пак за зарибяване маи пак ще зарибят само нас че ще прават туи онуи за риволова и зарибените ще сме нии мръзнещите по каинаците и дупките си4ко е грешна информация и збор от неверни данни и веке не вервам на никои освен на камбанката на въдица миама покраи туи немане и тя зе да ме менти нещо
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: амииии

Мнение от biserpp »

незнам колко отпускат за зарибяване и колко се изписва на ьария но вижте как седи мало бучино не го дават никои да го вземе не го пазят а постояно хвърчат фактури за зарибителен матерял които никои не е видял да се изсипва в водата
не са винивни тия дето ядят баницата нали знаете :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

това кое не се види...най лесно се краде....кой и как ще знае...колко риба и къде е пусната...ами ще знае :lol: :lol: :lol: видно от хартия..от документи....

а дали е така...кой...кой да ми каже :?:

затова комисия трябва да има и да присъства на всяко зарибяване...високоплатена...некорумпирана комисия...щатно назначена!

или....да изискаме нашия риболовен съюз да контролира това....

аз друг начин незнам!!!!!!!!
Господ може всичко чада мой !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

отец Ми Го Нафърфорий написа:това кое не се види...най лесно се краде....кой и как ще знае...колко риба и къде е пусната...ами ще знае :lol: :lol: :lol: видно от хартия..от документи....

а дали е така...кой...кой да ми каже :?:

затова комисия трябва да има и да присъства на всяко зарибяване...високоплатена...некорумпирана комисия...щатно назначена!

или....да изискаме нашия риболовен съюз да контролира това....

аз друг начин незнам!!!!!!!!

И църква или параклисче да има на всеки гьол...и поп вътре...та като фърлим пръчките...да палнем по свещичка...за здраве и късмет....и на рибите също.. :lol:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

На Жребчево има един изоставен параклис да ни дадат 10-20 милиона евро да го реставрираме пък поп си имаме и попадийка ще му намерим. :wink: :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

тия параклисчета БОГОХУЛНИКО съм ги взел под аренда...нимой да надничаш в тях....и на Лобош съм го взел..сите по гьоловете чадо са под моя и божия закрила

виж : :lol: :lol:

Изображение
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Господ види всичко чада мой... :wink:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

аууууууууууууу..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: не ми барай стикера бе...богоугоден е и е водосветнат :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: - патентован да знаеш!
води се със статут...

Под Божия закрила

мекере димящо кат кремиковски комин

:lol: :lol: :lol:

ядосаш ли ме още малко и ша ти лепна стикера ма с по раншна дупка !!! :idea:

а изтече ли ти времето.... :lol: :lol: :lol:

ша се возиш бавно и тихичко...дорумий ша оди заднишки ...ши са вайка и ш'си мачка каскета...тихичко ридаейки под сурдинка ша проплаква...добър беше - затам си беше....а аз ша те водя отпред всред мноо цветенца !

затва..не ме караи да ти дупча талона :lol: :lol: :lol:

а тоя си е ваш.....МИТНИЧЕСКИ
batmilen написа:Изображение
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

СКОРО ША ВИ ГО ПРИШИВАТ НА РЪКАВЕТЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ ДРЕШКИ...взех модела да го везам...щот нали монахините ми спечелиха търга за държавната поръчка ,

ма аз мисля че трябва на челата да ви го татуират - лика прилика си ви е :idea: :idea: :idea:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Богохулсваш и псуеш...та чак лиги ти потекоха...значи правилно съм сторил...кат съм ти турил вълчо в овча кожа....хахаха... май за нази най-добре е на "бунището в РАЗНИ"...щот тук МУдератори не пристъпят...че ще дойде СВЕТЕЦА...и ще ни изпозаключи...хахаха... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”