Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

80 милиона евро...
Модератор: dantho.mihov
80 милиона евро...
Пътувам с колата за работа тази сутрин....и между музиката чувам с половин ухо...еди кой си..ИД в Дирекцията по рибарството се срешнал с някакъв бургаски управник... и му ОБЕЩАЛ, че за 7 години ще се направят 15 рибарски пристанища ...Евросъюза отпуснал 80 милиона евро...20 милиона за инфра структурата...Брех мааму...80-20=60 ...
20 милиона за 15 пристанища и...60 милиона за хонорари и други мурафети...ма тъй като слушах с половин ухо...може да не съм направил точно сметката...ама може и да е...
20 милиона за 15 пристанища и...60 милиона за хонорари и други мурафети...ма тъй като слушах с половин ухо...може да не съм направил точно сметката...ама може и да е...

-
- кандидат преподавател
-
- сериозен играч
амииии
наи много да пипне некои грип на гиола че са както захлади времето пак за зарибяване маи пак ще зарибят само нас че ще прават туи онуи за риволова и зарибените ще сме нии мръзнещите по каинаците и дупките си4ко е грешна информация и збор от неверни данни и веке не вервам на никои освен на камбанката на въдица миама покраи туи немане и тя зе да ме менти нещо
Re: амииии
незнам колко отпускат за зарибяване и колко се изписва на ьария но вижте как седи мало бучино не го дават никои да го вземе не го пазят а постояно хвърчат фактури за зарибителен матерял които никои не е видял да се изсипва в водата
не са винивни тия дето ядят баницата нали знаете
не са винивни тия дето ядят баницата нали знаете

-
- сериозен играч
това кое не се види...най лесно се краде....кой и как ще знае...колко риба и къде е пусната...ами ще знае
видно от хартия..от документи....
а дали е така...кой...кой да ми каже
затова комисия трябва да има и да присъства на всяко зарибяване...високоплатена...некорумпирана комисия...щатно назначена!
или....да изискаме нашия риболовен съюз да контролира това....
аз друг начин незнам!!!!!!!!

а дали е така...кой...кой да ми каже

затова комисия трябва да има и да присъства на всяко зарибяване...високоплатена...некорумпирана комисия...щатно назначена!
Господ може всичко чада мой !
отец Ми Го Нафърфорий написа:това кое не се види...най лесно се краде....кой и как ще знае...колко риба и къде е пусната...ами ще знае![]()
![]()
видно от хартия..от документи....
а дали е така...кой...кой да ми каже![]()
И църква или параклисче да има на всеки гьол...и поп вътре...та като фърлим пръчките...да палнем по свещичка...за здраве и късмет....и на рибите също..

-
- кандидат преподавател
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
аууууууууууууу.....
не ми барай стикера бе...богоугоден е и е водосветнат
- патентован да знаеш!
води се със статут...
Под Божия закрила
мекере димящо кат кремиковски комин

ядосаш ли ме още малко и ша ти лепна стикера ма с по раншна дупка !!!
а изтече ли ти времето....
ша се возиш бавно и тихичко...дорумий ша оди заднишки ...ши са вайка и ш'си мачка каскета...тихичко ридаейки под сурдинка ша проплаква...добър беше - затам си беше....а аз ша те водя отпред всред мноо цветенца !
затва..не ме караи да ти дупча талона

а тоя си е ваш.....МИТНИЧЕСКИ

СКОРО ША ВИ ГО ПРИШИВАТ НА РЪКАВЕТЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ ДРЕШКИ...взех модела да го везам...щот нали монахините ми спечелиха търга за държавната поръчка ,
ма аз мисля че трябва на челата да ви го татуират - лика прилика си ви е

води се със статут...
Под Божия закрила
мекере димящо кат кремиковски комин

ядосаш ли ме още малко и ша ти лепна стикера ма с по раншна дупка !!!

а изтече ли ти времето....

ша се возиш бавно и тихичко...дорумий ша оди заднишки ...ши са вайка и ш'си мачка каскета...тихичко ридаейки под сурдинка ша проплаква...добър беше - затам си беше....а аз ша те водя отпред всред мноо цветенца !
затва..не ме караи да ти дупча талона

а тоя си е ваш.....МИТНИЧЕСКИ
batmilen написа:

СКОРО ША ВИ ГО ПРИШИВАТ НА РЪКАВЕТЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ ДРЕШКИ...взех модела да го везам...щот нали монахините ми спечелиха търга за държавната поръчка ,
ма аз мисля че трябва на челата да ви го татуират - лика прилика си ви е

Господ може всичко чада мой !