Ъпдейт на форума

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Re: Ъпдейт на форума

Мнение от Николай-Русе »

IDA написа:Любак, няма проблем с качането-никакъв, през руския сайт или както Митака обясни; има проблем с гледането на досегашните снимки(без руските) и с това дето го писах в предния и по-предния пост :? :wink:
Дa бе батка така е, ако не са постнати през руският сайт или по начина на Митака, няма как да ги увелечиш, не е проблема в тебе че не можеш да ги увеличиш, така е направен форума,такъв му е авто-ресайза

Изображение
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ами тогава, какво ???

п.п. и дума не може да става, аз да нацвъкам "снимчици" и да пиша тема в "излети" по този начин; това противоречи и влиза в разрез с естетическите ми възприятия и няма как да се случи никога :? :wink:
Изображение
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Днес пуснах репортаж и се изненадах неприятно от размера на снимките, които излязоха - средно с размер 550/415px. Желаният от мен размер бе - 800/600px. Според мен също са твърде малки и се губи голяма част от посланието в тях. Надявам се нещата да се променят!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Пуснах снимки в темата "ФИДЕР-Фест", само поради "завареното" и положение и направих коментари по някои теми в "излети", само поради факта че изключително уважавам определени колеги и не ми беше удобно да подмина темите с "пас"; не мисля че "дълго чакания авто- ресайз на снимките" е искане и молба на потребителите във Форума. Аз, специално, няма да ползвам опцийките описани по-горе в темата и да си отварям снимчиците (и тези на колеги, които ползват "опцийките"), една по една :idea: Сайта е с достатъчно големи възможности ( за разлика от всички други сайтове, с изключение на още един сайт) и няма никакви проблеми и необходимост от "авто-ресайз" на снимките с тези размери; аз повече няма да пускам снимки тук и ми е криво за труда който съм положил да пускам монтажи, статии, детайлни снимки , излети и т.н. :?
Мислех, че на този "предизвикан" проблем ще му се обърне внимание; 100 човека ще ми обясняват колко съм бил неграмотен и как трябвало да си джиткам снимчиците; да си ги "джитка" който иска, тук и по този начин; аз няма да го правя :? :wink:
Изображение
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

КАто си пееш Байнольо,кой ли те слуша ?
:D :D :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

rumci написа:...... Надявам се нещата да се променят!
Може би 8)

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NoKqL74T5X0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NoKqL74T5X0&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

:D
Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Илио , голем си ревльо начи ! Та относно ресайза си е много на место ако и да можеше да бъде на малце по-висока база ( намали си резулюцията и си свиркай :idea: ) ама примерно на мене ми беше дошло до върха на к... от гледане на снимки къде на тех се вижда част от уевият джолан на стринката на бабата на главният участник в събитието а за да го видиш самият него или събитието требваше да отваряш снимките на друго место , или с ИЕ6 , или .....
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Павел Иванов написа:Илио , голем си ревльо начи ! Та относно ресайза си е много на место ако и да можеше да бъде на малце по-висока база ( намали си резулюцията и си свиркай :idea: ) ама примерно на мене ми беше дошло до върха на к... от гледане на снимки къде на тех се вижда част от уевият джолан на стринката на бабата на главният участник в събитието а за да го видиш самият него или събитието требваше да отваряш снимките на друго место , или с ИЕ6 , или .....
Аз съм го решил въпроса за себе си; какво пречеше ресайза да е на допустимите за форума, размери на снимките :idea: Ма, явно на някой дето нямат такива подробности като излети, целеви теми с подробни монтажи, схеми, статии и т.н. им пречи.
Единствения, който постави въпроса за "служебен ресайз" е Марко Поло и то по начин, все едно че всеки ден е поставян по 100 пъти от 95 различни потребителя; отговора беше незабавен, подобаващ и придружен от недвусмислен емотикон; ето този : :twisted:

п.п. Като снимката е у уевия, крачол на шуринейката на баба и- то си има модераторско триене на такива снимки и правила на Форума за максималните резолюции на снимки и емотикони :wink:
Отделно, дето с различните браузери, нещата са по различен начин- едни могат да си уголемяват снимките, а аз и собствените си снимки(досегашните) не мога да ги уголемявам- дал съм пример с една статия по-горе :idea:
Тъй че, така стоят нещата по този въпрос и аз повече нямам какво да пиша в тази тема; каквото имах да питам, го попитах и каквото имам да казвам, го казах :idea: Това, което не ме устройва ( а и не само мен, щото доста неща съм ги правил, снимал и поствал, не заради мен- аз си ги знам) в разните теми с монтажи, методи за риболов...и т.н. си остава в този си вид и повече нито ми се снима, нито ми се коментира, нито имам желание да доразвивам тези теми тук; то няма и смисъл. За последната една седмица, в нито една тема (с едно изключение) няма снимки, които да са постнати по "технологията" с която могат да се увеличават с кликване върху снимката ( включително и моите; защо да го правя?)- става дума за тези които са с ИЕ, и нямам какво повече да коментирам по тези въпроси :? :wink:
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

rumci написа:Днес пуснах репортаж и се изненадах неприятно от размера на снимките, които излязоха - средно с размер 550/415px. Желаният от мен размер бе - 800/600px. Според мен също са твърде малки и се губи голяма част от посланието в тях. Надявам се нещата да се променят!
Твърдо подкрепям.Авто ресайза трябва да е поне 800/600,че да са нормални и читави снимките,без да се налага да ги гледаш с лупа.Нека ако може,админите да вземат под внимание този въпрос.Пък и не виждам,защо трябваше да е авто? Можеше и сами да си ги нагласяме,както винаги.Не отнема чак толкова много време,да ресайзнеш 10-15 снимки с някоя програмка ,или директно в някой сайт с такава опция.
TICA FAN
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Не е точно по темата , но при мене се получава следното : няколко дни компютъра си и в ред и после изведнъж , като погледна датата и годината ; гледам днеска било примерно еди кой си юли 1995 година :mrgreen: Абе какво става бе ... ми аз през юли 1995 си бях у ред , ама сега сме есента на 2009 ! То явно е някакъв компютърен вирус и няма спасение ...оставате майтапа , истина е ....ама ако някой знае какво да се прави в този случай , моля, нека да сподели :oops:
Последно промяна от Trias на Чет Окт 29, 2009 1:33 am, променено общо 1 път.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Trias написа:Не е точно по темата , но при мене се получава следното : няколко дни компютъра си и в ред и после изведнъж , като погледна датата и годината ; гледам днеска било примерно еди кой си юли 1995 година :mrgreen: Абе какво става бе ... ми аз през юли 1995 си бях у ред , ама сега сме есента на 2009 ! То явно е някакъв компютърен вирус и няма спасение ...освен ако някой не ми помогне :rolleyes: :oops:
Това е от ЕГН-то :mrgreen: И при мен така се получава, ама още от ерата не ЕС 10-20/10-50 и "микрокомпютърите" ИЗОТ 3010; тук случаят е друуу.....г, ма 2010-та/2020-та, де да знаеш- може и да се опраят работите; барем внучетата да глеат снимки, кат хората... :D :?
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Ида, спри се малко бре... в тема от 7 страници имаш 35-36 поста... :D Дай възможност и на другите да пишат!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Продължавам да не получавам мейли за теми в които съм писал :(
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

И как така се получава, снимки от по-късни излети да се появяват на мястото на снимки от излет който е една седмица преди това. Ей сега ми се обади Савата във връзка с тази тема:

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 8&start=30

Поне, табелката на Феста и датата, няма как да будат сбуркани с нещо друго :idea:
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ами,Савата си е виновен,защото не знае на кого да се обади! :D
Снимка с име 0011 се дублира в галерията му!Има такава качена и на "Tue Sep 22, 2009" ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”