Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Ъпдейт на форума
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- сериозен играч
Re: Ъпдейт на форума
Дa бе батка така е, ако не са постнати през руският сайт или по начина на Митака, няма как да ги увелечиш, не е проблема в тебе че не можеш да ги увеличиш, така е направен форума,такъв му е авто-ресайзаIDA написа:Любак, няма проблем с качането-никакъв, през руския сайт или както Митака обясни; има проблем с гледането на досегашните снимки(без руските) и с това дето го писах в предния и по-предния пост![]()

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- учете се от него
Ами тогава, какво ???
п.п. и дума не може да става, аз да нацвъкам "снимчици" и да пиша тема в "излети" по този начин; това противоречи и влиза в разрез с естетическите ми възприятия и няма как да се случи никога

п.п. и дума не може да става, аз да нацвъкам "снимчици" и да пиша тема в "излети" по този начин; това противоречи и влиза в разрез с естетическите ми възприятия и няма как да се случи никога

Днес пуснах репортаж и се изненадах неприятно от размера на снимките, които излязоха - средно с размер 550/415px. Желаният от мен размер бе - 800/600px. Според мен също са твърде малки и се губи голяма част от посланието в тях. Надявам се нещата да се променят!
-
- учете се от него
Пуснах снимки в темата "ФИДЕР-Фест", само поради "завареното" и положение и направих коментари по някои теми в "излети", само поради факта че изключително уважавам определени колеги и не ми беше удобно да подмина темите с "пас"; не мисля че "дълго чакания авто- ресайз на снимките" е искане и молба на потребителите във Форума. Аз, специално, няма да ползвам опцийките описани по-горе в темата и да си отварям снимчиците (и тези на колеги, които ползват "опцийките"), една по една
Сайта е с достатъчно големи възможности ( за разлика от всички други сайтове, с изключение на още един сайт) и няма никакви проблеми и необходимост от "авто-ресайз" на снимките с тези размери; аз повече няма да пускам снимки тук и ми е криво за труда който съм положил да пускам монтажи, статии, детайлни снимки , излети и т.н.
Мислех, че на този "предизвикан" проблем ще му се обърне внимание; 100 човека ще ми обясняват колко съм бил неграмотен и как трябвало да си джиткам снимчиците; да си ги "джитка" който иска, тук и по този начин; аз няма да го правя

Мислех, че на този "предизвикан" проблем ще му се обърне внимание; 100 човека ще ми обясняват колко съм бил неграмотен и как трябвало да си джиткам снимчиците; да си ги "джитка" който иска, тук и по този начин; аз няма да го правя

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
КАто си пееш Байнольо,кой ли те слуша ?

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- учете се от него
Може биrumci написа:...... Надявам се нещата да се променят!

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NoKqL74T5X0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NoKqL74T5X0&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Илио , голем си ревльо начи ! Та относно ресайза си е много на место ако и да можеше да бъде на малце по-висока база ( намали си резулюцията и си свиркай
) ама примерно на мене ми беше дошло до върха на к... от гледане на снимки къде на тех се вижда част от уевият джолан на стринката на бабата на главният участник в събитието а за да го видиш самият него или събитието требваше да отваряш снимките на друго место , или с ИЕ6 , или .....

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- учете се от него
Аз съм го решил въпроса за себе си; какво пречеше ресайза да е на допустимите за форума, размери на снимкитеПавел Иванов написа:Илио , голем си ревльо начи ! Та относно ресайза си е много на место ако и да можеше да бъде на малце по-висока база ( намали си резулюцията и си свиркай) ама примерно на мене ми беше дошло до върха на к... от гледане на снимки къде на тех се вижда част от уевият джолан на стринката на бабата на главният участник в събитието а за да го видиш самият него или събитието требваше да отваряш снимките на друго место , или с ИЕ6 , или .....

Единствения, който постави въпроса за "служебен ресайз" е Марко Поло и то по начин, все едно че всеки ден е поставян по 100 пъти от 95 различни потребителя; отговора беше незабавен, подобаващ и придружен от недвусмислен емотикон; ето този :

п.п. Като снимката е у уевия, крачол на шуринейката на баба и- то си има модераторско триене на такива снимки и правила на Форума за максималните резолюции на снимки и емотикони

Отделно, дето с различните браузери, нещата са по различен начин- едни могат да си уголемяват снимките, а аз и собствените си снимки(досегашните) не мога да ги уголемявам- дал съм пример с една статия по-горе

Тъй че, така стоят нещата по този въпрос и аз повече нямам какво да пиша в тази тема; каквото имах да питам, го попитах и каквото имам да казвам, го казах

Твърдо подкрепям.Авто ресайза трябва да е поне 800/600,че да са нормални и читави снимките,без да се налага да ги гледаш с лупа.Нека ако може,админите да вземат под внимание този въпрос.Пък и не виждам,защо трябваше да е авто? Можеше и сами да си ги нагласяме,както винаги.Не отнема чак толкова много време,да ресайзнеш 10-15 снимки с някоя програмка ,или директно в някой сайт с такава опция.rumci написа:Днес пуснах репортаж и се изненадах неприятно от размера на снимките, които излязоха - средно с размер 550/415px. Желаният от мен размер бе - 800/600px. Според мен също са твърде малки и се губи голяма част от посланието в тях. Надявам се нещата да се променят!
TICA FAN
Не е точно по темата , но при мене се получава следното : няколко дни компютъра си и в ред и после изведнъж , като погледна датата и годината ; гледам днеска било примерно еди кой си юли 1995 година
Абе какво става бе ... ми аз през юли 1995 си бях у ред , ама сега сме есента на 2009 ! То явно е някакъв компютърен вирус и няма спасение ...оставате майтапа , истина е ....ама ако някой знае какво да се прави в този случай , моля, нека да сподели 

Последно промяна от Trias на Чет Окт 29, 2009 1:33 am, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
Това е от ЕГН-тоTrias написа:Не е точно по темата , но при мене се получава следното : няколко дни компютъра си и в ред и после изведнъж , като погледна датата и годината ; гледам днеска било примерно еди кой си юли 1995 годинаАбе какво става бе ... ми аз през юли 1995 си бях у ред , ама сега сме есента на 2009 ! То явно е някакъв компютърен вирус и няма спасение ...освен ако някой не ми помогне
![]()

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Ида, спри се малко бре... в тема от 7 страници имаш 35-36 поста...
Дай възможност и на другите да пишат!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- учете се от него
И как така се получава, снимки от по-късни излети да се появяват на мястото на снимки от излет който е една седмица преди това. Ей сега ми се обади Савата във връзка с тази тема:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 8&start=30
Поне, табелката на Феста и датата, няма как да будат сбуркани с нещо друго
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 8&start=30
Поне, табелката на Феста и датата, няма как да будат сбуркани с нещо друго

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ами,Савата си е виновен,защото не знае на кого да се обади!
Снимка с име 0011 се дублира в галерията му!Има такава качена и на "Tue Sep 22, 2009"

Снимка с име 0011 се дублира в галерията му!Има такава качена и на "Tue Sep 22, 2009"