Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
Риба има майстори трябват 

-
- новобранец
-
- новобранец
Риба нямаsherbit написа:Риба има майстори трябват

Майсторите-само някои от тях- с по 1 риба (разбирай зарган от сутринта)- от външната страна на вълнолома , а някои бяхме капо на малкия фар на Морска гара 14.00-!9.00ч. - дори и попчетата не ядяха(морски червей,белена скарида, торен червей, мида, собствен ем, абе на какво ли не пробвахме.
То чепарета се вадеха, бомбарди, една блесна си отиде, на какво ли не я търсихме и как ли не я мъчихме

Днес нед.25 октомври на Дружба на кея под Рубин,от 14ч. до 16ч. две риби доста добри.Аз бях на скалите и хвърляхме на вътре на бързопотъваща бомбарда.Много силен северен вятър и яка вълна,към 16ч. се приготвих да си ходя и колегите на кея почнаха да вадят здраво. Присъединих се и от 16ч. до 18ч. 23риби има и снимки но незнам как се качват.Това е инфото от мен.
-
- ще става разбирач
Днес от 06:00 до 10:30(по новото време
) на първа буна 3 заргани средна хубост.Лових на бавно потъваща бомбарда,колегите около мен,които бяха на бързо потъваща имаха долу-горе същия успех.Не бях ходил за риба две седмици и съм доволен от днешния риболов.

- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
Вчера от 16 до 17ч - 14заргана, един (случаен естествено) чернокоп и две лапини на бомбарда
Това тъкмо като се отказвахме и щяхме да тръгваме "само още по едно хвърляне за последно" и тогава като почна... и свърши 

Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
и къде е това
- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
Сори, забравих - Созопол http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=29870
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
Днес на Дружба кея под Рубин,страшен вятър,голяма вълна и водата много мътна.Резултата две заргани средна хубост и една илария колегата до мен 4 заргани ,другите около нас капо на даругия край на кея не видях някой да вади но е възможно някоя еденична бройка.Това беше от 14ч. до 17.30ч. утре нова атака и ако е пак като днес ще сменяме мястото.Колеги дайте инфо как е било на Ной и на Панорама ,ако някой е ходил?
- Motorski
- ще става разбирач
Вчера следобяд (от около 15:00 до около 17:00) на Ной имаше много вятър, морето пълна боза, вълни, сърфисти и т.н. Хората от вътрешмата страна ловяха на дъно и някой друг бомбардаджия се мерна. От вън - никой. Водата се избистряше, но доста навътре - по различния нюанс на зеленото така прецених прецених.Баракуда написа:Колеги дайте инфо как е било на Ной и на Панорама ,ако някой е ходил?
Това е което аз видях

мерси за инфото колега.
Вчера следобяд 15:30-17:00 на буната на Аспарухово 14 бр. зизита и 1 бр. платерина
-
- новобранец
Необходима ми е информация от Синеморец. Благодаря предварително!
Първо добре дошъл колега,каква по точно информация ти трябва ако питаш за заргана вав момента няма много,над вечер се взема чернокоп и лефер,инфото е от мой приятел рибар който живее в рибарското селище във синеморец,наслукаastronotus написа:Необходима ми е информация от Синеморец. Благодаря предварително!
- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Събота /24.10/ бях на Синеморец между Бутамята и Липите - със сина хванахме около 60 заргана общо. Пипаше доста плахо и като цяло рибите не бяха от най-големите. На връщане спряхме на завода в Царево - хора много - риба малко. Аз се отчетох с 2 заргана и после си бихме камшика за Бургас.