Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: ЗАРГАН - 2009г
Днес на дружба под басейна 17 заргани от 3и 20 до5ч.
Днес на Дружба до басейна на мостчето-пълно капо.Как стават тези работи не ми е ясно.gipsa77 написа:Днес на дружба под басейна 17 заргани от 3и 20 до5ч.
Митак колегата gipsa77 е бил на малката буна доколкото разбрах,не хвърляхте ли по едно око на там,друг някои дръпна ли нещо при теб 

За да поискаш, трябва да дадеш
-
- новобранец
Тръгвам за Синеморец на 29.10. за няколко дни и, като се върна ще пиша с подробности. Благодаря за пожеланията!
Днес Дружба кея под Рубин от 15ч.до 17ч. 16заргани и 1 илария ,времето беше чудно водата бистра ,без вълна и много слаб вятър.Ние хвърляхме от камъните навътре в морето на бързо потъваща бомбарда ,рибата беше по долу,до мен имаше едни профита взеха сигурно над 30бр.На кея влязла чак 16.30ч. и много слабо така казаха колеги.Колегата дето писа че е капо на мостчето на дружба направо не мога дасиго обясня рибата вземаше яко
-
- ще става разбирач
astronotus написа:Тръгвам за Синеморец на 29.10. за няколко дни и, като се върна ще пиша с подробности
Ако прогнозите са верни,ще гледаш как Черно море влиза във Велека

Дано не дублирам ама но Дружба някои скъсаха зарганчо,а той си беше на приливи и на отливи и на определени места, но общо беше време по поръчка.
-
- научил се да хвърля
Малко прясно инфо. Днес на 3-та буна многоооо слабо, иначе морето и времето перфектно за риболов, дано това не е закриването на сезона 

Тоше,може и да са вземали на буничката,аз лично не забелязах да вадят, но на моста бяхме 5 човека и имахме общо 3 -4 заргани.to6eto69 написа:Митак колегата gipsa77 е бил на малката буна доколкото разбрах,не хвърляхте ли по едно око на там,друг някои дръпна ли нещо при теб
Вчера от 15:30 -18:00 на буната на Аспарухово 7 бр. зизита ,към 17:45 вреше от зизита но не вземаше
Не използвайте цветни бомбарди,само прозрачни
защо не трябва да използва ме цветни бомбарди бре колега
-
- учете се от него
starcho написа:Не използвайте цветни бомбарди,само прозрачни

При Локалчо един клиент беше казал: Червените ловят най-много платерина, а белите зарган

Не виждам логика в това, че цветовете влиаят на предпочитанията на рибите, но ..... човек се учи докато е жив.
Може да има смислено обяснение

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Е тука ме утрепа вече Ванкаstrijok написа:При Локалчо един клиент беше казал: Червените ловят най-много платерина, а белите зарган![]()
Не виждам логика в това, че цветовете влиаят на предпочитанията на рибите, но ..... човек се учи докато е жив.
Може да има смислено обяснение

Днес на тази вълна и този силен вятър с тези прозрачни бомбарди само ще ги гледаш как плуват отгоре колега.А днес на Дружба 4 заргани и 4 иларии от14ч. до 17ч. с голям зор и много студ, почти не можеш да разбереш кога кълве толкова леко пипа и то през полвин час.