Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
Сложи плетеняк и ще ги усещашБаракуда написа:Днес на тази вълна и този силен вятър с тези прозрачни бомбарди само ще ги гледаш как плуват отгоре колега.А днес на Дружба 4 заргани и 4 иларии от14ч. до 17ч. с голям зор и много студ, почти не можеш да разбереш кога кълве толкова леко пипа и то през полвин час.

За да поискаш, трябва да дадеш
Дълбочините са различни.......има значениеdimitur написа:Тоше,може и да са вземали на буничката,аз лично не забелязах да вадят, но на моста бяхме 5 човека и имахме общо 3 -4 заргани.to6eto69 написа:Митак колегата gipsa77 е бил на малката буна доколкото разбрах,не хвърляхте ли по едно око на там,друг някои дръпна ли нещо при теб
- ninastefanina
- сериозен играч

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- новобранец
Вярно е наблюдавах ви от лодка та си от към южната страна на буната,
а вътре бе по топло
а вътре бе по топло

Тоше,сложих влакно и вчера на Дружба го пробвах.Усещането е като да те дърпа влакto6eto69 написа:Сложи плетеняк и ще ги усещашБаракуда написа:Днес на тази вълна и този силен вятър с тези прозрачни бомбарди само ще ги гледаш как плуват отгоре колега.А днес на Дружба 4 заргани и 4 иларии от14ч. до 17ч. с голям зор и много студ, почти не можеш да разбереш кога кълве толкова леко пипа и то през полвин час.

Митаче сега си купи и едно бебешко спреиче масло на джонсън и пръскаи влакното на шпулата преди да хвъляш.......доволен шъ останеш 

Ще го смажа аз ,to6eto69 написа:Митаче сега си купи и едно бебешко спреиче масло на джонсън и пръскаи влакното на шпулата преди да хвъляш.......доволен шъ останеш

-
- новобранец
На Траката преди малко след голямо трениране изкараха една химикалка, ама имала късмет, на път за кофата слезе от такъма на колегата

Вятъра обърна северозапът вълната пада...ако остане така утре ще развиваме по 120м ,а дали рибата ще е още там 

Северррррр, 8 м/с.to6eto69 написа:Вятъра обърна северозапът вълната пада...ако остане така утре ще развиваме по 120м ,а дали рибата ще е още там
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Сънувай рибки младежо,сънувай.to6eto69 написа:Вятъра обърна северозапът вълната пада...ако остане така утре ще развиваме по 120м ,а дали рибата ще е още там

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
Нашта риба сега идва 

Що ве, Кептън, днеска на Дружба от 1430 до 1730 - 11 заргани. Е, в сряда бяха по-добри ама не са и писалки. Обаче времето направо кърти. Но пък беше забавно - контролен изстрел, отчет на дрейфа в полет, после вълната и течението - отчет на сноса. Анализ. Изстрел с коригирани височина и посока, водиш, токов удар - уплашена човка в кофата. Вятъра променлив, на пориви, всеки трети или четвърти изстрел е контролен. Резултата - приличен, впредвид времето. Настроението - като след полигон за размагнитванеКИРО написа:Сънувай рибки младежо,сънувай.to6eto69 написа:Вятъра обърна северозапът вълната пада...ако остане така утре ще развиваме по 120м ,а дали рибата ще е още там

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ааааа,Иво, ти си герой ве.
Хората в това време печките пазят.

Хората в това време печките пазят.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
Моя улов малко със закъснение от 29.10. четвъртък на яхтеното на Бяла от 13.00 до 16.30 25 броя но сравнително дребна за сезона

снимал съм с телефона и снимката не е от най добрите!
Да се надяваме ,че няма да е последният риболов за тази година!

снимал съм с телефона и снимката не е от най добрите!
Да се надяваме ,че няма да е последният риболов за тази година!