Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
Re: BG Рибалка
ми какво да кажа
снимките вече изглеждат добре
в клевалката пише броя на рибите... това и размера е най важната информация която е необходима за турнирите
колкото до руския... досега нямаше клевалка на бъгарски и се справяхме доста успешно пък и повечето от нас са минали всички руски версии.....
колкото до дългото ровене в разни форуми за парче информация - шапка ти свалям

снимките вече изглеждат добре
в клевалката пише броя на рибите... това и размера е най важната информация която е необходима за турнирите
колкото до руския... досега нямаше клевалка на бъгарски и се справяхме доста успешно пък и повечето от нас са минали всички руски версии.....
колкото до дългото ровене в разни форуми за парче информация - шапка ти свалям

-
- вече хвърля и на тежко
Така е.Това е клевалката на"Webrich",която съм преработил.В руския си вариант не показва броя на рибите,но моята я "научих" да ги показва.gogoltd написа: в клевалката пише броя на рибите... това и размера е най важната информация която е необходима за турнирите

-
- вече хвърля и на тежко
Бай Спасе,не се отчайвай на прав път си 

Здравеите всички
Причината да си направя post-a и регисрация на саита е това,че мога да помогна със локациите за рибалката.
Имам ги защото преди време с един приятел мислехме дас правим БГ вариант...но се провалихме тотално.Та аз бях събрал много,ама много снимки и информация за рибите там...та искам да помогна...но не знам как да качвам фаилове в нет-а.....спасе...ако има как да ги получиш..казваи...защото това което правиш е мечтата ми...искрено признание за това което си направил
...продължаваи

Причината да си направя post-a и регисрация на саита е това,че мога да помогна със локациите за рибалката.
Имам ги защото преди време с един приятел мислехме дас правим БГ вариант...но се провалихме тотално.Та аз бях събрал много,ама много снимки и информация за рибите там...та искам да помогна...но не знам как да качвам фаилове в нет-а.....спасе...ако има как да ги получиш..казваи...защото това което правиш е мечтата ми...искрено признание за това което си направил

архивирай всичко в един фай и го качи ТУКStrelok22 написа:но не знам как да качвам фаилове в нет-а
избери опцията за един месец
после получения линк го пусни във форума и си готов

http://file.bg/c28728FRMTX
Eто го.....
Архива включва:
Реки:
Дунав (2-3 локации,мога да направя още защото живея във Видин)
Марица
Янтра
Караагач
Струма
Искър
Велека
Трионска
Включва още локаций от Черно море,някои черноморски езера,рилски и пирински езера също.
Много язовири,сред които Доспат,Пасарел,Ал.Стамболииски и много други...
Eто го.....

Архива включва:
Реки:
Дунав (2-3 локации,мога да направя още защото живея във Видин)
Марица
Янтра
Караагач
Струма
Искър
Велека
Трионска
Включва още локаций от Черно море,някои черноморски езера,рилски и пирински езера също.
Много язовири,сред които Доспат,Пасарел,Ал.Стамболииски и много други...
-
- вече хвърля и на тежко
Как да ги поставя тези локаций да ги пробвам?????
Това са само изображенията.....
-
- ще става разбирач
Трябва и World файла да се сложи !
Какъв документ......казваи бързо да помагам
-
- вече хвърля и на тежко
Момчета качих ремонтирания вариант на игрта.
Променена е база Езерото
База Дунав е преименована на Силистра,това го направих за да си осигуря възможност за създаване и други бази по Дунав
Променени са някои локации на Созопол и е добавена още една (по горните съображения).
Има 2 нови бази "Балчик" и "Сребърна".
Променени са снимките на рибите и са добавени няколко нови
Променени са имената на ботовете с български
Има и други дребни промени,но най-много усилия вложих в търсене и отстраняване на неща,който карат играта да дава грешки (да се надяваме,че трудът ми не е бил напразно).При мен,колкото време имах възможност да я тествам,не ми е дала нито веднъж грешка.
Можете да я дръпнете от линковете на първия пост на първа страница.
Да се надяваме,че не съм допусна някоя грешка при писането,но ако има нещо ще го оправяме в движение.Сега ще хвърля всички усилия в/у клевалката,за да мога до ден-два да я кача.До тогава поразцъкайте играта,поразгледайте я,ако има нещо пишете,за да го оправя навреме.
P.S. Можете да ползвате стария си профил,но моя съвет е да тръгнете с нов профил,защото има неща,който играта ги набива в профила още при създавнето му.Като имената на ботовете например,ако играете със стрия профил ще ви се изписват руски имена,който вече ги няма в играт.Ипа и други,не толкова съществени неща,но избора е ваш,както решите!Забравих да ви кажа,ако имате къща на Дунав,продайте я и си купете на Силистра,защото няма да можите да отидете на база Силистра.
Наслука на всички!!
Променена е база Езерото
База Дунав е преименована на Силистра,това го направих за да си осигуря възможност за създаване и други бази по Дунав
Променени са някои локации на Созопол и е добавена още една (по горните съображения).
Има 2 нови бази "Балчик" и "Сребърна".
Променени са снимките на рибите и са добавени няколко нови
Променени са имената на ботовете с български
Има и други дребни промени,но най-много усилия вложих в търсене и отстраняване на неща,който карат играта да дава грешки (да се надяваме,че трудът ми не е бил напразно).При мен,колкото време имах възможност да я тествам,не ми е дала нито веднъж грешка.
Можете да я дръпнете от линковете на първия пост на първа страница.
Да се надяваме,че не съм допусна някоя грешка при писането,но ако има нещо ще го оправяме в движение.Сега ще хвърля всички усилия в/у клевалката,за да мога до ден-два да я кача.До тогава поразцъкайте играта,поразгледайте я,ако има нещо пишете,за да го оправя навреме.
P.S. Можете да ползвате стария си профил,но моя съвет е да тръгнете с нов профил,защото има неща,който играта ги набива в профила още при създавнето му.Като имената на ботовете например,ако играете със стрия профил ще ви се изписват руски имена,който вече ги няма в играт.Ипа и други,не толкова съществени неща,но избора е ваш,както решите!Забравих да ви кажа,ако имате къща на Дунав,продайте я и си купете на Силистра,защото няма да можите да отидете на база Силистра.
Наслука на всички!!

-
- вече хвърля и на тежко
Прегледах архива.Добра подборка на снимки,за бази и локации още не може да се говори (доста писане ще падне докато станат на локацииStrelok22 написа:Здравеите всички![]()
Имам ги защото преди време с един приятел мислехме дас правим БГ вариант...но се провалихме тотално.Та аз бях събрал много,ама много снимки и информация за рибите там...та искам да помогна...но не знам как да качвам фаилове в нет-а.....спасе...ако има как да ги получиш..казваи...защото това което правиш е мечтата ми...искрено признание за това което си направил...продължаваи

здравейте
Спасе.... играта е в тестов период - пусни всички бази от първи разряд да се влиза
това "морской гребешок" що не го кръстиш морска мида.... че само то в стръвта останало на руски
Спасе.... играта е в тестов период - пусни всички бази от първи разряд да се влиза

това "морской гребешок" що не го кръстиш морска мида.... че само то в стръвта останало на руски
искам да попитам има ли начин да си ресна рекордите
-
- вече хвърля и на тежко
Играта я тестваме от 26/09/2009,до кога,цяла зима ли?gogoltd написа:здравейте

А относно "морской гребешок",просто съм пропуснал да го изтрия от сръвта.Не е зададено като стръв на никоя риба(никоя риба няма да клъвне на него).Ако те дразни много отвори файла и го изтрий!
Наслука!!