Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Въпрос към администрацията
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
Re: Въпрос към администрацията
Та, ако става дума за темата- аз не знам дали администраторите и модераторите могат да четът лични съобщения, но със сигурност знам, че като им ги постнат на "лични"- могат да ги четът
Понеже съм живата(все още) библиографска справка на картони и банове, тук и в манията,това дето "разправиите да се правели на лични"- друг път; предизвикват те, провежда се разправия на лични (словестна разбира се), после "твоята част" със сълзи на очи се поства на Администратора...и той те "облича" в жълто или те баннва времено( ако си достигнал лимита на предупрежденията или "картоните") По този начин навремето ме закичиха с третите, два картона в манията
Та, по-добре не псувайте на лични; сложете си GSM-a на опонента в графа "семейство и приятели", звъннете му по намалената тарифа и си отпсувайте на воля
Аз се въздържам да пращам такива изцепки на Л.С. до мен, на Администратора, щото поне двама-трима ще "изпищят"...но не всички са така
п.п. надявам се това вече да е по темата, а колегата или да си смени подписа, или да ми прати телефона си на "лични"

Та, по-добре не псувайте на лични; сложете си GSM-a на опонента в графа "семейство и приятели", звъннете му по намалената тарифа и си отпсувайте на воля

п.п. надявам се това вече да е по темата, а колегата или да си смени подписа, или да ми прати телефона си на "лични"

Последно промяна от Бачо Илия на Сря Ное 04, 2009 10:27 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
Чи кво му е на аватара на колегата бе Бачо,IDA написа:а колегата или да си смени аватара, или да ми прати телефона си на "лични"

Получих отговор от колегите ,така че темата може да се заключи ,или релийзне в небитието.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
lovo-бай СТОЯН написа:Получих отговор от колегите ,така че темата може да се заключи ,или релийзне в небитието.![]()

-
- учете се от него
Малиии... обърках се бре- за подписа става думаlovo-бай СТОЯН написа:Чи кво му е на аватара на колегата бе Бачо,IDA написа:а колегата или да си смени аватара, или да ми прати телефона си на "лични"![]()
виж подписа е доста забавен-особенно ако са умешани бира и ракия ,по никакъв начин неможе да се направи точен кастинг с брейда:mrgreen:
![]()
Получих отговор от колегите ,така че темата може да се заключи ,или релийзне в небитието.![]()