Въпрос към администрацията

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

vova
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Въпрос към администрацията

Мнение от vova »

Че ни ни мине.Това е от ЕГН-то.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Та, ако става дума за темата- аз не знам дали администраторите и модераторите могат да четът лични съобщения, но със сигурност знам, че като им ги постнат на "лични"- могат да ги четът :D Понеже съм живата(все още) библиографска справка на картони и банове, тук и в манията,това дето "разправиите да се правели на лични"- друг път; предизвикват те, провежда се разправия на лични (словестна разбира се), после "твоята част" със сълзи на очи се поства на Администратора...и той те "облича" в жълто или те баннва времено( ако си достигнал лимита на предупрежденията или "картоните") По този начин навремето ме закичиха с третите, два картона в манията :D :D 8)
Та, по-добре не псувайте на лични; сложете си GSM-a на опонента в графа "семейство и приятели", звъннете му по намалената тарифа и си отпсувайте на воля :D :mrgreen: :mrgreen: Аз се въздържам да пращам такива изцепки на Л.С. до мен, на Администратора, щото поне двама-трима ще "изпищят"...но не всички са така :D

п.п. надявам се това вече да е по темата, а колегата или да си смени подписа, или да ми прати телефона си на "лични" :D :D :drinkers: :mrgreen:
Последно промяна от Бачо Илия на Сря Ное 04, 2009 10:27 pm, променено общо 1 път.
Изображение
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

IDA написа:а колегата или да си смени аватара, или да ми прати телефона си на "лични"
Чи кво му е на аватара на колегата бе Бачо, :mrgreen: :drinkers: виж подписа е доста забавен-особенно ако са умешани бира и ракия ,по никакъв начин неможе да се направи точен кастинг с брейда:mrgreen: :drinkers: :drinkers:

Получих отговор от колегите ,така че темата може да се заключи ,или релийзне в небитието. :mrgreen: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

lovo-бай СТОЯН написа:Получих отговор от колегите ,така че темата може да се заключи ,или релийзне в небитието. :mrgreen: :drinkers:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

lovo-бай СТОЯН написа:
IDA написа:а колегата или да си смени аватара, или да ми прати телефона си на "лични"
Чи кво му е на аватара на колегата бе Бачо, :mrgreen: :drinkers: виж подписа е доста забавен-особенно ако са умешани бира и ракия ,по никакъв начин неможе да се направи точен кастинг с брейда:mrgreen: :drinkers: :drinkers:

Получих отговор от колегите ,така че темата може да се заключи ,или релийзне в небитието. :mrgreen: :drinkers:
Малиии... обърках се бре- за подписа става дума :D Барем, само тоя най-долния да остане :drinkers: :drinkers: :D
Изображение
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”