.

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Душанци 31.10.09

Мнение от Nikola Polizovski »

Перфектно :wink: от рибите до снимките :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Уникален риболов
Браво на вас :) Мисля и аз да го посетя таз неделя преди да е замръзнал :)
Ако ви се ходи дайте да се организираме да е по-весело :)
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Аватар
daniel defoe
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel defoe »

БРАВО перфектен риболов!
Може ли да кажеш кои примамки бяха най-успешни :roll: на ЛС
Ееее, няма да е честно така, нека колегата да сподели пред всички, така да се каже на всеослушание, ако има желание естествено ... :mrgreen:
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
pi4a94
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pi4a94 »

Колегата явно ги пази в много голяма тайна :wink:
Разкрий ги де :?
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Няма да ви е интересно, ако ги знаете предварително нещата, губи се тръпката :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
radiuzunov
новобранец
новобранец

Мнение от radiuzunov »

Вдъхновен от твоя разказ, днес след нощна смяна, коята приключи малко по-рано от обичайното, тръгнах на опознавателен излет в тази част на България. За мое съжаление до този момент не бях ходил до яз. Душанци, дори не помня скоро да съм минавал през Карлово и Казанлък. Може би от ученическите екскурзии насам :) Преборих умората с кафе и ред бул, 60 лв бензин на корсата и газ. За компания вземах приятелката си, като и обещах разходка по-скоро, а не риболовен излет. И в истинския смисъл на думата, този ми излет имаше по-скоро за цел да ме информира, от колкото да риболовствам. 8) Още преди да стигна до водоема вече бях доволен от излета, уцелихме уникално време, имаше тънка покривка сняг навсякъде, а слъцето изпичаше и термомеъра показваше 5-6 градуса. Нащраках малко снимки с телефона, но за съжаление сега виждам, че за нищо не струват, а и да си призная захласнат от красотата почти забравих да снимам. :) След като стъпихме върху бента и пред мен се разкри тази гледка направо останах в недоумение, как никой не ми е показал тази красота до сега :D След разходка по брега обаче (и 20тина замятания естествено) все ми се струваше, че баш щукарските места са по другия бряг. Изкачих се на едно високо място и се опитах да видя дали може да се заобиколи. Тогава всъщност видях колко е голям язовира. Върнах се обратно с колата към бента с идеята за тръгна по тругия път (от паркинга на бариерата на стената - нагоре). Уви пътя беше преграден с жълта лента и не посмях да вляза. Часът отиваше 11, не бях спал цяла нощ, а ми предстоеше и шофиране обратно до София. Естествено отидохме да обядваме в Копривщица, и газ обратно. Сега тъкмо съм легнал, че утре пак съм нощна (упс, днес исках да кажа) и ми остават към 5 часа за сън, ама мира не ми дава, че идната Неделя мисля да щурумвам мястото с колега спинингист по-сериозно от риболовна гледна точка. Та ... "как да мина по другия бряяяг .. " както се пееше в едно парче. Сега като ти гледам снимките, ти баш от ония заветен бряг дето не можах да го стигна си ги наловил. Айде да ми разкриеш как стигна до там ? :) Не можеш да кажеш, че ми липсва хъс, и че чакам на готово :) Че можеш и ЛС да пратиш за примамките :) Ха - ха -ха :) Мерси предварително, знам че молбата ми няма да остане напразна.
Последно промяна от radiuzunov на Чет Ное 05, 2009 1:56 pm, променено общо 1 път.
radiuzunov
новобранец
новобранец

Мнение от radiuzunov »

П.С. Сега като си чета поста, виждам грешчици, правописни, печатни, пунктоационни, стилистични. Да ме извиняват колегите, умората си казва думата, и нямам намерение да редактирам :)

П.П.С. Миналия ден си купих Шимано Катана 5-20 грама, и Шимано Ексейдж новия модел, сложих влакно за 50 кинта и още не съм сефтосал. Направо да падлудейш ! Влизай в положение ! :)
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

май се очертава един спининг излет на Душанци таз събота или неделя ....
Може да направим нещо като спининг сбирка :)
Поне аз съм там 1 -ния от 2 -та дена :)
Който е навит да свирка ма Л.С.

П.С. примамките с който колегата е морил щуките ми приличат на Cotton Cordel и (или) Rebel :)
Последна промяна :) В неделя ще съм там
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
radiuzunov
новобранец
новобранец

Мнение от radiuzunov »

Понеже много трудно успявам да съчетая нощната си работа и рибилова, не мога да поема ангажимент да се срещнем. Аз най-вероятно неделя късно след обяд ще пътувам, ще направя няколко замятания докато има дневна светлина, после нещо вечеря/стая в Копривщица и в понеделник рано сутринта на гъола. Нещо такова съм замислил. Моля всеки, който познава язовира за информация как се стига до "отсрещния бряг".
Става дума за следното: Пътя който идва от с.Душанци стига до един паркинг с малка беседка, от там бариерата и пътя продължава по язовирната стена, по този път се стига до брега по който аз успях да хвърлям. Искам да разбера как се стига до "близкия" бряг. До колкото видях, обикалянето на язовира не е вариант.
Може би има път от другата страна, не откъм с. Душанци ами откъм Антон ? Споделете информация, моля.
radiuzunov
новобранец
новобранец

Мнение от radiuzunov »

Мда, сега като гледам картата, и откъм Антон и откъм Копривщица има път. Колеги къде водоема най-става за спининг, откъм Антон ? Спестете ми няколко часа лутане, плииз :)
simbat
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от simbat »

Браво за успешния излет,красивата природа и прекрасните снимки,които споделяте с всички нас.Ако се не лъжа воблерите са Bomber и Smitwick(Колегата ако желае да сподели моделите :wink: ),което е доста странен избор за Бг риболовец,но явно сте доста навътре с познанията за спининг риболова и не се увличате от mainstream или японската мода,което ви носи резултати :D
radiuzunov
новобранец
новобранец

Мнение от radiuzunov »

На мен едната примамка ми прилича на Kamatsu Fat Minnow. Или не, колега ? :D
_DK_
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от _DK_ »

воблерите са smitwick и bomber
моделите не ги помня :?
radiuzunov
новобранец
новобранец

Мнение от radiuzunov »

Евала на симбат :) Уцели марките :)
_DK_
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от _DK_ »

след подробно разглеждане на фофлерки на сайтовете на фирмите производители открих и моделите, но при вносителите (вече бивши доколкото разбрах) за нащата мила родина нещо ги няма май
http://www.bomberlures.com/details.aspx ... ngProLongA
B14APXCHO, мисля, че е 9 см
http://www.smithwicklures.com/rogues.ht ... dingRogues
suspending rogues
мисля , че е 11см
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”