Колко ще платя?

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Колко ще платя?

Мнение от zapalen_92 »

Рибар съм от 10 годишен и эа билета плащах 3 максимум 4 лева,но билета беше детски,а вече станах на 14 и неэнам колко ще трябва да платя и дали спадам към въэрасните.Каква е цената на билета след като съм на 14???Кажете плсссссс:)))
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

От 1-ви януари 2007 год. ще плащаме 25 лв за целогодишен билет
gazarcheto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от gazarcheto »

точно толко знам и аз 25;00...сега съм с месечен които струва 9;00 :? ама какво да правиме,след 2,3 години няма да ни трябва билет,всичко ще е частно за съжаление :twisted: :!: :( :?
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

gazarcheto написа:точно толко знам и аз 25;00...сега съм с месечен които струва 9;00 :? ама какво да правиме,след 2,3 години няма да ни трябва билет,всичко ще е частно за съжаление :twisted: :!: :( :?
Бъркаш колега ... от 2007 160 язовира се връщат към горските стопанска ... остава да решат кои са и да го обнародват в държавен вестник.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

И аз така мисля , че не всичко ще стане частно. Реките какво, с бодлива тел от извора до устието ли ще заградят??? :lol:
Ам язовири като Александър стамболииски край Севлиево където са километри, колко 1000 4овека охрана ли ще сложат :smt066 ,
Пък за биуетчето 25лв и аз така знам.
tapasersem
новобранец
новобранец

Мнение от tapasersem »

Дано колегата Local да е прав за 160-те язовира но някой можели да ми каже аджаба зашто ште плащаме по скъпи билети до година
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

И тази година и другата няма да си взема билет.Риболовните ми се правят на имтересни дето си ловя с въдичката,а на тези мангали с мрежите нищо не казват.Мислите ли че са си платили билета?Познавам поне 10 които не са .Плащат директо на риболовните и с цялата си наглост казват че сме им пречели като закачаме с въдицата мрежите.
А знаете ли тази година пролетта,по време на забраната видях да вадят поне 50-100 калкана на 25 метра от катера на ИАРА.На катера имаше хора,които хапваха салата и си пиеха ракията.
От тази година започвам да снимам и ще публикувам всички снимки на такива кретени,които се покровителстват от ИАРА и другите служби.
Някой звънял ли е на ГОРЕЩИЯТ ТЕЛЕФОН на ИАРА.Голям късмет ще е ако ви отговори някой.
РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ВЪДИЧАРИТЕ.
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

:)))

Мнение от zapalen_92 »

Благодаря эа информацията:)))
Van Helsing
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Van Helsing »

Трябва арендаторите да ги задължат на всеки вход към платения язовир да поставят табели(но не по- малко от осем) в които да се указва, че се плаща- за какво, как и колко.
А не да идеш на ново място- да разпъваш вече въдиците- и да дойде някакъв селянин брадясал и на развален български да ти обяснява, че трябва да се махаш...! :D
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ribarina написа:И тази година и другата няма да си взема билет.Риболовните ми се правят на имтересни дето си ловя с въдичката,а на тези мангали с мрежите нищо не казват.
....Някой звънял ли е на ГОРЕЩИЯТ ТЕЛЕФОН на ИАРА....

Ми кат не си извадиш има два варианта :

1) ловиш си само на морето и ич не ти пука !
2) ловиш си и по "гьоловете" и реките без билетче и влизаш в категорията на гореописаните от теб "мангали" :idea:

а за телефона - ми дзвънял съм и в повечето случай са идвали :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Вярно,но ти като имаш билет колко пъти са ти го поискали?На мен лично само един път!Искаха ми билета казах че нямам и ми казаха :"Сега по 5 лв. на въдица!"Платих и даже ми издадоха квитанция за платена такса.По това време преди няколко години имах един роднина ,който се водеше нещо като началник на тези,които ме глобиха.Обадих се и питах какви са тези работи,защото почнаха да събират такса и от тези до мен,които имаха билети.Можеш ли да ми обясниш как да платя на някой който не го интересува дали във водата ще плуват риби или лайна!А тези,които даваха билетчета станаха безработни още същата вечер.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”