Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Колко ще платя?
Модератор: sapuna
- zapalen_92
- разбира нещата
Колко ще платя?
Рибар съм от 10 годишен и эа билета плащах 3 максимум 4 лева,но билета беше детски,а вече станах на 14 и неэнам колко ще трябва да платя и дали спадам към въэрасните.Каква е цената на билета след като съм на 14???Кажете плсссссс:)))
- Fishing_Fan
- разбира нещата
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- Local
- учете се от него
Бъркаш колега ... от 2007 160 язовира се връщат към горските стопанска ... остава да решат кои са и да го обнародват в държавен вестник.gazarcheto написа:точно толко знам и аз 25;00...сега съм с месечен които струва 9;00ама какво да правиме,след 2,3 години няма да ни трябва билет,всичко ще е частно за съжаление
![]()
![]()
![]()
Клавиатура риба не лови!!!
-
- новобранец
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И тази година и другата няма да си взема билет.Риболовните ми се правят на имтересни дето си ловя с въдичката,а на тези мангали с мрежите нищо не казват.Мислите ли че са си платили билета?Познавам поне 10 които не са .Плащат директо на риболовните и с цялата си наглост казват че сме им пречели като закачаме с въдицата мрежите.
А знаете ли тази година пролетта,по време на забраната видях да вадят поне 50-100 калкана на 25 метра от катера на ИАРА.На катера имаше хора,които хапваха салата и си пиеха ракията.
От тази година започвам да снимам и ще публикувам всички снимки на такива кретени,които се покровителстват от ИАРА и другите служби.
Някой звънял ли е на ГОРЕЩИЯТ ТЕЛЕФОН на ИАРА.Голям късмет ще е ако ви отговори някой.
РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ВЪДИЧАРИТЕ.
А знаете ли тази година пролетта,по време на забраната видях да вадят поне 50-100 калкана на 25 метра от катера на ИАРА.На катера имаше хора,които хапваха салата и си пиеха ракията.
От тази година започвам да снимам и ще публикувам всички снимки на такива кретени,които се покровителстват от ИАРА и другите служби.
Някой звънял ли е на ГОРЕЩИЯТ ТЕЛЕФОН на ИАРА.Голям късмет ще е ако ви отговори някой.
РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ВЪДИЧАРИТЕ.
- zapalen_92
- разбира нещата
:)))
Благодаря эа информацията:)))
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Трябва арендаторите да ги задължат на всеки вход към платения язовир да поставят табели(но не по- малко от осем) в които да се указва, че се плаща- за какво, как и колко.
А не да идеш на ново място- да разпъваш вече въдиците- и да дойде някакъв селянин брадясал и на развален български да ти обяснява, че трябва да се махаш...!
А не да идеш на ново място- да разпъваш вече въдиците- и да дойде някакъв селянин брадясал и на развален български да ти обяснява, че трябва да се махаш...!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ribarina написа:И тази година и другата няма да си взема билет.Риболовните ми се правят на имтересни дето си ловя с въдичката,а на тези мангали с мрежите нищо не казват.
....Някой звънял ли е на ГОРЕЩИЯТ ТЕЛЕФОН на ИАРА....
Ми кат не си извадиш има два варианта :
1) ловиш си само на морето и ич не ти пука !
2) ловиш си и по "гьоловете" и реките без билетче и влизаш в категорията на гореописаните от теб "мангали"

а за телефона - ми дзвънял съм и в повечето случай са идвали

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вярно,но ти като имаш билет колко пъти са ти го поискали?На мен лично само един път!Искаха ми билета казах че нямам и ми казаха :"Сега по 5 лв. на въдица!"Платих и даже ми издадоха квитанция за платена такса.По това време преди няколко години имах един роднина ,който се водеше нещо като началник на тези,които ме глобиха.Обадих се и питах какви са тези работи,защото почнаха да събират такса и от тези до мен,които имаха билети.Можеш ли да ми обясниш как да платя на някой който не го интересува дали във водата ще плуват риби или лайна!А тези,които даваха билетчета станаха безработни още същата вечер.