Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Проблем с фотоапарата!
Модератор: dantho.mihov
Re: Проблем с фотоапарата!

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- вече хвърля и на тежко
Сложи мизерника на топло-на некоя духалка,най-добре
Мисля че ще му се отрази добре 

Добрютро!!!
SONY, изкарал си късмет явно. Аз нямах такъв през есента. Изтървах моя на една скала до морето и оттам право в една локва със солена вода
. Отворих го веднага след това и с духалката цял ден го суших. В последствие се оказа че съм прецакал нещо оптиката и екрана стои черен. В сервиза ми казаха че евентуален ремонт ще излезе около 150 лв. + частите, което излизаше над 300 лв. Принудих се да взема нов след това, а стария още се чудя дали става за нещо 

И аз имам Сони,на две години е ама май зе да здава багажа,няма хубави отзиви за тая марка
Имам впредвид фотоапарати.

Имам впредвид фотоапарати.
- CrossFire
- разбира нещата
Ще ми шопнеш на ушото някой ден къде да ги ловя на Марица.
По принцип за да се избегне конденз и в последствие повреда на техника като фотоапарати, който се получава когато се пребирате от студено на топло, желателно е в калъфчето на фотоапарата да си носите едно найлоново пликче(от тези с цип) и да го пребират преди да влезете в къщи(не е нужно да го вадите от калъфчето).След 30 минутки си го отворете и така ще се радвате дълго на своята техника.

По принцип за да се избегне конденз и в последствие повреда на техника като фотоапарати, който се получава когато се пребирате от студено на топло, желателно е в калъфчето на фотоапарата да си носите едно найлоново пликче(от тези с цип) и да го пребират преди да влезете в къщи(не е нужно да го вадите от калъфчето).След 30 минутки си го отворете и така ще се радвате дълго на своята техника.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Направо съм бесен.Връщам се от три дневен излет и бях бъкан със снимки и клипове!
Преди секунди жена ми завъртя моя в пералнята!Извадих го след около 10 мин и го разглобих!
Да се занимавам ли изобщо да го суша?
Преди секунди жена ми завъртя моя в пералнята!Извадих го след около 10 мин и го разглобих!
Да се занимавам ли изобщо да го суша?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пробвай пък да видим, загасен може и да е оцелял.
Картата със снимките как е, пробва ли я вече?
Картата със снимките как е, пробва ли я вече?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Длъжен си да пробваш да го изсушиш. Моят беше паднал на скалите и от там в морето, след тази операция тръгна все пак, но оптиката му се прецака от удара.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Рийдъра не може да ми прочете картата,но не съм сигурен,че е от нея!И в него не съм сигурен!
Говорих с представител на сервиз Сони в София.Дават ми някакви шансове,но ако им го метна вероятно ще ме обуят много яко!
Наема ли се колега да го поеме и занесе лично на адрес:
Дарлигтон
жк."Красно село", бл.193
Тел: (02) 955 6399
e-mail: darlington@psp-bg.com
www.darlingtonservice.com
Работно време: Понеделник - Петък 10.00 - 19.00; Събота 11.00 - 16.00
и да разузнае обстановката?
Транспортните разходи и евентуално ЦЕЛЕСЪОБРАЗЕН ремонт,разбира се че ще са за моя сметка!
Говорих с представител на сервиз Сони в София.Дават ми някакви шансове,но ако им го метна вероятно ще ме обуят много яко!
Наема ли се колега да го поеме и занесе лично на адрес:
Дарлигтон
жк."Красно село", бл.193
Тел: (02) 955 6399
e-mail: darlington@psp-bg.com
www.darlingtonservice.com
Работно време: Понеделник - Петък 10.00 - 19.00; Събота 11.00 - 16.00
и да разузнае обстановката?
Транспортните разходи и евентуално ЦЕЛЕСЪОБРАЗЕН ремонт,разбира се че ще са за моя сметка!
- R.Nedelchev
- научил се да хвърля
Колега дай ми мобилния си на ЛС да ти се обадя.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Благодаря за разбирането колега!Благодаря и на бат Сашо за моменталното включване,но изчаквам конкретен отговор от сервиза в Г.Оряховица.При ценоразписите на услугите/примерно само за работа до 6mpx сумата е 76лв,над 6 скача на над 100+консумативи и части+транспорт и ми калкулираха една цена около 300лв
/.В такъв случай варианта ще е нов!
Още един път ... БЛАГОДАРЯ ВИ,но за сега се въздържам!Променя ли си решението,ще ви се обадя!

Още един път ... БЛАГОДАРЯ ВИ,но за сега се въздържам!Променя ли си решението,ще ви се обадя!
- Моряка
- кандидат преподавател
Митак всичко е много относително,къде и как се поправя.Един удавен ми поправиха и същия със изкривена и блокирала оптика.Първия път се размина с подарък на майстора един Сони за части и почерпка,втория път 40 лв.Но ползва части втора употреба и определено се чака доста,ако няма в момента част.Иначе за труд взема от 35 до към 60-70лв.Абе относително е 

А сега де?