Трофей от Жребчево - 62кг

Модератор: sapuna

Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

Не го нападайте толкова колегата.Това както пише му е първата голяма риба и той човека е решил да я" изде".Следващата като я хване вече ще знае и дано да я пусне :?
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

айде без завист моля....хвани си го ти и си го пусни...
Господ може всичко чада мой !
Аватар
bobbyav
новобранец
новобранец

Мнение от bobbyav »

Трофеят ти е впечатляващ,но не заслужава да виси по този гаден начин!Не е лошо да се замислиш относно рибарската етика и бъди честен към колегите си,когато даваш информация за водоемите.Мисля,че си добър човек и ще си вземеш поука! :oops:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

62кг. сом е уловен на Копринка.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Браво и друг да си хванеш догодина.И бъди честен,твойта риба никой няма да я хване. :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

абе вие сте типични западни рибари хвани нещо пък си го пусни,нека аз да хвана риба 62кг па да видиш кога ще я пусна.Чиста завистЧовека си е хванал голяма риба,ама да я беше пуснал ,за да я хванете вие,такива немога да ги понасям тва си е моето мнение.Може да върнеш сом 4-5-6 кг ама 62 .. :shock: Браво човече добър сом и наслука!
То риба има ама водата е повече.
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

Ей, стига сте дъвкали теми от преди 100 години. Напишете нещо полезно.
От Въча по-хубав няма.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

ribata92 написа:абе вие сте типични западни рибари хвани нещо пък си го пусни,нека аз да хвана риба 62кг па да видиш кога ще я пусна.Чиста завистЧовека си е хванал голяма риба,ама да я беше пуснал ,за да я хванете вие,такива немога да ги понасям тва си е моето мнение.Може да върнеш сом 4-5-6 кг ама 62 .. :shock: Браво човече добър сом и наслука!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ще им се а ??? кеч и релийз а....хаххаха...може ама един друг път ! в следващите 10 г няма да е!!!

кой иска да пуска...аз ще минавам после да ловя :wink:
Господ може всичко чада мой !
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

отец Ми Го Нафърфорий написа:
ribata92 написа:абе вие сте типични западни рибари хвани нещо пък си го пусни,нека аз да хвана риба 62кг па да видиш кога ще я пусна.Чиста завистЧовека си е хванал голяма риба,ама да я беше пуснал ,за да я хванете вие,такива немога да ги понасям тва си е моето мнение.Може да върнеш сом 4-5-6 кг ама 62 .. :shock: Браво човече добър сом и наслука!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ще им се а ??? кеч и релийз а....хаххаха...може ама един друг път ! в следващите 10 г няма да е!!!

кой иска да пуска...аз ще минавам после да ловя :wink:
правилно!;)
То риба има ама водата е повече.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:twisted: Вероятноста да пуснат обратно от страх някой хапещ сом е по голяма отколкото да пуснат изваден вече. :twisted: Аз пускам задължително тези под 2кг,защото тепърва започват усилено да растат.Ако има храна в изобилие,те щеса на другата година над 4-5кг.При мене дори онзи ден върнах един 4кг и даже снимах един от мойте тъпаци как го пуска.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

Честито, колега :D Още по-голям да хванеш!Няма значение къде си го хванал - всеки си решава каква информация ще споделя.А за тези, които им се вижда глупаво да пускат обратно големите риби :evil:
Ей, няма наяждане :oops: Щом и доайените във форума мислят ,че е по-добре да изядеш риба живяла 30-40години - лошо му се пише на сома.А после викаме имало земетресение,водата е малка или студена и за това не кълве :evil:
За зло куче - зъл прът!
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Никито написа:
Ей, няма наяждане :oops: Щом и доайените във форума мислят ,че е по-добре да изядеш риба живяла 30-40години - лошо му се пише на сома.А после викаме имало земетресение,водата е малка или студена и за това не кълве :evil:
Здрасти колега-гледам че скоро си се регистрирал и веднага ги емна доайените в риболова... 8)
Ма си мисля че не си съвсем прав на таз тема-обезрибяването не се дължи основно на хората дето с въдици си фащат рибка и я прибират.
Мисля си за далеч по сериозни неща-многото мрежи точно в размножителния период,бомби ,па ако щеш и безхаберието на органите дето навремето се грижиха за водоемите-е тва е причината за множествата капота в риболова.А че някой си фанал голем сом с въдица и си го е взел да го папа-по добре от колкото тоз същия сом да се набута в нечия мрежа,което е много по вероятно.
Още повече че с въдица сомето си има доста голем шанс да си се отскубне и да си бега по живо по здраво.
Да ме извинявате за отклонението от темата ма не се сдържах... :oops:
Я елате рибенца при батко...
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Малко расъждения и от мене:
Тези, които пускат маломерната риба - правилно и законосъобразно!
Тези, които пускат риба, която не е маломерна, поради факта, че не ядат риба или са хванали повече - приветствам!
Тези, които пускат рибата с надежда, че някой риболовец с въдица ще я хване пак, а пък те ще си купят риба от магазина - за тях да порасъждаваме малко:
1. Вероятността рибата да се хване в мрежи е МНОГОКРАТНО по-голяма.
2. Когато си купувате риба от магазина, тя е доставена от същите тези мрежари, които са хванали пуснатата от вас риба. Купувайки рибата им, вие насърчавате техния бизнес и по този начин фактически увеличавате безрибието, защото те освен вашата риба ще извадят и още много, в това число и маломерни риби. Е, излиза, че пускането на рибите фактически намалява рибните запаси.
damapika
новобранец
новобранец

Мнение от damapika »

аз едно не разбрах кои са по-виновни за наличието на бракониери тия които пускат рибата защото не я ядат или тия които я пускат за да я хване някои които лови с въдица. Предлагам да изловиме всичката риба за да няма за бракониерите.
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

[quote="damapika" Предлагам да изловиме всичката риба за да няма за бракониерите.[/quote]

Емиии мъчим се колежке , мъчим се,ма... нещо не ми се получава с тез въдици.. 8) И уж се по много фащаме па не свършва пущината... :lol:
Я елате рибенца при батко...
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”