Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Трофей от Жребчево - 62кг
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
-
- ще става разбирач
абе вие сте типични западни рибари хвани нещо пък си го пусни,нека аз да хвана риба 62кг па да видиш кога ще я пусна.Чиста завистЧовека си е хванал голяма риба,ама да я беше пуснал ,за да я хванете вие,такива немога да ги понасям тва си е моето мнение.Може да върнеш сом 4-5-6 кг ама 62 ..
Браво човече добър сом и наслука!

То риба има ама водата е повече.
-
- сериозен играч
ribata92 написа:абе вие сте типични западни рибари хвани нещо пък си го пусни,нека аз да хвана риба 62кг па да видиш кога ще я пусна.Чиста завистЧовека си е хванал голяма риба,ама да я беше пуснал ,за да я хванете вие,такива немога да ги понасям тва си е моето мнение.Може да върнеш сом 4-5-6 кг ама 62 ..Браво човече добър сом и наслука!

кой иска да пуска...аз ще минавам после да ловя

Господ може всичко чада мой !
-
- ще става разбирач
правилно!;)отец Ми Го Нафърфорий написа:ribata92 написа:абе вие сте типични западни рибари хвани нещо пък си го пусни,нека аз да хвана риба 62кг па да видиш кога ще я пусна.Чиста завистЧовека си е хванал голяма риба,ама да я беше пуснал ,за да я хванете вие,такива немога да ги понасям тва си е моето мнение.Може да върнеш сом 4-5-6 кг ама 62 ..Браво човече добър сом и наслука!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще им се а ??? кеч и релийз а....хаххаха...може ама един друг път ! в следващите 10 г няма да е!!!
кой иска да пуска...аз ще минавам после да ловя
То риба има ама водата е повече.
- krokibg
- учете се от него

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Честито, колега
Още по-голям да хванеш!Няма значение къде си го хванал - всеки си решава каква информация ще споделя.А за тези, които им се вижда глупаво да пускат обратно големите риби
Ей, няма наяждане
Щом и доайените във форума мислят ,че е по-добре да изядеш риба живяла 30-40години - лошо му се пише на сома.А после викаме имало земетресение,водата е малка или студена и за това не кълве 

Ей, няма наяждане

За зло куче - зъл прът!
- man1966
- ще става разбирач
Здрасти колега-гледам че скоро си се регистрирал и веднага ги емна доайените в риболова...Никито написа:
Ей, няма наяжданеЩом и доайените във форума мислят ,че е по-добре да изядеш риба живяла 30-40години - лошо му се пише на сома.А после викаме имало земетресение,водата е малка или студена и за това не кълве

Ма си мисля че не си съвсем прав на таз тема-обезрибяването не се дължи основно на хората дето с въдици си фащат рибка и я прибират.
Мисля си за далеч по сериозни неща-многото мрежи точно в размножителния период,бомби ,па ако щеш и безхаберието на органите дето навремето се грижиха за водоемите-е тва е причината за множествата капота в риболова.А че някой си фанал голем сом с въдица и си го е взел да го папа-по добре от колкото тоз същия сом да се набута в нечия мрежа,което е много по вероятно.
Още повече че с въдица сомето си има доста голем шанс да си се отскубне и да си бега по живо по здраво.
Да ме извинявате за отклонението от темата ма не се сдържах...

Я елате рибенца при батко...
Малко расъждения и от мене:
Тези, които пускат маломерната риба - правилно и законосъобразно!
Тези, които пускат риба, която не е маломерна, поради факта, че не ядат риба или са хванали повече - приветствам!
Тези, които пускат рибата с надежда, че някой риболовец с въдица ще я хване пак, а пък те ще си купят риба от магазина - за тях да порасъждаваме малко:
1. Вероятността рибата да се хване в мрежи е МНОГОКРАТНО по-голяма.
2. Когато си купувате риба от магазина, тя е доставена от същите тези мрежари, които са хванали пуснатата от вас риба. Купувайки рибата им, вие насърчавате техния бизнес и по този начин фактически увеличавате безрибието, защото те освен вашата риба ще извадят и още много, в това число и маломерни риби. Е, излиза, че пускането на рибите фактически намалява рибните запаси.
Тези, които пускат маломерната риба - правилно и законосъобразно!
Тези, които пускат риба, която не е маломерна, поради факта, че не ядат риба или са хванали повече - приветствам!
Тези, които пускат рибата с надежда, че някой риболовец с въдица ще я хване пак, а пък те ще си купят риба от магазина - за тях да порасъждаваме малко:
1. Вероятността рибата да се хване в мрежи е МНОГОКРАТНО по-голяма.
2. Когато си купувате риба от магазина, тя е доставена от същите тези мрежари, които са хванали пуснатата от вас риба. Купувайки рибата им, вие насърчавате техния бизнес и по този начин фактически увеличавате безрибието, защото те освен вашата риба ще извадят и още много, в това число и маломерни риби. Е, излиза, че пускането на рибите фактически намалява рибните запаси.