отностно антона

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
dimitarfisher
новобранец
новобранец

отностно антона

Мнение от dimitarfisher »

здравеите колеги !нйакои има ли уловена щука на антона,и за метода на които е хваната аз лично имам два откраднати воблера от тази гад и се ми се изплазва
споделете ????/
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: отностно антона

Мнение от fider »

Имам една случайна щука от Въча на монтаж за бяла.Ползвам винаги плетено когато ловя на рибка защото е по меко,благодарение на това не можа да скъса.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Аватар
dimitarfisher
новобранец
новобранец

имах предвид на тролинг .и в двата случая когато ми прегриза воблерите бях с плетеняк но не помага и ако се съди по удара рибите са над 7-8 кила предполагам
а воблерите доста големички,опитвал сам с метален повод но нямам резултат ,но и маи разваля играта на воблера
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

dimitarfisher написа:имах предвид на тролинг .и в двата случая когато ми прегриза воблерите бях с плетеняк но не помага и ако се съди по удара рибите са над 7-8 кила предполагам
а воблерите доста големички,опитвал сам с метален повод но нямам резултат ,но и маи разваля играта на воблера

Митак, има едни поводи метални на БАЛЦЕР-ама се намират много трудно. С тях няма проблем с играта на воблера-дори с 6см. ХОРНЕТ!
Трябва да им се махнат вирбелите(режат се с клещи) и се слагат изпитано здрави карабинки и вирбели!!!
А самите поводи сме ги тествали с 50 либри ПП-конеца се скъса но повода издържа. Ползвам ги за Марица при риболов на спининг където има закачки, защото те нараняват плетеното влакно!

Поздрави!!!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

GODFATHER написа:
dimitarfisher написа:имах предвид на тролинг .и в двата случая когато ми прегриза воблерите бях с плетеняк но не помага и ако се съди по удара рибите са над 7-8 кила предполагам

Митак, има едни поводи метални на БАЛЦЕР-ама се намират много трудно. С тях няма проблем с играта на воблера-дори с 6см. ХОРНЕТ!
Трябва да им се махнат вирбелите(режат се с клещи) и се слагат изпитано здрави карабинки и вирбели!!!
А самите поводи сме ги тествали с 50 либри ПП-конеца се скъса но повода издържа. Ползвам ги за Марица при риболов на спининг където има закачки, защото те нараняват плетеното влакно!

Поздрави!!!!!
колега да имаш някави предложения от каде мога да си намеря такъв повод в пловдив.благодаря предварително.
Аватар
dimitarfisher
новобранец
новобранец

Ванка ,мерси за инфото. днеска Лорда ми го показа тоси повод верно е як и аз ще си взема да го пробвам :idea:
има ли некви подвези по марица :D ??????
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Подвизи има Митак, за тези които ходят :wink:

От 17 септември(когато се роди сина ми Мартин) само съм я виждал на снимка Марица :)

Поздрави!!!
п.п. От поводите в Пловдив има много рядко :idea:
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”