Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

отностно антона
Модератор: sapuna
- dimitarfisher
- новобранец
отностно антона
здравеите колеги !нйакои има ли уловена щука на антона,и за метода на които е хваната аз лично имам два откраднати воблера от тази гад и се ми се изплазва
споделете ????/
споделете ????/
Re: отностно антона
Имам една случайна щука от Въча на монтаж за бяла.Ползвам винаги плетено когато ловя на рибка защото е по меко,благодарение на това не можа да скъса.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- dimitarfisher
- новобранец
имах предвид на тролинг .и в двата случая когато ми прегриза воблерите бях с плетеняк но не помага и ако се съди по удара рибите са над 7-8 кила предполагам
а воблерите доста големички,опитвал сам с метален повод но нямам резултат ,но и маи разваля играта на воблера
а воблерите доста големички,опитвал сам с метален повод но нямам резултат ,но и маи разваля играта на воблера
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
dimitarfisher написа:имах предвид на тролинг .и в двата случая когато ми прегриза воблерите бях с плетеняк но не помага и ако се съди по удара рибите са над 7-8 кила предполагам
Митак, има едни поводи метални на БАЛЦЕР-ама се намират много трудно. С тях няма проблем с играта на воблера-дори с 6см. ХОРНЕТ!
Трябва да им се махнат вирбелите(режат се с клещи) и се слагат изпитано здрави карабинки и вирбели!!!
А самите поводи сме ги тествали с 50 либри ПП-конеца се скъса но повода издържа. Ползвам ги за Марица при риболов на спининг където има закачки, защото те нараняват плетеното влакно!
Поздрави!!!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- prokop4o
- ще става разбирач
колега да имаш някави предложения от каде мога да си намеря такъв повод в пловдив.благодаря предварително.GODFATHER написа:dimitarfisher написа:имах предвид на тролинг .и в двата случая когато ми прегриза воблерите бях с плетеняк но не помага и ако се съди по удара рибите са над 7-8 кила предполагам
Митак, има едни поводи метални на БАЛЦЕР-ама се намират много трудно. С тях няма проблем с играта на воблера-дори с 6см. ХОРНЕТ!
Трябва да им се махнат вирбелите(режат се с клещи) и се слагат изпитано здрави карабинки и вирбели!!!
А самите поводи сме ги тествали с 50 либри ПП-конеца се скъса но повода издържа. Ползвам ги за Марица при риболов на спининг където има закачки, защото те нараняват плетеното влакно!
Поздрави!!!!!
- dimitarfisher
- новобранец
Ванка ,мерси за инфото. днеска Лорда ми го показа тоси повод верно е як и аз ще си взема да го пробвам
има ли некви подвези по марица
??????

има ли некви подвези по марица

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Подвизи има Митак, за тези които ходят
От 17 септември(когато се роди сина ми Мартин) само съм я виждал на снимка Марица
Поздрави!!!
п.п. От поводите в Пловдив има много рядко

От 17 септември(когато се роди сина ми Мартин) само съм я виждал на снимка Марица

Поздрави!!!
п.п. От поводите в Пловдив има много рядко

I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!