За поводите..
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: За поводите..
Харесва ми. 0.14 ползвам и е супер, държи на възел и тн.
На макара не съм го слагал, нямам идея, как ще е.
На макара не съм го слагал, нямам идея, как ще е.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Аз също ползвм дайва уинър и за поводи и за линии , доволен съм . Ползвами дайва ТДР също съм доволен.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
за мен това е много добро влакно, меко и здраво. Това лято извадих шаран 6,200 с 0,14 повод, а и цената му е разумна.dunavski написа:А някой пробвал ли е Diwa Match Winner
-
- вече хвърля и на тежко
Аз този сезон ползвах много пъти Grauvell teklon и DAM и от двете съм много доволен...Имам и влакна на SHIMANO но от скоро и само 2 пъти съм ловил с тях,и те са много добри...
Последно промяна от ma3xa1993 на Нед Ное 15, 2009 5:52 pm, променено общо 2 пъти.
-
- новобранец
аз за поводи ползвам на DAM-Tectan,много сам доволен.даите мнение за тва влакно.ползвам 0.10 и 0.12,принципно не слагам по-дебели поводи от тези....
От скоро само това :

Ползвам предимно 8-цата и на фона на другите,които съм тествал,това ми направи впечатление,като най-здраво.
Ползвам предимно 8-цата и на фона на другите,които съм тествал,това ми направи впечатление,като най-здраво.
TICA FAN
-
- новобранец
преди седмица реших да пробвам този повод на лазер.краино разочарован бях.0.14 си взех след голямо хвалене -много здрав невидим и т.н.На другия ден бях за шаран и резултата бе6е 4 удара - 4 късания .та го изхвърлих о6те на язовира прословутия повод .pluv4o написа:Аз ползвам за поводи Lazer Shogun и Focus Max,като от първото съм по-доволен.Но след презентацията ви на Tubertini Dragon мисля да го пробвам.

Колега, има някаква причина за късанията и според мен, тя не е във влакното. Прощавай, но с 0.14 за повод на фидера съм вадил шарани по 2-3 кила без никакви проблеми. Или са ти продали старо влакно или нещо в такъма ти "куца".valentin7203 написа:преди седмица реших да пробвам този повод на лазер.краино разочарован бях.0.14 си взех след голямо хвалене -много здрав невидим и т.н.На другия ден бях за шаран и резултата бе6е 4 удара - 4 късания .та го изхвърлих о6те на язовира прословутия повод .![]()
![]()
С най-добри чувства...
Поздрави!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
0.14hitthehead написа:Колега, има някаква причина за късанията и според мен, тя не е във влакното. Прощавай, но с 0.14 за повод на фидера съм вадил шарани по 2-3 кила без никакви проблеми. Или са ти продали старо влакно или нещо в такъма ти "куца".valentin7203 написа:преди седмица реших да пробвам този повод на лазер.краино разочарован бях.0.14 си взех след голямо хвалене -много здрав невидим и т.н.На другия ден бях за шаран и резултата бе6е 4 удара - 4 късания .та го изхвърлих о6те на язовира прословутия повод .![]()
![]()
С най-добри чувства...
Поздрави!

Има доза истина в товаНе кордата се къса а нервите на рибаря !

Без риболов няма любов !
- CrossFire
- разбира нещата
За диаметъра на "шогуна" - така е. Преди 2 години мериха 3 диаметъра пред мен и във всички имаше леки разминавания. Но за къдренето не съм съгласен. Поводи от 0.08 до 0.12 ползвам от дълго време и нямам "къдрици" 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От скоро време помпа само с Браунинг Ценексbutnik написа:Абе Танасе,що не вземете един микромер и да видите аджеба,тоя Лазер Шогун 0.10 колко е.На втората риба и се къдри ,като на стара ...... косъма.Евтино и хубаво няма-има компромис.

Без риболов няма любов !
- CrossFire
- разбира нещата
Доколкото знам алая е със по-специфична уста и твърди устни, но такиви риби съм ловил много рядко, та за къдренето на "шогуна" при тези риби вероятно си прав щом казваш, но за другите видове съм доволен.butnik написа:Митак,като изкараш два-три алая и става на ардафуш...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Xilo-то е N 1 
Тая деформираната ролка в средата е 0.18.Един ден я забравих на една яка жега и направо се стопи,но на влакното нищо му няма.

Тая деформираната ролка в средата е 0.18.Един ден я забравих на една яка жега и направо се стопи,но на влакното нищо му няма.

-
- сериозен играч
с едно уточнение само ,влакната не ги купувам от вноситело на колмик ,защото там цената е двойна и вноситело е кожодер
има ги по другите магазини на половин цена ,еееееи срам немат тия хора,ама се надявам да се отворат хората и да сопрат да им пунат гушите