За поводите..

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: За поводите..

Мнение от chirusa_bg »

Харесва ми. 0.14 ползвам и е супер, държи на възел и тн.
На макара не съм го слагал, нямам идея, как ще е.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

Аз също ползвм дайва уинър и за поводи и за линии , доволен съм . Ползвами дайва ТДР също съм доволен.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
waglerbg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от waglerbg »

dunavski написа:А някой пробвал ли е Diwa Match Winner
за мен това е много добро влакно, меко и здраво. Това лято извадих шаран 6,200 с 0,14 повод, а и цената му е разумна.
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ma3xa1993 »

Аз този сезон ползвах много пъти Grauvell teklon и DAM и от двете съм много доволен...Имам и влакна на SHIMANO но от скоро и само 2 пъти съм ловил с тях,и те са много добри...
Последно промяна от ma3xa1993 на Нед Ное 15, 2009 5:52 pm, променено общо 2 пъти.
Bavareca180
новобранец
новобранец

Мнение от Bavareca180 »

аз за поводи ползвам на DAM-Tectan,много сам доволен.даите мнение за тва влакно.ползвам 0.10 и 0.12,принципно не слагам по-дебели поводи от тези....
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

От скоро само това :
Изображение
Ползвам предимно 8-цата и на фона на другите,които съм тествал,това ми направи впечатление,като най-здраво.
TICA FAN
valentin7203
новобранец
новобранец

Мнение от valentin7203 »

pluv4o написа:Аз ползвам за поводи Lazer Shogun и Focus Max,като от първото съм по-доволен.Но след презентацията ви на Tubertini Dragon мисля да го пробвам. :)
преди седмица реших да пробвам този повод на лазер.краино разочарован бях.0.14 си взех след голямо хвалене -много здрав невидим и т.н.На другия ден бях за шаран и резултата бе6е 4 удара - 4 късания .та го изхвърлих о6те на язовира прословутия повод . :evil: :evil: :evil:
Аватар
dess0
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dess0 »

valentin7203 написа:преди седмица реших да пробвам този повод на лазер.краино разочарован бях.0.14 си взех след голямо хвалене -много здрав невидим и т.н.На другия ден бях за шаран и резултата бе6е 4 удара - 4 късания .та го изхвърлих о6те на язовира прословутия повод . :evil: :evil: :evil:
Колега, има някаква причина за късанията и според мен, тя не е във влакното. Прощавай, но с 0.14 за повод на фидера съм вадил шарани по 2-3 кила без никакви проблеми. Или са ти продали старо влакно или нещо в такъма ти "куца".
С най-добри чувства...
Поздрави!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

hitthehead написа:
valentin7203 написа:преди седмица реших да пробвам този повод на лазер.краино разочарован бях.0.14 си взех след голямо хвалене -много здрав невидим и т.н.На другия ден бях за шаран и резултата бе6е 4 удара - 4 късания .та го изхвърлих о6те на язовира прословутия повод . :evil: :evil: :evil:
Колега, има някаква причина за късанията и според мен, тя не е във влакното. Прощавай, но с 0.14 за повод на фидера съм вадил шарани по 2-3 кила без никакви проблеми. Или са ти продали старо влакно или нещо в такъма ти "куца".
С най-добри чувства...
Поздрави!
0.14 :shock: аз с 0.10 нямам проблеми на 2-3 кила просто трябва да имаш усета към риболова и опита който ти е нужен,а както едно време се радвах на един подпис на колега от форума тъка и сега ше ви зарадвам с него:
Не кордата се къса а нервите на рибаря !
Има доза истина в това :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

За диаметъра на "шогуна" - така е. Преди 2 години мериха 3 диаметъра пред мен и във всички имаше леки разминавания. Но за къдренето не съм съгласен. Поводи от 0.08 до 0.12 ползвам от дълго време и нямам "къдрици" :)
Изображение
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

butnik написа:Абе Танасе,що не вземете един микромер и да видите аджеба,тоя Лазер Шогун 0.10 колко е.На втората риба и се къдри ,като на стара ...... косъма.Евтино и хубаво няма-има компромис.
От скоро време помпа само с Браунинг Ценекс :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

butnik написа:Митак,като изкараш два-три алая и става на ардафуш...
Доколкото знам алая е със по-специфична уста и твърди устни, но такиви риби съм ловил много рядко, та за къдренето на "шогуна" при тези риби вероятно си прав щом казваш, но за другите видове съм доволен.
Изображение
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Xilo-то е N 1 :smt023
Тая деформираната ролка в средата е 0.18.Един ден я забравих на една яка жега и направо се стопи,но на влакното нищо му няма.

Изображение
Изображение
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

с едно уточнение само ,влакната не ги купувам от вноситело на колмик ,защото там цената е двойна и вноситело е кожодер :D има ги по другите магазини на половин цена ,еееееи срам немат тия хора,ама се надявам да се отворат хората и да сопрат да им пунат гушите
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Кои са тези другите магазини :?: :roll:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”