Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Изолация на тавана...
Модератор: dantho.mihov
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Изолация на тавана...
Колегата е прав,прави го така и няма да съжаляваш,по топло,по красиво,по икономично--лепи ги със силикон пиронRENI__251 написа:Значи има едни декоративни платна стиропор 50на 50см,релефни по 10мм дебели,лепи се със силикон,20квадрата хол излезна 100лв.Самите платна се допират плътно и не остават фуги между тях.Почва се от центъра,лампа ,пололей,ако няма е показано на пакета плоскости как се опъват диагонали от ъглите на стаята.Идеята е да се завършва винаги в края до стените ,а за там има декоративни первазчета.dekata написа:Много се виждат отделните платнаНе ме устройва това като вариант,но все пак ви благодаря за отделеното време и съветите
Като се опуши след време пердашиш латекс ,квот искаш.
Точно тези и подобни релефни,само че с това лепило ми паднаха след 4-5 часа и след това със силикон.
Колега,залепи 3см стиропор и след това декоративните пана и решаваш проблема.Няма да изцапаш нищо.
Лепила има всякакви,стиропора не тежи.
Успех и на слука!
Лепила има всякакви,стиропора не тежи.
Успех и на слука!
Във връзка с темата на колегата ,необходимо ли е тавана да се да се обработва с нещо ако е боядисван 2-3 пъти с латекс преди лепенето на изолационните плочи ?
- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Благодаря момчета,но си имам свое виждане за външна и вътрешна изолация.Същината на въпроса ми беше как е по-евтино- с вата или стириопор.Перлита го отписах.Кой от двата материала има по-добра топлоизолация 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!