Изолация на тавана...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Изолация на тавана...

Мнение от ribolovcho »

RENI__251 написа:
dekata написа:Много се виждат отделните платна :( Не ме устройва това като вариант,но все пак ви благодаря за отделеното време и съветите :wink:
Значи има едни декоративни платна стиропор 50на 50см,релефни по 10мм дебели,лепи се със силикон,20квадрата хол излезна 100лв.Самите платна се допират плътно и не остават фуги между тях.Почва се от центъра,лампа ,пололей,ако няма е показано на пакета плоскости как се опъват диагонали от ъглите на стаята.Идеята е да се завършва винаги в края до стените ,а за там има декоративни первазчета.
Като се опуши след време пердашиш латекс ,квот искаш.

Точно тези и подобни релефни,само че с това лепило ми паднаха след 4-5 часа и след това със силикон.
Колегата е прав,прави го така и няма да съжаляваш,по топло,по красиво,по икономично--лепи ги със силикон пирон
Vasilii
новобранец
новобранец

Мнение от Vasilii »

Колега,залепи 3см стиропор и след това декоративните пана и решаваш проблема.Няма да изцапаш нищо.
Лепила има всякакви,стиропора не тежи.

Успех и на слука!
iavor_70
новобранец
новобранец

Мнение от iavor_70 »

Във връзка с темата на колегата ,необходимо ли е тавана да се да се обработва с нещо ако е боядисван 2-3 пъти с латекс преди лепенето на изолационните плочи ?
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:D Ти пък ! Стига да не е наслоявано много латекс ,лепиш и край ! Пробвай със шпакла да свалиш от единия край малко и ако е много дебело - може да го остържеш . Но не мисля ,че ще има нужда ! В крайна сметка 1 платно тежи към 67-70 гр . така че , надали ще падне !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Благодаря момчета,но си имам свое виждане за външна и вътрешна изолация.Същината на въпроса ми беше как е по-евтино- с вата или стириопор.Перлита го отписах.Кой от двата материала има по-добра топлоизолация :roll:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”